Şikayet Ettim Çok Mutlu Oldum

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Ligtvdevu adlı dandik bir internet sitesi var. Bilen bilir. Sitesinden maçlar izlenebiliyordu.. Artık bir ara hiç girmedim artık program indirtiyor siteden değil o küçük programdan izliyorsunuz. Ve bu programı hotfile'dan indirmek zorundasınız.
Her neyse indirdim bir haftaya maç saati açtım yeni versiyon çıktı indirmek için tıklayın diyor. Yeni versiyonu indirmezseniz de çalışmıyor.. Neyse indireyim dedim 100 mb olmasına rağmen çok yavaş indi. Maçın ilk yarısı kaçtı. Sonra takıla takıla izledim falan.. Ertesi hafta unutmuşum olayı yine aynı. Maçdan bir dakika önce yeni versiyon uyarısı! Yine çok yavaş iniyor! O maçında yarısı kaçtı haliyle. Şimdi uyanıklık yaptım ve kontrol ettim yine yeni versiyon çıkmış. Bende ne yaptım? İndirmedim LigTv sitesinde şikayet formunu doldurup şikayet ettim :D :D
Bariz Hotfile dosyaları indirilsin diye yapılan bir uygulama. Bunlara mahal vermeyelim arkadaşlar hepimiz şikayet edelim..

Ayrıca bir şey sormak istiyorum. Sadece shoutcast yayını veren ufak bir program nasıl 100 mb olabilir?

Siteyi şikayet etmeyi unutmayın arkadaşlar. Bu sitenin kurucuları kimse beni iyi tanısınlar. Sitelerini kapattırmak için şikayet etmedik kurum bırakmayacağım. :D

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
oo ligtvdevu.net kapanır ligtvdevu.org, ligtvdevu.biz, ligtvdevu.com.tr ..... bu böyle sürer gider en iyi bir lig tv al yada git kahveye bak keyfine ;)

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Digiturk, bunlara da bir dava açsın bakalım yine açıyorlar mı :D

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
2. şahıs 1. şahıstan bir mal araklar. 3. şahıs 2. şahıstan, 1. şahıstan arakladığı malı alır kullanır. Bu böyle devam eder. Sonra 2. şahıs bakar ki daha fazla kar elde etmek lazım, arakladığı malı 3. şahısa daha fazla bir fiyata satmaya başlar. 3. şahıs bakar ki bu işten zararlı çıkmaya başlamış, intikam almaya karar verir, gider 1. şahısa " 1. şahıs, 1. şahıs... senin mallarını çalan adi herif aha bu 2. şahıs ona göre he..." der. :D

Buradan çıkaracağımız ders nedir arkadaşlar :D

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
2. şahıs 1. şahıstan bir mal araklar. 3. şahıs 2. şahıstan, 1. şahıstan arakladığı malı alır kullanır. Bu böyle devam eder. Sonra 2. şahıs bakar ki daha fazla kar elde etmek lazım, arakladığı malı 3. şahısa daha fazla bir fiyata satmaya başlar. 3. şahıs bakar ki bu işten zararlı çıkmaya başlamış, intikam almaya karar verir, gider 1. şahısa " 1. şahıs, 1. şahıs... senin mallarını çalan adi herif aha bu 2. şahıs ona göre he..." der. :D

Buradan çıkaracağımız ders nedir arkadaşlar :D

Dağdan kestim kereste :D

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
tebrik ediyorum helal olsun iyi yapmışsın bu tip çakallara yem olmamak lazım

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Digiturk, bunlara da bir dava açsın bakalım yine açıyorlar mı :D

O geldi zaten aklıma. Adamlar Ligtv'den fazla yayın yapıyor maşallah.
Forumdan bir çocuğa dava açmışlar zaten ufak bi sitesi varmış.. Bunları es geçmezler inşallah.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
O siteler ve programları artık geçersiz.
Ligtv sıkı takipte.
Boşuna kürek çekme.
Şikayet ettin, iyi ettin.
Örnek davranış.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Şikayet belki örnek davranış sayılabilirdi ancak adamlar bu yayını yapıyorlarsa bir maliyetleri var bunu çıkarma çabasında olmaları normal... Dosyayı bilerek 100mb'a şişiriyorlardır, gelir elde edebilmek için belli bir boyutu aşması gerekiyor dosyanın...

Örnek davranış sayılamamasının sebebi, bugüne kadar izlerken ohh herşey güzel, şimdi 2 dosya indiriyorsun diye mi kötü oldular? Bu mudur örnek hareket? Tebrik ederim...

metallica91

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şikayet belki örnek davranış sayılabilirdi ancak adamlar bu yayını yapıyorlarsa bir maliyetleri var bunu çıkarma çabasında olmaları normal... Dosyayı bilerek 100mb'a şişiriyorlardır, gelir elde edebilmek için belli bir boyutu aşması gerekiyor dosyanın...

Örnek davranış sayılamamasının sebebi, bugüne kadar izlerken ohh herşey güzel, şimdi 2 dosya indiriyorsun diye mi kötü oldular? Bu mudur örnek hareket? Tebrik ederim...

Güzel bir noktaya değinmişsiniz.

