- Reaksiyon puanı
- 4,609
Yerim ben seni Pop Cat.
??
Yerim ben seni Pop Cat.
Çin nereden çıktı? ?Yerim ben seni Pop Cat.
??
bunu 8367586 asır düşünsek bile bulamayızÇin nereden çıktı? ?
Çin nereden çıktı? ?
kedinin suçu ne?Haha kaçamazsın, yakaladık seni.
Ekli dosyayı görüntüle 140430
Hurdacımız var. Ondan bir tane daha alırız.Haha kaçamazsın, yakaladık seni.
Ekli dosyayı görüntüle 140430
Adam sıkılınca rehber açıyor.Rehber açsam diye düşünüyorum ama aklıma konu gelmiyor.
adamın işi bu ne sandın!!!Adam sıkılınca rehber açıyor.
o olmasaydı mantık olarak monitöre görüntü gelmezdi ama.Allah intel HD graphicsin belasını nasıl bir lanet birşeydir bu ya güçlü ekran kartımı kullanamıyorum çok sinir bozucu birşey
tek mönitörüm var ama çift monitör olarak gözüküyoro olmasaydı mantık olarak monitöre görüntü gelmezdi ama.
O kadar çok rehber depoladım ki... Şöyle söyleyeyim yazdığım bir rehber dosyası ortalama 10-20 KB arası olduğuna ve benim rehber klasörü 1 GB olduğuna göre baya var. Canım sıkılınca rehber yazıyordum bir ara.Adam sıkılınca rehber açıyor.
100 rehber = ortalama 1 mbO kadar çok rehber depoladım ki... Şöyle söyleyeyim yazdığım bir rehber dosyası ortalama 10-20 KB arası olduğuna ve benim rehber klasörü 1 GB olduğuna göre baya var. Canım sıkılınca rehber yazıyordum bir ara.
Resimleri dahil etmiyorum coğunda, rehber klasörünün yanında kullanılacak resimler diye başka bir klasör var, bu rehberlerin olduğu disk bölümünü yanlışlıkla formatlamazsam iyi olacak, sürekli bir dağıtım deniyorum ve kullanılan alana dalgınlıktan sürekli kurup geçiyorum. O 1 TB'lık HDD'nin içinde o bütün rehberler. Yanlışlıkla silersem normal rehberlerime devam ederim zaten. O yazdığım o kadar rehberin daha bir tanesi bile SDN'de yok. Niyeyse koymadım. Onun yerine gittim habire o anlık kendim yazdım. Niye böyle yaptığımı ben bile bilmiyorum.100 rehber = ortalama 1 mb
102400 rehber = ortalama 1 gb
resimler de dahildir umarım.
Bende bunu düşünüyorum ?Acaba neeen bu konunun etiketlerinden biri whatsapp web??? ? ?
sana da merhaba ama ''merhaba'' yazmak daha doğru!
Türkçemizi korumak gerekiyor haklısınsana da merhaba ama ''merhaba'' yazmak daha doğru!
düşün bakalım bulabilecek misin?Bende bunu düşünüyorum ?
Abi iyileşebildin mi? Baya kötüydün en son.Türkçemizi korumak gerekiyor haklısın
Öğretmen ne dediCanlı derste bir kız Mehmet bizim sınıftan değil dedi tek sorun Mehmet dediği kişinin öğretmen olmasıydı