- Reaksiyon puanı
- 10,459
Olur güzelim.27k geldi.
Henüz tercih aşamasındayım. Kesinleşince haber edeyim.
Olur güzelim.27k geldi.
Kız bol olan yerleri seç. Doktorluk felan27k geldi.
kız imamhatip o zamanKız bol olan yerleri seç. Doktorluk felan
Profildeki yakışıklı bi yerlerden gözümü ısırıyo. Sanki bi yerden ...... tanıyormuşum gibikız imamhatip o zaman
ğ
Usain ab kızma
böyle daha hawli abiProfildeki yakışıklı bi yerlerden gözümü ısırıyo. Sanki bi yerden ...... tanıyormuşum gibi
Aaaaaa aaaa aaaaaa aaaa Ayıp değil mi koskoca adamı soyup soğana çevirdiniz?
Bu kadarı da yeter abi beeee Kiyafetlerini geri verin
Kız istiyorsa dil seçmeli. Ankara üniversitesi İngiliz Dili ve edebiyatı mezunuyum. Sınıfta sadece 2 erkek vardı, kalanı full kızdı.Kız bol olan yerleri seç. Doktorluk felan
Kız ile Dil bir arada ?Kız istiyorsa dil seçmeli. Ankara üniversitesi İngiliz Dili ve edebiyatı mezunuyum. Sınıfta sadece 2 erkek vardı, kalanı full kızdı.
Para zaten diş hekimliğinde. Ortalık mühendis kaynıyor iş bulamazsın.Sayısalcıyım. Diş hekimliği yazsam da aşırı kız var ama ilgi alanım mühendislik.
@Usain, hangi üniversiteler geliyor?
Aman ne mühendislikmiş. Her mühendis kendisinin özel olduğunu sanar.Dandik mühendisliği okumayacaz herhalde.
Milletin ağız kokusuyla uğraşamayacam. Azerbaycandan gelip burada oku istersen.
Aw çokbilmişiAman ne mühendislikmiş. Her mühendis kendisinin özel olduğunu sanar.
Bu arada eğer ağızdan koku geliyorsa ve tedavi edilemiyorsa o koku mideden geliyordur. Ağızdan değil.
İç organ doktoruna görünmelerinde fayda var.
Hastalara Uzman Kılman Hoca Topbaşı hocamıza görünmesini tavsiye ederim.
Doğal üsullerle tedavi edecektir.
Tedavi edemezse de sakız önermekle sorunu halledir.
Seni severim ama paranı vermem ?Aw çokbilmişi
ŞerefliSeni severim ama paranı vermem ?
Bana battı! Yani sizi her ne kadar tanımasam da sırf size kıllık olsun diye o konuyu görevime devam ettiğim sürede kapatmak istedim. Kim bilir belki seneye biri de bana kıllık olsun diye V.3 der. Neden üzerinize alındınız bilemiyorum lakin bazen bir şeylere yapılacak değişiklik ilgi çeker ki öyle olmuşa benziyor. Konu açıldığından bu yana açılan 219. sayfada bu konuyu konuşuyoruz. Halkan ile beni kıyaslamazsanız inanın daha çok memnun olurum.Benim açmış olduğum Söyle Rahatla isimli konu kime battı da V.2 diye bi kılıf uydurularak kapatıldı? Savunacak kimsesi kalmadığını mı zannettiniz? Ben buradayım! Neredeyse site açıldığı zamandan beri buradaydım ve şimdi ki ''yönetici'' arkadaşlardan hoşlanmasam da Hakkı'yı eskisi gibi sevemesem de buradayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şurada siteye gelmişim kendi açtığım Söyle Rahatla isimli konuma; Berkin Bozdoğan ile ilgili duygularımı düşüncelerimi yazacaktım, yakınlarına baş sağlığı dileyecektim ama SDN'nin içten çürümüş mekanizması beni yine şaşırtmadı ve açtığım konunun aptal bi gerekçe ile kapatılmış olduğunu gördüm!
