Şimdiye Kadar Denediğim En İyi Anti-Virüs

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
işlemcimi yedi bitirdi ama yine de iyiymiş.p4 işlemcim tarama yapıldığında sadece g data ya hizmet ediyor:d bundan önce norton 360,ondan önce de kav6 vardı full tarama yapmıştım hiçbirşey bulamamışlardı.şuan g data 3 tane buldu. bu arada sık sık güncelleme yapıyor ve boyutu da 1mbnin üstünde oluyor genelde. ayrıca cs 1.6da servera gireceğim zaman bağlantıyı engelliyor. firewall ı kapatınca sorun çözülüyor ama firewall ı kapatarak gireceksem oyna anti virüsü niye yükleyeyim:d. bu sorunu nasıl halledebilirim yardımcı olursanız seviniim

enesyildiz

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ya bi ara kafam attım eset-kaspersky-antivir-avast denedim ama G data denemedim. denediklerimin içinden en iyisi eset çıktı. Ben şimdilik memnunum.

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
ya bi ara kafam attım eset-kaspersky-antivir-avast denedim ama G data denemedim. denediklerimin içinden en iyisi eset çıktı. Ben şimdilik memnunum.
Madem o kadar denemişsin, içinde kalmasın bunuda bi dene :D
Farklı bi deneyim olacak senin için :)

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Ben geçen yıl kullanmıştım bir ara. Walla o zamanlar bu kadar bile tanınmıyordu. İki tür arama opsiyonunuz var. Ben de tavsiye ederim. Pc'yi kasmıyor

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Eset ten şaşmam :)

norton, kasper bende hepsini denedim en iyi eset geldi.. Pc yi kasmıyor o yanı güzel zaten. Gerçi pc özelliğim güçlü, eski kötü pc de kasmıyordu bunla devam ettim. Norton da fena değil gibi ama eski populerliği kalmadı. G-data yı denemedim belki deneyebilirim ileride çok fazla destekleyen olursa forumdan :D

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Kota sebebiyle deneyemiyorum.Ama iki veritabanı kullanması programın avantajı.Şu an Avira premium kullanıyorum ve memnunum.Bir de key arama derdi olmasa :laugh:

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
laptopta ve masaustundekı bılgısayarımda lısanslı g-data ınternet securıty 2010 kullanıyorum hıc kasma yok normal ayarlarda bıle mukemmel koruma saglıyor bence muhendıslık harıkası bır program avast ve bıtfender tek catıda bulusturması cok guzel bır dusunce avast trojanlara karsı cok ıyıdır ınanın vırusle ılgılı hıc sıkıntı yasamadım ben elektronıkte paraya acımam guclu bır sıstem her zaman ıyıdır ve bence bılgısayarda guclu bır sıstem cok onemlı kolay gelsın

cagkan1923

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky ve aviradan şaşmayın derim, şimdiye kadar denemedigim program yok ,en bu ikisi sorun cıkartmadı ,şu an avire kullanıyorum hele veb konusunda süper comodo firewalle beraber ikisi iyi anlaşıyorlar