_Zaur_
Dekan
Bundan iyisi sizin olsun.Elinize sağlık![]()
Bundan iyisi sizin olsun.Elinize sağlık![]()
Şimdi değiştim ama silikon nasıl dayandı bu kadar çekim güçüme?boyu yeter kopmaz merak etme.
Yan kapakta ve üstte hangi boyutta fan var?
Bilmiyom ama fan var büyük ama fanlarıYam kapakta ve üstte hangi boyutta fan var?
bnce zaur un ki daha güzel
bnce zaur un ki daha güzel
Konu ne? ona gore bende fikrimi soylemek isterimVaay çok güzel. Ama benim ki kadar güzel değil.
Benimki daha olgun sanki. Yılların zahmeti işteKonu ne? ona gore bende fikrimi soylemek isterim![]()
Ben olsam zahmet etmem. O süreye para biriktirir fıstık gibi sistem dizerim.Benimki daha olgun sanki. Yılların zahmeti işte
O sürede para biriktirseydim olgunlaşamazdı şu alet.Ben olsam zahmet etmem. O süreye para biriktirir fıstık gibi sistem dizerim.
DC'n var mı?
DiscordDC ney?
Şimdi gördüm... Garip bir site üyelik olmadan bakılmıyor nasıl bir site diye.Discord
SDN Discord da var ama. Orası da güzel.Şimdi gördüm... Garip bir site üyelik olmadan bakılmıyor nasıl bir site diye.
Yok be ağa ben forumda kalmayı tercih ederim. Teklif için sağol
Abi şimdi Ahşap ev konusu varya o konuda da şaşırma ihtimaliniz var.Ahşap ev yapımı ne zaman gelecek?![]()
Tlc de bunun programı var çok güzel evler çıkarıyorlar gerçektenAbi şimdi Ahşap ev konusu varya o konuda da şaşırma ihtimaliniz var.
Gerçi benden önce yaptılarda ama olsun.
Benim Ahşap ev yürümese olmaz o iş. Evet evet yürüsün. Yürüyen Evimi istediğim yere kolayca yerleştirebilirim.
İsterse Temiz oksijenli Ormanın içine, İsterse En pahalı arsaların satıldığı yere, İsterse direk İşlediğim yerin önüne.
İsterse Direk İstanbula, yada Antalya`ya. Vayy be görüyorsunuz mu?
Para harcamadan Yurtdışında ev sahibi oldum.
Avantaja bak beee
Ekli dosyayı görüntüle 125667
Önüme çıktı 2020 de abi şahane!Helal olsun, elinize sağlık.