topalsolucan
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 555
Gereksiz yere neden görüntününde yüklenmesini bekleyesin ki?
görüntüsüz müzik keyif vermiyor. mesela bilgisayarımda hiç mp3 yoktur. hep klip indiririm.
Gereksiz yere neden görüntününde yüklenmesini bekleyesin ki?
Evan Kardeş;
Daha önceki cevaplarında dosyaları yandex mail üzerinden attığını yazmıştın,mümkün olmadığı ortaya çıkınca da şimdi narodu kullanıyorum diyorsun.Aynı şey değil.Narod 3 ay sürekle saklıyor dosyayı oysa mailde yıllarca saklanabilir dosyalar.
Tamam yandex çok güzel bir iş yapmış ama vermediği hizmeti de veriyormuş gibi reklam etmenin bir alemi yok.Sonuçta google ya da yandex hiçbiri babamızın oğlu değil.İyi hizmeti kim veriyorsa ona eyvallah.
Konu ile ilgili ayndex destek kısmına mail attım,cevap gelirse yazarım.
Selamlar.
Koskoca Rusya Federallerinin işi gücü yok Türk halkının bilgisini toplayacak. Böyle bir hedefi olsa Yandex.Global'i geliştirirlerdi. Kendi kafanızda komplo teorileri kurmayın. Kaçınız Google yüzünden FBI ile sorun yaşadınız ki?vallahi evan arkadaşım yani ruslara ait bir vebsitesini sanki ana vatanımızın bir ürünüymüş gibi ballandıra ballandıra anlatmanın ne anlamı var anlamış değilim zannetmiyorumki bukadar bilgiyi tanıtımı hayır olsun diye yapasın kesin vardır bir çıkarın dediğim gibi yandex denen kuruluş da bir rus firmasıdır bilgilerimizi abd ye değilde rus yaya satmış olucaz bukadar basit bunu bukadar ballandırarak anlatmana gerek yok ne google ne yandex 2 side 5 para etmez siz zannediyormsunuz yandex in bizim bilgilerimizi rus devletine vermiyor..
Sorularınızın tüm cevaplarını bulun: http://contact.yandex.com.tr/2. Kullanıcının Kaydolması. Kullanıcı Hesabı
2.2. Kayıt için Kullanıcı, kayıt formunda yöneltilen sorulara karşılık kendisiyle ilgili güvenilir ve yeterli düzeyde bilgiler sağlamak ve bu bilgileri sürekli güncel halde tutmak zorundadır. Kullanıcı yanlış bilgiler verirse veya Yandex'in elinde Kullanıcının sağladığı bilgilerin eksik ya da güvenilmez olduğunu düşündürecek bir dayanak varsa, Yandex, kendi takdirine göre, Kullanıcı hesabını engelleme veya iptal etme ve servislerinin (ya da ayrı ayrı servis işlevlerinin) Kullanıcı tarafından kullanılmasını reddetme hakkına sahiptir.
Neden bu bilgileri sürekli güncel tutmak zorunda anlamış değilim Neden güvenilir ve Yeterli Düzeyde ? Demek ki satacak bu bilgileri başka açıklaması yok yani...
1. Yandex tarafından alınan ve işlenen kişisel kullanıcı bilgileri
1.2. İşbu Politika sadece Yandex Servisleri için uygulanabilir. Yandex, kullanıcının, arama sonuçlarında çıkan siteler de dahil olmak üzere Yandex sitelerinde erişim verilen bağlantılardan ulaştığı üçüncü şahıs sitelerini denetlemediği gibi, bu sitelerle ilgili herhangi bir sorumluluk da kabul etmez. Bu tür sitelerde kullanıcıdan başka kişisel bilgiler toplanabilir veya istenebilir ve ayrıca, başka işlemler de yapılabilir.
Diyor ki arama sonuçları içerisinde bulunan herhangi bir sitenin (mesela phishing) sizin özel bilgilerinize erişmesi veya sisteminiza zararlı içerik (!) yüklemesi bizi bağlamaz.
Google'da bile bu site zararlı diye uyarı var. Bazılarında sokturmuyor bile siteye...
2. Kişisel kullanıcı bilgilerinin toplanma ve işlenme amacı
2.2.4. Servis kalitesinin iyileştirilmesi, kullanım kolaylığının artırılması, yeni Servislerin ve hizmetlerin geliştirilmesi;
2.2.5. Reklam malzemelerinin hedeflenmesi;
2.2.6. Anonim verilere dayalı olarak istatistiksel çalışmaların ve diğer araştırmaların yapılması.
Kişisel bilgilerde servis kalitesi nasıl iyileştirilebiliyor veya kullanım kolaylığı nasıl artırılabiliyor ?