Evet dediklerinizde haklısınız bence. Bir de affedersiniz karışmak gibi olmasın ama sadece internette olan bir forumdaki konu kapatılmış. Bunu abartıp aşırı tepki niye vermiş ki? Sanki insanlara yardım eden bir yeri veya doğayı koruyan bir yeri kapattılar. Hem de yazacağını bu konuya da yazabilir. Bir konu kapandı diye bu kadar da saçmalanmaz ki. Tekrar diyorum sadece bir konu. Ona zararı olacak bir şey yok ki. Sanki düşmanlık var. Sakin olup iyi ve mantıklı düşünmek önemli. ?Bana battı! Yani sizi her ne kadar tanımasam da sırf size kıllık olsun diye o konuyu görevime devam ettiğim sürede kapatmak istedim. Kim bilir belki seneye biri de bana kıllık olsun diye V.3 der. Neden üzerinize alındınız bilemiyorum lakin bazen bir şeylere yapılacak değişiklik ilgi çeker ki öyle olmuşa benziyor. Konu açıldığından bu yana açılan 219. sayfada bu konuyu konuşuyoruz. Halkan ile beni kıyaslamazsanız inanın daha çok memnun olurum.
Bıraktığınız SDN öyle kalmadı hocam.Benim açmış olduğum Söyle Rahatla isimli konu kime battı da V.2 diye bi kılıf uydurularak kapatıldı? Savunacak kimsesi kalmadığını mı zannettiniz? Ben buradayım! Neredeyse site açıldığı zamandan beri buradaydım ve şimdi ki ''yönetici'' arkadaşlardan hoşlanmasam da Hakkı'yı eskisi gibi sevemesem de buradayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şurada siteye gelmişim kendi açtığım Söyle Rahatla isimli konuma; Berkin Bozdoğan ile ilgili duygularımı düşüncelerimi yazacaktım, yakınlarına baş sağlığı dileyecektim ama SDN'nin içten çürümüş mekanizması beni yine şaşırtmadı ve açtığım konunun aptal bi gerekçe ile kapatılmış olduğunu gördüm!
İşte bu kabalık oluyor. Eski yıllardan bir sürü konu var iken hala aktif olabilecek konuya dokunmanız hiç hoş değil.Bana battı! Yani sizi her ne kadar tanımasam da sırf size kıllık olsun diye o konuyu görevime devam ettiğim sürede kapatmak istedim. Kim bilir belki seneye biri de bana kıllık olsun diye V.3 der. Neden üzerinize alındınız bilemiyorum lakin bazen bir şeylere yapılacak değişiklik ilgi çeker ki öyle olmuşa benziyor. Konu açıldığından bu yana açılan 219. sayfada bu konuyu konuşuyoruz. Halkan ile beni kıyaslamazsanız inanın daha çok memnun olurum.
Açıkçası görmezden geliyordum. Bugün konu sahibine yazdığınız cevabı görünce bende cevap vermek istedim.@Death Mark sözlerinizde belki haklı olabilirsiniz lakin bu durumun 220 sayfa sonra aklınıza gelmiş olsa şaşırtıcı. İlk sayfaları okursanız yeni konunun yarattığı etkinin farkına varabilirsiniz. Dönemimde yaptığım bir hareket, ben üzüntü duymuyorum. Her yönetim bir şeyler yapıyor. Yeni yönetim benim ilmek ilmek her kategoriye açtığım konuyu kaldırdı diye hiç söz söyledim mi? Sanırım yoğurdu farklı yiyoruz.
bence ağır ceza mahkemesinde yargılanmalısınBana battı! Yani sizi her ne kadar tanımasam da sırf size kıllık olsun diye o konuyu görevime devam ettiğim sürede kapatmak istedim. Kim bilir belki seneye biri de bana kıllık olsun diye V.3 der. Neden üzerinize alındınız bilemiyorum lakin bazen bir şeylere yapılacak değişiklik ilgi çeker ki öyle olmuşa benziyor. Konu açıldığından bu yana açılan 219. sayfada bu konuyu konuşuyoruz. Halkan ile beni kıyaslamazsanız inanın daha çok memnun olurum.