- Reaksiyon puanı
- 12,506
@BeyinBedava, sen onu bırak. Neden www.gelindirbeni.com nasıl yasaklanır!???!
?@BeyinBedava, sen onu bırak. Neden www.gelindirbeni.com nasıl yasaklanır!???!
"her şey"@BeyinBedava, niye gülüyorsun ki... ? O site gerçekti. Her şeyi indirirdim. Gel indir beni aslan parçası derlerdi... Ama gitti yok artık. ?
Üşenmediğim zaman şundan yapacağım bir tane:
GitHub - cinaryilmaz/soviet-polkka-indicator: Soviet Polkka Sound Indicator for GNOME.
Soviet Polkka Sound Indicator for GNOME. Contribute to cinaryilmaz/soviet-polkka-indicator development by creating an account on GitHub.github.com
Güzel oldu bence.
Sibraius'a bayan mısınız o zaman haklısınız yazan mükemmel üyemize nasıl laf edersin sen? (!)Deli midir, nedir... gelmiş yok moderatörler işini bilmiyor ya da yapmıyor diyor. Bir de Türkçe katili. Bir insan yaşadığı ülkenin dilini bu kadar kötü nasıl yazar, merak ediyorum. Bir de kendi kendine konuşuyor ve ne dediğini bilmiyor. Bir de hakaret ediyor terbiyesiz. Allah sen sabır ver. İnsanı zorla günaha sokacaklar.
Sanki burası Bakırköy deliler hastanesi forumu. ?
Sibraius'a bayan mısınız o zaman haklısınız yazan mükemmel üyemize nasıl laf edersin sen? (!)
öyle bir oyun mu varmış?(!)Aynı BaBCi resmen ama bedava olması sevindirdi.
Oyun akıyo Optimizesi güzel.öyle bir oyun mu varmış?(!)
hayır, ben ''BaBCi'' adlı oyundan bahsediyorum, hiç öyle bir oyun duymadım(bu bir ironidir!)Oyun akıyo Optimizesi güzel.
BaBCi bir oyun değil bir Microws Windosoft XX11XX ürünüdür. (!)hayır, ben ''BaBCi'' adlı oyundan bahsediyorum, hiç öyle bir oyun duymadım(bu bir ironidir!)
yalnız ben onu da duymadım(!)Microw Windosoft XX11XXX ürünüdür.
internet neden küçükBrainless and Breathable Clean internet
BaBCi
Beyinsiz ve Solunabilir Temiz internet
BvSTi
Byardım aedin Blütfen Cyalvarıyorum ilütfenHayırdır ne oluyor? Siz biziim babci imize nasil laf edersıniz?! babci hayattır. Akıllı olun. ?
Çünkü BaBCi'deki i küçük.İNTERNET NEDEN KÜÇÜK
Ben(DuckDuckGO'yu açar):Byardım aedin Blütfen Cyalvarıyorum ilütfen
biliyorum ama genelde internet büyük yazılır.(hatta genelde Internet yazıyorlar)Çünkü BaBCi'deki i küçük.
o zaman sen hayatında hiçbir şey görmemişsin(!)@burası tr, nasıl!? Ben hep küçük yazılıyor diye biliyordum! Demek ki her şey yalanmış. ?
@burası tr, kandırdılar bizi... yalan söylediler bize... neden yaptınız bunu?... Her şey yalanmış... uyumuşuz hep... ?
bence o kişiye 76265724 asır hapis verelim (aslında o da yetmez Türkçe katili olmak en büyük suçtur!!!)Zaten Türkçe katili sayesin de çok güldüm ve eğlendim. ?