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Klasik korsan kullanıcı davranışı sende kendimi gördüm :D

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ligtvdevu adlı dandik bir internet sitesi var. Bilen bilir. Sitesinden maçlar izlenebiliyordu.. Artık bir ara hiç girmedim artık program indirtiyor siteden değil o küçük programdan izliyorsunuz. Ve bu programı hotfile'dan indirmek zorundasınız.
Her neyse indirdim bir haftaya maç saati açtım yeni versiyon çıktı indirmek için tıklayın diyor. Yeni versiyonu indirmezseniz de çalışmıyor.. Neyse indireyim dedim 100 mb olmasına rağmen çok yavaş indi. Maçın ilk yarısı kaçtı. Sonra takıla takıla izledim falan.. Ertesi hafta unutmuşum olayı yine aynı. Maçdan bir dakika önce yeni versiyon uyarısı! Yine çok yavaş iniyor! O maçında yarısı kaçtı haliyle. Şimdi uyanıklık yaptım ve kontrol ettim yine yeni versiyon çıkmış. Bende ne yaptım? İndirmedim LigTv sitesinde şikayet formunu doldurup şikayet ettim :D :D
Bariz Hotfile dosyaları indirilsin diye yapılan bir uygulama. Bunlara mahal vermeyelim arkadaşlar hepimiz şikayet edelim..

Ayrıca bir şey sormak istiyorum. Sadece shoutcast yayını veren ufak bir program nasıl 100 mb olabilir?

Siteyi şikayet etmeyi unutmayın arkadaşlar. Bu sitenin kurucuları kimse beni iyi tanısınlar. Sitelerini kapattırmak için şikayet etmedik kurum bırakmayacağım. :D
arkadaşım hotfile premium uploadlara para veriyor. bunlarda haftalık program cıkarıyor biz indiriyoruz, türk futbolu ve digiturk kaybediyor; onlar kazanıyor..(haksız kazanca destek vermeyelim) zaten öyle bir program taş çatlasa 2-3 mb olması lazım.....

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
işin üzücü tarafı izleyebilsen şikayet etmeyecektin.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Başlığa, ilk paragrafa bakan seni iyi niyetli sanacak. :)

Maçları izleseydin sorun yoktu yani. İyiymiş. :)

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27

Başlığa, ilk paragrafa bakan seni iyi niyetli sanacak. :)

Maçları izleseydin sorun yoktu yani. İyiymiş. :)

Evet aynen öyle sorunsuz izleseydim şikayet etmeyecektim. Ne olmuş yani?
Korsan iş yapıyolar onunda suyunu çıkarıyolar. Elbette birileri buna dur diyecekti.

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
digitürk çok mu iyi yayın yapıyor..her hafta maç başladıktan en az 10-15 dk sonra kanal açılıyor..gelincede sürekli donmalar yaşanıyor..doğru dürüst yayın vermiyorlar..en az 10 kere arıyoruz orayı telefonlara bakan yok..onlara böyle bir korsan olması haktır..İşlerini doğru düzgün yapsınlar ve tarafsız olsunlar...Bunu yapmalarındaki amaç üst paketlere teşvik diye düşünüyorum..Çünkü üst paketlerde sorduğum kişilerde böyle bir sorunla karşılaşmadım ama en alt paketteki sorduklarımı %90 ı şikayetçi bu durumdan..

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14

Aynen ben de bunları diyecektim.

Şikayet ettin ama seni kim şikayet edecek? Sonuçta sen de kullanmışsın.

Ayrıca ben Lig tv ye de karşıyım. Benim bedava maç izleme hakkımı elimden alıyor, şifreli yapıyor, paralı yapıyor. İhaleye TRT girmişti ve TRT de şifresiz, parasız verecekti. Adamları ihale dışı bıraktılar, bank asyayı verdiler. İzlemek için niye para vereyim? Onlar bana vermeli ben onları izlediğim için. Bu söylediklerimi tersleyen olacak eminim ama kimseyle tartışmayacağım. Konuyu daha önceden araştırdım. Gelirler nereden geliyor iyi biliyorum.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Vicdan muhasebesi yapmaya kasmayın bence sevgili dostlar :)
Bu ülkede herşey böyle işliyor. Para kazanayım diye herkes birbirine eziyet ediyor.
Onların bu yaptığı bana göre saygısızlıktı ve gerekeni yaptım :mrgreen:

Respawn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben sorunsuz izliyorum benim içinde sorun yok.Allah razı olsun ligtv.devu yöneticilere burdan bir öpücük artı alkış.Eğer site kapanırsa senden bilirim :)

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Kusura bakma renkdaş uğraşıcam onlarla. Hem Ligtv'yi hem halkı sömüyorlar.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Digiturk var evde. bende şikayet ettim...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Yav Paramore ne ettin yav,meyve veren ağacı kurutma dur bi renkdaşım yahu:mrgreen:

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Lig tv alsak daha iyi.

Herkes Lig Tv alsın. Sadece kendi takımımın maçı.

Ciddiyim Lig Tv beni ilgilendirmez reklamını da yapmıyorum.

Yok mu öyle Fb'lin tek Fb, Gs'li Bjk'linin tek kendi maçlarını satın alabileceği bir paket.

Uğraşılır mı bunlarla.. :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Paramore lig bitsin şampiyon olalım ondan sonra bakarız bunlara.Şimdi ortalığı bulandırma ki maymunun gözü açılmasın:mrgreen:

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Evet aynen öyle sorunsuz izleseydim şikayet etmeyecektim. Ne olmuş yani?
Korsan iş yapıyolar onunda suyunu çıkarıyolar. Elbette birileri buna dur diyecekti.

klasik çıkar çatışması.korsan,mb işini abartmasaydı,gel keyfim gel.

birde bunu ahlaklı bir davranışmış gibi pazarlama girişimi:thumbdown:

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Ligtv destek hattından mail geldi. Cezai işlem başlatacaklarmış.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
o bu değilde bugün maçı nerden izleyeceğim diye düşünüyorum.. :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Şu Andada ligtvdevu da Antalya maçıda çok takılıyor ,izlenmiyor gibi bir şey yahu