• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Seçim Otobüsleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan skys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

skys

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
11
Bugün Başımdan Geçen Bir Olayı Anlatmak İstedim:D

Sabaha Karşı 4 suları gibi yatılır.Sabah 7 De Zor Zanaat Kalkınır..Okula Gidilir,İlk 3 Ders Boştur Büyük bir sevinçle Eve dönülür.Eve dönerken Tekel Bayi'ye Uğranır.Süper ikili vodka+redbull alınır koşarak eve gidilir büyük afiyetle miğdeye indirilir.Saat 9.30 olmuştur okula gidilir Diğer derslere girmek için..Ama hiç bir şeyin farkında olmaksızın saçma ve komik bir şekilde yürünür okula doğru..Sınıfa girilir,Sınıftaki kız arkadaşlardan yünlü bir mont bulunur yastık olucak şekilde ayarlanıp sıraya koyulur Kafa direk düşer.Tam uyuma aşamasındayken Dışardan Bir ses"Bilmem Ne oğluda Bilmem Ne Oğlu Doru Dürüst Bilmem Ne Oğlu"Diye..Bütün zevk Ve uyku kaçmıştır..Cama çıkarak Alkolünde verdiği etkiyle Akla gelen bütün küfürler bağıra bağıra sölenir ardırdan sınıfa kafamı çevirdiğimde herkezde dumur bir pozisyon bütün bakışlar üzerinizdedir..Noluyor?? diye anlamaya Çalışırken kapıda müdür yardımcısı görülür...Ardından "Eşşek Oğlu eşşek Gel Buraya"Diye Bir Ses Duyulur. ve müdür yardımcısının odasına inilir.Çok çekişmeli Geçen Roundlar sonrasıda 3. roundda Nakavt Olunur=)..

İşte böyle bir gündü:D

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Okula Alkolle gidiyorsun raundu kazanman imkansızdı. Geleceğin çok parlak ama Ayık gittiğin zaman kazanma şansın var ;)

skys

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
11
İlk Defa Böyle bir haytalık yaptım. onunda sonu kötü oldu abicim. Akıllandım ama=)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Müdür kötü hırpalamış demek.:D

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Eğitimde daya hertürlü karşıyız. Ama çok azıcık hak ettin gibi ne dersin :)

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
İnşallah akıllanmışsındır yoksa sonun harap yani :D

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Ama böyle kötü bir günü gülerek anlatman güzel (not: Tabi ders almakda önemli)

Hayat bazen ciddiye alınmamalı ...

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Sabah Sabah Votka :) Rus Filanmısın Sen

Okula içkili Gitmen Ztn En Büyük Yanlış . Diğer Arkadaşlarında Etkilenebilir .

Ama Şu Varkı . Her insan Hata yapabilir , Önemli Olan Hatadan Ders Almaktır.!

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
19
gerçekten o seçim otobusleri ne oyle bugun yururken bi tanesi yanımda durdu hızlı yuruyorum ışık yeşil yanıyor oda ilerliyor. az geçince gitti diyorum ışık kırmızı yanıyor.yanından gecen herkesde bi surat buruşuklugu kulak kapamalar falan

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Yeni konu açmaya gerek yok Bende bir anımı anlatayım Trafiğe açık (şimdi trafiğe kapandı) kalabalık bir caddede yürüyorum yanımdakine birşey söylüyorum Bu otobüsden biri Zurna davul çalıyor duymuyoruz birbirimizi bir bağırayım dedim Tam o sırada otobüs susmaz mı? Rezil oldum :D ama o kişinin çok hoşuna gitmişti :whistling:

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Normal birşeyle içse yine iyi, kafein oranı çok yüksek bir içecek redbulla votka içmek gerçekten cesaret ister.tehlikeli iş.

skys

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
11
Yeni konu açmaya gerek yok Bende bir anımı anlatayım Trafiğe açık (şimdi trafiğe kapandı) kalabalık bir caddede yürüyorum yanımdakine birşey söylüyorum Bu otobüsden biri Zurna davul çalıyor duymuyoruz birbirimizi bir bağırayım dedim Tam o sırada otobüs susmaz mı? Rezil oldum :D ama o kişinin çok hoşuna gitmişti :whistling:
ahahahahah

Normal birşeyle içse yine iyi, kafein oranı çok yüksek bir içecek redbulla votka içmek gerçekten cesaret ister.tehlikeli iş.

ee zevki orda :stuart: