![KeyVisual_Homepage_GB_2010er_01.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.gdata-software.com%2Fuploads%2Fpics%2FKeyVisual_Homepage_GB_2010er_01.jpg&hash=35885b28385755916d5f707f5eff5047)
Merhaba arkadaşlar,
Geçtiğimiz günlerde SDN'de bi makale dikkatimi çekti. Birçok A.V (antivirüs)'ün güncel sürümlerinin test edildiği ve G-Data AV'ün birici olduğu yazıyı okuyunca bende denemeye karar verdim. Bu antivirüsü chip gibi dergilerdeki test sonuçlarında hep üst sıralarda görüyodum önceleri fakat test etmek dün nasip oldu. Bence gerçektende birinciliği hak ediyor bu yazılım. Neden mi?
Bu güne kadar birçok antivirüsü denedim en güncel versiyonlarını hemde (cracksiz) Kaspersky, ESET, Antivir, Avast, Norton vs... ve hiçbirinin bulamadığı bazı virüslü dosyaları ve system information klasöründeki virüsleri (trj, spyware, malware vs.) G-Data buldu. İki farklı veritabanı kullanıyor ve gerçekten virüsleri bulma konusunda çok yüksek bir yüzdeye sahip. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Ayrıca MS'tun morrosuda gayet güzel ve başarılı bi AV diyebilirim. MS Forefront yazılımını bilenler bilir. Server sistemler için geliştirdiği birkaç firmanın virüs veritabanını kullanan yanlış hatırlamıyorsam (Avast ve Norton) ücretli bir AV yazılımı. İşte bu yazılımla aynı veritabanını kullanıyor morro. Şahsen denedim ve gördüm. Elimde deneme amaçlı tuttuğum birkaç virüslü dosya ve birkaç virüs içeren web sitede.
Sonuç olarak Free kullanıcılar için Morro gayet güzel bir program.
AV programına para vermeyi düşünen kullanıcılar içinde G-Data2010 bence en iyisi.
Sizde 30 günlük deneme sürümünü BURDAN indirip deneyebilirsiniz.