- Reaksiyon puanı
- 16,602
Yeni hoca olduğu için kızmadıÖğretmen ne dedi
Yeni hoca olduğu için kızmadıÖğretmen ne dedi
-Hocam Mehmet bizim sınıftan değil.Yeni hoca olduğu için kızmadı
Tuhafmış. Windows'ta driverları düzgün kurduğuna emin misin?Linux işte bu yüzden çok iyi... Windows'dayken Zoom'da sesim ya hiç gitmiyordu, ya da anlaşılamıyordu. Manjaro'yla girdiğimde, öğretmen sesimin çok iyi geldiğini söylüyor.
Hocam işlemcim Amerika'nın sömürgesi altındaydı. Ayrıca, Windows 10 Pro kullanıyordum, driverları kendisi otomatik kurmuyor muydu?Tuhafmış. Windows'ta driverları düzgün kurduğuna emin misin?
yanlış kurmuş olabilirHocam işlemcim Amerika'nın sömürgesi altındaydı. Ayrıca, Windows 10 Pro kullanıyordum, driverları kendisi otomatik kurmuyor muydu?
Bazen el ile kurmak lazım. Zor bir işlem değil. Aygıt yöneticisinden 1-2 tıkla silip, yükleyebiliyorsunuz.Hocam işlemcim Amerika'nın sömürgesi altındaydı. Ayrıca, Windows 10 Pro kullanıyordum, driverları kendisi otomatik kurmuyor muydu?
Linux doğru kurmuş o zaman ama, her türlü Linux daha iyi.yanlış kurmuş olabilir
İşlemci kullanımı ilgili bir sorun da olabilir ama, bir ara Zoom ayarlarından kontrol ederek girmeye başladım derse, işlemci kullanımı %100'ü bulduğunda ses kesiliyordu. Driver da olabilir tabii.Bazen el ile kurmak lazım. Zor bir işlem değil. Aygıt yöneticisinden 1-2 tıkla silip, yükleyebiliyorsunuz.
sfgjshfgjefjgUlan kapitalist falan ama Windows bile bu katliamı hak etmedi..
wımdows ne abi?sfgjshfgjefjg
zindows yazsa daha iyi. jıgskfghusygeurgheurtwımdows ne abi?
Driver Booster kullanılmamalı. Yanlış şeyler kurabiliyor. En iyisi, "Windows Uptade" kısmından tek tıkla yüklemek.Linux doğru kurmuş o zaman ama, her türlü Linux daha iyi.
Driver Booster: Microsoft Edition
windows rubiş ediyşığn dhfghdfgsjdfvhsjWindows: Rubbish Edition (!)
''Windows Uptade'' hfjsdhfshdhsjhgejvgEn iyisi, "Windows Uptade" kısmından tek tıkla yüklemek.
Driver Booster ile dalga geçtim zaten, o da yanlış yüklüyor, o da yanlış yüklüyor anlamında.Driver Booster kullanılmamalı. Yanlış şeyler kurabiliyor. En iyisi, "Windows Uptade" kısmından tek tıkla yüklemek.
Ve evet %100 işlemci kullanımında ses kesilmesi normal.
Kendimi çok aptal hissettim. Böyle basit bir espriyi nasıl anlamam?Driver Booster ile dalga geçtim zaten, o da yanlış yüklüyor, o da yanlış yüklüyor anlamında.
Eski bir kitabımın kapağına A4 kağıt yapıştırdım, şu Porçay'ın ünlü, kitaplı fotoğrafındaki kitabı yapacağım.
Siyah tahta kalemimi bulamadım -.-Eski bir kitabımın kapağına A4 kağıt yapıştırdım, şu Porçay'ın ünlü, kitaplı fotoğrafındaki kitabı yapacağım.
ben de anlamadım biri anlatsın lütfenKendimi çok aptal hissettim. Böyle basit bir espriyi nasıl anlamam?
Driver Booster hatalı bir toplu driver yükleme programı. @NGGYU, ise Microsoftun hatalı driver yüklediğini ima etmek için, "Driver Booster: Microsoft Edition" yazmış.ben de anlamadım biri anlatsın lütfen
sence yok mu? djkfhkd bu arada assa Türk var mı?
Şimdi, aynı bir Discord moderatörü gibi bilgisayarın başında oturup Ram'den önce Dekan olmam lazım.@NGGYU, tebrik ederim?.
herhalde ram_kafasi demek istedinŞimdi, aynı bir Discord moderatörü gibi bilgisayarın başında oturup Ram'den önce Dekan olmam lazım.
Önceki günlere bakarak biraz daha iyiyim teşekkür ederimAbi iyileşebildin mi? Baya kötüydün en son.
ne oldu ben bilmiyorum.(bana da anlatır mısınız?)Önceki günlere bakarak biraz daha iyiyim teşekkür ederim
Wımdows 10wımdows ne abi?
bu Wımdows 10 gelecekten gelme, 4064'ten geliyor skhjshsdsuygdusuf(!)
hangi arkadaşın? benim mi?bu arada ben o arkadaşın trol olduğunu düşünüyorum