2.2.6 ???? Diğer araştırmalardan kasıt nedir ?
Ben kullanmam!
3. Kişisel kullanıcı bilgilerinin işlenme ve üçüncü taraflara aktarılma koşulları
3.2. Kullanıcı tarafından gönüllü olarak verilen ve kişi sınırlaması olmadan paylaşılan kişisel bilgiler hariç olmak üzere kullanıcı tarafından verilen kişisel bilgiler gizlilik içinde tutulur. Kullanıcı, ayrı ayrı Servislerin (örneğin, Moy Krug, Ya.ru) kullanımı sırasında, kişisel bilgilerinin belli bir kısmının genel erişime açık olacağını kabul eder.
İlk başta iyi birşey gibi gözüküyor ama opsiyon olarak verdiğimiz/vereceğimiz bilgiler paylaşılmayacak. Ayrıca kişisel bilgilerin belli bir kısmının genel erişime açık olacağını kabul eder.
Arkadaşım burda sosyal paylaşım sitesi göremiyorum ben ? Bilgilerimizi genele açmak istesek Facebook var Twitter var başka siteler var.
3.3. Yandex, aşağıdaki durumlarda kişisel kullanıcı bilgilerini üçüncü taraflara aktarma hakkına sahiptir:
3.3.1. Kullanıcı, bu tür işlemler için onay verdiğini ifade etmiştir;
3.3.2. Belirli Servislerin Kullanıcı tarafından kullanılması çerçevesinde ya da kullanıcıya hizmet sunulabilmesi için bilgilerin aktarılması gerekmektedir.
3.3.3. Rus mevzuatına veya diğer uygulanabilir mevzuata göre, mevzuatla belirlenen prosedür çerçevesinde bilgilerin aktarılması öngörülmektedir;
Merakımı mazur görün. Bu prosedürü öğrenmek isterim..... Öngörülmektedir ne demek ? Bu bilgiler sadece arşivlenmeyecek demek (!) Hani olur da lazım olursa her türlü şekilde kullanılması demek. Bir şey olmazsa öyle durur bir köşede...
Tamam bunu gerekli birime iletiyorum.@Evan, anasayfada kullanıcı adımla oturum açıyorum ve hava durumunu bulunduğum şehre göre ayarlıyorum. Lakin başka bir yerden kullanıcı adım ile oturum açtığımda yine Ankara'yı gösteriyor bana. Kullanıcı adımız ile oturum açtığımızda önceden seçtiğimiz şehri gösterse daha iyi olur. Bunu bir yetkililerle konuşabilir misin?
Müzik portalı henüz kullanıma açılmadı. Müzik servisi şu anda sadece arama sonuçlarında gösterilmekte: http://yandex.com.tr/yandsearch?text=Duman+-+Senden+Daha+G%C3%BCzel+dinle&tld=com.tr&lr=11508bu yandex'in müzik servisinden bahsediyorlar
ama bi türlü bulamadım.......
nerde yahuu
Bağlı olduğunuz internet sağlayıcınız lokasyonunuzu nereye bağladıysa sistem orayı merkez olarak belirtiyor. Eğer Yandex hesabınıza mobil erişimdende giriş yapıyorsanız buda böyle bir hatayla karşılaşmanıza yol açabilir. http://contact.yandex.com.tr/ adresinden sorunu bildirip farklı bilgisayarlarınıza ait IP'lerinizi gönderirseniz daha detaylı yardım alabilirsiniz.@Evan, anasayfada kullanıcı adımla oturum açıyorum ve hava durumunu bulunduğum şehre göre ayarlıyorum. Lakin başka bir yerden kullanıcı adım ile oturum açtığımda yine Ankara'yı gösteriyor bana. Kullanıcı adımız ile oturum açtığımızda önceden seçtiğimiz şehri gösterse daha iyi olur. Bunu bir yetkililerle konuşabilir misin?
merhaba. bende yandex mail adresimi aldım. yahoo ve hotmail maillerimin de yandexte toplanmasını istiyorum ama. sunucu adı ve kullanıcı adı olarak ne yazacagım. tşk ederim..
merhaba. bende yandex mail adresimi aldım. yahoo ve hotmail maillerimin de yandexte toplanmasını istiyorum ama. sunucu adı ve kullanıcı adı olarak ne yazacagım. tşk ederim..
denedim bende de aynı hatayı verdi. düzelir yakında. tüm hesaplarını tek bir yerde görmek istiyorsan, mozilla thunderbird kullanabilirsin. hepsine bağlanıyor, sorunsuz.cvp için tşk ederim. "Belirttiğiniz gibi bir sunucu bulunmuyor ya da onunla bağlantı kurulamıyor." şeklinde uyarı veriyor. ayrıca yetkilendirme ve güvenlik sormuyor..