bang1
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,760
Yok O Wımdows konusu açanın daha önce Stem arkadaş aranır diyede konu açmıştıhangi arkadaşın? benim mi?
Yok O Wımdows konusu açanın daha önce Stem arkadaş aranır diyede konu açmıştıhangi arkadaşın? benim mi?
anladım şimdiYok O Wımdows konusu açanın daha önce Stem arkadaş aranır diyede konu açmıştı
sanırım saatin yanlış ya da benim saatim yanlış neden şaşırdın?
Seninki yanlış. Benim dersim 1 saat önce bitti, ve 12:30'da bitiyor.sanırım saatin yanlış ya da benim saatim yanlış
oyun ne?Tamam o modu buldum düzeldi sayılır. Sadece daha az, OpenGL hatası veriyor ama oyun takılmıyor. Oh be sonunda, oyuna başlamalıyım bence. 100+mod bir de harika bir shader pack fazlasıyla yeterli.
Minecraft büyük ihtimaloyun ne?
Kaç FPS?@burası tr, Minecraft. Evet bir kaç kez, bazı modlarla sorun yaşadım. Ama çözdüm de. Bazı modların sürümü eski olduğu için, herhalde Forge sürümü ile uyuşmuyor ve oyun açılmadan çökebiliyor.
Yavaş gel.Şimdi, aynı bir Discord moderatörü gibi bilgisayarın başında oturup Ram'den önce Dekan olmam lazım.
sistemini merak etmedim değil.@burası tr, Minecraft versiyonum 1.12.2 ve Sildur’s Vibrant shaders v1.281 High shader pack'ini kullanıyorum. Bir de ayarlarını 1x yaptım, bilgisayar fazla yorulmasın diye. FPS sabitleyince 60FPS rahat veriyor. Sabitlemeyi kaldırınca, 40-70FPS arası geliyor gidiyor.
Shader packsiz ve modsuz tabii ki 200-300 FPS falan veya üstü veriyordu. Bazı modlar da çok ram yiyor veya onlarda da optimizasyon sorunu gibi bir şeyler var herhalde.
sen onu başarırsan guru bile olursun!Şimdi, aynı bir Discord moderatörü gibi bilgisayarın başında oturup Ram'den önce Dekan olmam lazım.
sistem güçlü sayılır@burası tr, hakkında kısmında yazıyor. Justinianus I The Great
Heh iyi kullanıcı adım gözükmemiş. Oradaki kullanıcı adım bu forumda öğrenilirse büyük sıkıntı olur benim için. 1-2 kişi yeter.Ekli dosyayı görüntüle 140558
@NGGYU Merhabalar. Neden o forumda duruyorum söylememe gerek yok herhalde.
@Ram_kafasi nedenini merak ediyorsan yeni imzama bakabilirsin oradaki.Heh iyi kullanıcı adım gözükmemiş. Oradaki kullanıcı adım bu forumda öğrenilirse büyük sıkıntı olur benim için. 1-2 kişi yeter.
Cezayı gösterir misin? Profiline girip?@Ram_kafasi, o forumda lanet olasıca moderatörleri yüzünden haksız yere 21 ban aldım. Hakkım onlara haram zehir z*kkım olsun.
büyük harfHadi bugün bendensiniz büyük harf yazabilirsiniz. Bu arada kendimi de sevindireyim büyük harf yazana uyarı
Farklı site ismini anmıyorsunuz ama muhabbetini yapıyorsunuz ki hiç hoş bir davranış değil açıkcası lütfen taş yerinde ağırdır diyelim bırakalım.
Aynı uyarıdan az önce bu forumda yedim.
Aynı uyarıdan az önce bu forumda yedim.