• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Şok ! Bana da virus bulaştı...

yetkilibiri

Profesör
Bilgisayarıma zannettiniz değil mi ?
Hayır hayır :D

Bugün öğle saatlerinde abimde bir virus tespit ettik. Doktora gitti fakat dezenfekte edememiş.

Onu karantinaya aldık o da fayda etmedi :D

Virus bana da bulaştı, solunum yollarıma ciddi zarar vermiş. Kendime Bootable ilaç takviyesi yaptım. Biraz tarhana, biraz ihlamur derken kendime reset attım.

Uyudum, uyandım derken şuan daha iyiyim :)

Bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz. Gerçekten başlıkta yadığın gibi şok oldum :D

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun.

Teşekkürler arkadaşlar sağolun. İyi ki varsınız...

Geçmiş olsun format çekseydin..:D

bilgisayar hayatımızı ne kadar etkiliyor böyle

tam haydar dümen etiketli hocam bana da virüs bulaştı mı :D

Allah HIV, H1N1 Influenza A virüsü ve Ebola nın içinde bulunduğu fillovirüs sınıfı virüslerinden korusun ...

dedim ne oldu şok şok şok magazin programına döndü zannettim.....
geçmiş olsun bilgisayara virüs bulaşsın yeterki canımıza bir şey olmasın...

Ihlamur Internet Security 2009 Ve Çörek Otu Yağı Antispyware v3.5 ile Tarat Kendini Derim

Büyük Oranda Sonuç Alacaksın

Geçmiş Olsun

Teşekkürler arkadaşlar... Dün hiç giremedim internete bütün gün yatıyordum.
Bugün iyiyim :) hepiniz sağolun...

Allah HIV, H1N1 Influenza A virüsü ve Ebola nın içinde bulunduğu fillovirüs sınıfı virüslerinden korusun ...

diğerlerini hatırlamıyorum da HIV retrovirus ailesinden :) tabi ki gene de korusun

geçmiş olsun o virus bende de var sanırım bakteri de olabilr bilmiyorum ama muhtemelen virüstür :)

Banada bulaştı .. şoktayım şu an !! :D

Recovery yapsaydın Can :D
Neyse geçmiş olsun bize de bulaştrma da en iyisi bu konuya bi daha girmemek eheheh :D

Geçmiş Olsun

Bende Hem PC De Hemde Bende Var Gribim Yahu :D

Söz konusu sen olunca başlıktan bilgisayara olmadığını anlamıştım. Geçmiş olsun.