Söyle Rahatla V.2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,409

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,575
Normalde uyumak istesem bile, uyuyamıyordum. Bu gece uykum gelse bile, uyumamak zorundayım. En azından öğlen 12'ye kadar uyanık kalmam lazım. Ve dün aile kahvaltısı için, baya erken kalktım.

Şimdilik uykum yok ama gelecek hissediyorum.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,386
Doğru düzgün konu açmayı bir türlü beceremedik. :( Ya konu başlığı açıklayıcı değil, ya konu yanlış bölümde ya da Türkçe yazım kurallarına uygun değil.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    71.1 KB · Görüntüleme: 75

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,459
Doğru düzgün konu açmayı bir türlü beceremedik. :( Ya konu başlığı açıklayıcı değil, ya konu yanlış bölümde ya da Türkçe yazım kurallarına uygun değil.
Ben şahsen Yazım Kurallarını pek bilmiyorum ancak başlığı elimden geldiği sürece alakalı yapmaya çalışıyorum. Ben birçok kez alakasız başlık rapor ettim. Alakalı dendi geçildi o günden beri rapor etmiyorum.

Reaksiyon puanı
6,381
Neymiş samimiyet olmasınmış...

Ulan en sevdiğim arkadaşlarım vardı yanımda ne güzel ders işliyorduk şimdi bunu bozarak daha iyi ders dinleyeceğimizi mi sanıyorsunuz?

Sınıfı sürekli dağıtmak yerine bir arada tutun daha iyi olacak.

Sınıfı sürekli bozuyorsunuz sürekli tanımadığım insanlar geliyor sonra anneme "Çocuğunuzun derse katılımı son zamanlarda azaldı" diyorsunuz. Neden acaba?

İnsan etrafı tanımadıkları ile dolunca konuşamıyor, parmak kaldıramıyor. Sınıfa gelen yeni çocuklara yazık oldu hep, onların sürekli sınıfı değişiyor. En azından benim sınıfım değişmiyor.

Samimiyeti yok etmek yerine yabancılığı ok etmeye uğraşılmalı. Öğrencilerin sorunu samimiyet değil sürekli başka sınıfa gitmeleri veya tanımadığı insanların sınıfına gelmesi. Sınıfım, sınıfım değil taksi gibi oldu sürekli kişiler değişiyor.

Dershaneye gitmek istemiyorum artık resmen. Evde ders çalışabilsem gitmeyeceğim. Sınıftaki insanları bir zamandan sonra tanırsın, ben yeni gelenin ismini sorarken sınıfı değişiyor.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
@kilicbaligi, evet maalesef öyle. Konu ile alakalı bir açıklayıcı başlık olursa, daha iyi yardım eden olacaktır. Ama bazıları sadece bir şey yazıyorlar geçiyorlar hemen.
Bir de birisi stem yazmış, o ney ki? ?

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,386