Yücel Yenidoğan
Öğrenci
Çinden kargo alıyoruz artık kardeş ülkemizden çok zor olmazSahibinden mi? Türkiyeye nasıl kargolayacam onu Baküden?
Aynen satma fikrim varda ikinci el sitede ama bu defa başka şeyler topliyicam galiba. Zaman göstericek.

Çinden kargo alıyoruz artık kardeş ülkemizden çok zor olmazSahibinden mi? Türkiyeye nasıl kargolayacam onu Baküden?
Aynen satma fikrim varda ikinci el sitede ama bu defa başka şeyler topliyicam galiba. Zaman göstericek.
Çok zaman kaybediyor insan ama değiyor. Dünyada sadece sende olması Misafirleri kıskandıracak türden ?Keşke daha önce görseymişim bu konuyu. El emeği göz nuru olmuş ayrıca benim teneke kasamdan daha güzel görünüyor![]()
Ben 2023'te bordan yapıcam o zaman tüm Dünya kıskanır .dÇok zaman kaybediyor insan ama değiyor. Dünyada sadece sende olması Misafirleri kıskandıracak türden ?
Sağol umarım sizinde olur özel bir Başyapıtınız dünyada iz koyabilecek.Güzel hobin varmış. Ellerine sağlık.
Olsun içi temiz insanlarınız nazarımız değmezAbi çök övmeyin ya. Kaza yapıcam sondahehehe
Size kismet. Sağolun
? İki tane yazıp ortalıktan kayboldun. Ne ara girdin foruma? heheheuheheuEline sağlık Zaur da profil fotoğrafın azerbaycan bayrağında kendine değişince tanıyamadım bir saattir forumda zauru arıyorum sksks
Sende zaten var. Sadece Kullanmıyorsun@_Zaur_ sendeki yaratıcılığın sadece %1'ini istiyorum
Olmasına olur da ama yapım tekniğini bilsem yapardım. Çok zordur bence gitar yapımı.ahşap guletten söktün tahtaları? güzel gitar olur onlardan...
Olm bu forum çok karmaşık ki şu kategorilerden çıkma de ordan çıkmıyayım takip edemiyorum ki Resim çizip buraya kargolasan kaç para tutuyor acaba ya elimize resmi bir sanat eseri geçsin bir araba resimlerinden yollarsın sksks? İki tane yazıp ortalıktan kayboldun. Ne ara girdin foruma? heheheuheheu
Aktif ol buralarda eğlenelim ya
Resimi boşver ağa, kendinde çizip geliştire bilirsin kendini.Olm bu forum çok karmaşık ki şu kategorilerden çıkma de ordan çıkmıyayım takip edemiyorum ki Resim çizip buraya kargolasan kaç para tutuyor acaba ya elimize resmi bir sanat eseri geçsin bir araba resimlerinden yollarsın sksks
Nerde beni etiketle hemen öyle yerler knk sjsjsjResimi boşver ağa, kendinde çizip geliştire bilirsin kendini.
Asıl forumda öyle güzel olaylar dönüyor ki, evlere şenlik. hehehehe ?
Nerde beni etiketle hemen öyle yerler knk sjsjsjResimi boşver ağa, kendinde çizip geliştire bilirsin kendini.
Asıl forumda öyle güzel olaylar dönüyor ki, evlere şenlik. hehehehe ?
Profilime gir. Gönderiler bölümünde konulara dalNerde beni etiketle hemen öyle yerler knk sjsjsj
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nerde beni etiketle hemen öyle yerler knk sjsjsj