- Reaksiyon puanı
- 2,265
detroit become human alırım diyordum ama 10 saat oynanış için 55 gb indirmeye değmez; bu internette değmez
Haklısın.detroit become human alırım diyordum ama 10 saat oynanış için 55 gb indirmeye değmez; bu internette değmez
Rdr 2oyun öneriniz varmı yaz indirimleri için
EvetYarın Babalar Günü , Kutlayacak mısınız?
Taktik veriyorum iyi dinle ilk önce adamları topluyorsunuz (kergitler'den topla ve onları atlı yap) daha sonra Svadya'nın köylerine dal bu sayede onlarla düşman olacaksın sonra Svadya köylerini yağmala yağmadan kazandılarını Halmar,Narra ve Tulga'da sat sonra karekterinin becerilerini geliştir sonra bu kaç tür daha yağmala bu sayede dinar zengini oldun sonra istediğin bir lorda bağlan tercihim kel Sancar'a bağlan sonra diğer noyanlar ile kale fethet.Fethediğin şehirlere iyi davran.Aga Warband'de at mekanikleri ne kansermiş ya...
Hayır zaten en kolayda olmama rağmen, bir turnuvaya girdiğimde benim takım hariç diğerleri ful benim üzerime yürüyorlar. 5 kişiyiz onların 10 kişisi benim üzerime yürüyor, geri kalan 4 izliyor.
Hiçbir şey yapamıyorum sonra. Neyse ben çapulcu kesip onlardan aldıklarımı satmaya devam edeceğim...
Şu anlık haritaya çok açılmak istemediğim için Nord krallığından 60 asker topladım, bir tane haydut sığınağı bulup bir orada bekleyerek bir suru deniz yağmacısı kestim sonra sığınağa daldım tüm topladıklarımı sattım ve ekonomiyi biraz topladım. Tabii askerler de gelişti.Taktik veriyorum iyi dinle ilk önce adamları topluyorsunuz (kergitler'den topla ve onları atlı yap) daha sonra Svadya'nın köylerine dal bu sayede onlarla düşman olacaksın sonra Svadya köylerini yağmala yağmadan kazandılarını Halmar,Narra ve Tulga'da sat sonra karekterinin becerilerini geliştir sonra bu kaç tür daha yağmala bu sayede dinar zengini oldun sonra istediğin bir lorda bağlan tercihim kel Sancar'a bağlan sonra diğer noyanlar ile kale fethet.Fethediğin şehirlere iyi davran.
Bide Warband kolay sen bide Max Payne 1 oynasan ne yaparsın düşünemiyorum.
Evleri ateşe ver seçeneğinin çıkması için ilk önce haritada gezen Svadya köylülerine saldırman gerekiyor.Şu anlık haritaya çok açılmak istemediğim için Nord krallığından 60 asker topladım, bir tane haydut sığınağı bulup bir orada bekleyerek bir suru deniz yağmacısı kestim sonra sığınağa daldım tüm topladıklarımı sattım ve ekonomiyi biraz topladım. Tabii askerler de gelişti.
Sonra haritaya açıldım kergitlere falan gittim sizin dediğiniz gibi asker için, ama çok köy gezmeme rağmen az asker geldi nedense. Sonra yine sizin dediğiniz gibi Savdya'nın köylerine saldırdım "Evleri ateşe ver" seçeneği çıkmıyor nedense ama sığır çal ve erzak vermeye zorla seçenekleri ile baya para edecek şey toplayıp Tulga ve Narra'da sattım para 3000 üzerlerinde geziyor.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Okçuluk alışınca ve karakterin okçuluğu güçlenirse harika oluyor.Bence kolay bir tek okçuluk sıkıntılı.