Murataltug
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 3,096
Evet@DeletedUser hesabını anonim mi yaptı?
Bilmiyorum
Sanırım forumdan ayrıldı.Bilmiyorum
Mümkünse bir de 2020 ülkelerde oyun satış rakamlarını da atabilirsen? Yanında 2019'da olsun mümkünse.Dvd Bluray
Savaş tutkunu arkadaşlara kesinlikle tavsiye edeceğim bir film stalingrad müthiş senaryo müthiş bir dram ve tam bir aile filmi cephe gerisi hiç bu kadar iyi anlatılmadı gerçek bir sinema şöleni diye düşünüyorum insanlar donuyor ve ölüyor sanki burası stalingrad değil sarıkamış dercesine bu filme saygı duruşu gerek 9 puandan az bir puan bu filmi tarif edemez
![]()
Oyunlarla eskiden oynardım şimdi tek ilgi alanım seyretmek ve okumakMümkünse bir de 2020 ülkelerde oyun satış rakamlarını da atabilirsen? Yanında 2019'da olsun mümkünse.
tamam indirion da senin pc açarmıKonuyu açana yardım etmek yerine kuralları sayıyorlar ve tartışıyorlar konuda. Bir de aynı konudan açmış diyorlar. Ama aşağıda yani benzer konularda gözüküyor o ilk açtığı konu. O konu kilitlenmiş korsan oyun kullandığından. Bu yeni açtığında oyunu satın aldım diyor ama gelmişler korsan diyorlar. Görmüyorlar sanırım.
Her neyse. Biraz daha mod indirmeye devam. 300'e kadar yaklaşırım belki. Önceden 200 ve üzeri indirmiştim modları diyorum. Ama silmiştim. Güncelleme falan geliyor diye yeniden indiriyorum 1 haftadır.
Evet rahatça açıyor. Hakkında kısmımda sistemim yazıyor. 200 mod'a sadece 4.5 GB verdim yetiyor. Sanırım fazla bile. Belki 4 GB'a düşürüm. Ama ya da kalsın. Çünkü halen modlara bakıyorum. Bir kaç mod daha yükleyeceğim. Belki biraz arttırırım ram vermeyi. 250 veya 300 falan olunca belki 5 veya 5.5 GB ram veririm.tamam indirion da senin pc açarmı![]()
İyiyiz, animasyon hazırlıyorum siz ?Merhabalar ne yapıyorsunuz?
İyiyiz , Zula oynuyorum. Siz ne yapıyorsunuz?Merhabalar ne yapıyorsunuz?