- Reaksiyon puanı
- 10,459
Neden ama ?@Servous'un burada olmasına şaşırdım açıkçası.
Neden ama ?@Servous'un burada olmasına şaşırdım açıkçası.
Hdd satıyodum alan çıkmadı. Dedim ulen sizemi kaldım? kendim bozacam şunları.@_Zaur_, etme, eyleme, kıyma ve yapma HDD'ye. Yazık değil mi? ??
İyi geceler abi.Neyse ben yatayım. Sanki gün içinde hiç uyumadım.
Teşekkür ederim.@kilicbaligi, geçmiş olsun. Hocam yönetime dönmeyi tekrar düşünüyor musun?
Sizin zamanlarınız da forumda aktif değildim ancak olmayı isterdim Hangi yıllarda yetkiliydiniz ve hangi kategori sorumlusuydunuz?Teşekkür ederim.
Şimdilik pek olası değil ama olabildiğince forumdayım.
Günaydın.Günaydın.
Ağustos 2018'den Ocak 2019'a kadar. İşletim sistemleri bölümü.Sizin zamanlarınız da forumda aktif değildim ancak olmayı isterdim Hangi yıllarda yetkiliydiniz ve hangi kategori sorumlusuydunuz?
Anlıyorum. İnşallah sizi tekrar görmek dileği ile diyelimAğustos 2018'den Ocak 2019'a kadar. İşletim sistemleri bölümü.
Etiketinde Emektar yazanlar yönetimde bir süre bulunmuş arkadaşlardır.@kilicbaligi moderatör mü, @Servous?
Doğru düzgün konu açmayı bir türlü beceremedik.
Ben şahsen Yazım Kurallarını pek bilmiyorum ancak başlığı elimden geldiği sürece alakalı yapmaya çalışıyorum. Ben birçok kez alakasız başlık rapor ettim. Alakalı dendi geçildi o günden beri rapor etmiyorum.Doğru düzgün konu açmayı bir türlü beceremedik. Ya konu başlığı açıklayıcı değil, ya konu yanlış bölümde ya da Türkçe yazım kurallarına uygun değil.
vur dedik de gömmeseydik bu kadar sonuçta okuma yazmayı öğrenmişler buda bir gelişmedir.
Arkadaşsızlığın stemi olsa gerek.@kilicbaligi, evet maalesef öyle. Konu ile alakalı bir açıklayıcı başlık olursa, daha iyi yardım eden olacaktır. Ama bazıları sadece bir şey yazıyorlar geçiyorlar hemen.
Bir de birisi stem yazmış, o ney ki? ?