SDN Yandex Kullananlar Buraya ! ...

Varsayılan Arama Motorunuz Yandex mi?

• Kullanılan toplam oy
    286

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Çıktığından beridir kullanıyorum güzel bence :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Yandex biraz daha sade olsaydı google gibi daha güzel olurdu bence :)

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Yeni kullanmaya başladım özellikle haritasındaki panaroma çok hoşuma gitti.

grezimonk

Profesör
Reaksiyon puanı
261
Яндекс не похож на что угодно. очень глупое и ненужное ...

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
İstanbul'un Fethine özel logo yapmadı Google diye Yandex'e bakayım dedim. Baktım Yandex'de de hiç bi icraat yok mecbur döndüm geri.

İhtiyar-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bizim önemli günlerimizi hatırlamayan bir servis(Google) kullanacağıma elbette Yandex'i kullanacağım.

rexpos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok başarılı buluyorum ve google gibi türkiyeyi önemsemeyen servisleri kullanmayalım lütfen.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Yandex Türkiye'ye çok önem veriyor ve bir çok servisi Türkçe olarak yayınlıyor.
Anlık Trafik bilgisi çok yararlı, Google Drive'ın 5GB karşı Yandex Disk 11 GB 2 katından fazla alan veriyor, mail sınırsız alan veriyor
Yandex büyüdükçe güzelleşecek, artık daha çok Yandex çok daha az Gogle kullanıyorum

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
index sistemi çok zayıf,
görsel estetiği çok zayıf.
maps, google'dan daha iyi.
depolama alanı piyasanın en iyisi. (güvenlik konusunda ona da güvenmiyorum o ayrı.)
analytics özelliği google'dan daha ayrıntılı.
tandart kullanıcılar alışkanlıklarını zor değiştirdiğinden sessiz ama derinden gidiyor maalesef.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=32978]Evan[/MENTION] olsaydıda cvp yazsaydı :D

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ben de son zamanlarda kullanıyorum :) güzel genel olarak

byhtk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
harita bölümünü kullanıyorum google haritası çok eski

setherial

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yandex kullanyorum. Mail ve disk özelliklerini daha etkin kullayorum. Arama olarak hala googledeyim.

Reaksiyon puanı
4
index sistemi çok zayıf,
görsel estetiği çok zayıf.
maps, google'dan daha iyi.
depolama alanı piyasanın en iyisi. (güvenlik konusunda ona da güvenmiyorum o ayrı.)
analytics özelliği google'dan daha ayrıntılı.
tandart kullanıcılar alışkanlıklarını zor değiştirdiğinden sessiz ama derinden gidiyor maalesef.
Merhaba sayın dadaist,
Yandex, Latin alfabeli ilk bölgesel hizmeti olan Yandex.Türkiye ile yaklaşık yarım senedir indexleme çalışmaları yapıyor. Yandex bildiğimiz gibi önceden sadece Kiril alfabesi kullanan ülkelerde hizmet verirken ilk defa Yandex.Türkiye ile Latin alfabesiyle hizmet vermeye başladı.

Site indexlerinizin daha erken yapılmasını istiyorsanız nasıl Google'a kayıt yaptırıyorsak Yandex'e de kayıt yaptırabiliyoruz: http://webmaster.yandex.com.tr/addurl.xml

Görsel estetik Yandex'in benimsediği "sarı ok" üzerinden sağlanmaktadır. Tüm tasarımlar (mail ve benzeri hizmetler hariç) bu göz önüne alınarak hazırlanılır.

Yandex.Türkiye ekibi ziyaretçi potansiyeline ve kendi aralarında oluşturdukları büyüme politikasına göre yeni servislerini yayına sunmaktadırlar. Yandex.Russia'nın Google'dan çok daha fazla servisi mevcut. Ayrıca hepsi birbirinden üstün. Bizde bu servisleri kullanmak istiyorsak Yandex.Türkiye'yi aramalarımızda kullanmalıyız.

Okuduğunuz için teşekkürler.

@Evan olsaydıda cvp yazsaydı :D
Yasağım kalktı, mesajın için teşekkürler :)

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Merhaba sayın dadaist,
Yandex, Latin alfabeli ilk bölgesel hizmeti olan Yandex.Türkiye ile yaklaşık yarım senedir indexleme çalışmaları yapıyor. Yandex bildiğimiz gibi önceden sadece Kiril alfabesi kullanan ülkelerde hizmet verirken ilk defa Yandex.Türkiye ile Latin alfabesiyle hizmet vermeye başladı.

Site indexlerinizin daha erken yapılmasını istiyorsanız nasıl Google'a kayıt yaptırıyorsak Yandex'e de kayıt yaptırabiliyoruz: http://webmaster.yandex.com.tr/addurl.xml

Görsel estetik Yandex'in benimsediği "sarı ok" üzerinden sağlanmaktadır. Tüm tasarımlar (mail ve benzeri hizmetler hariç) bu göz önüne alınarak hazırlanılır.

Yandex.Türkiye ekibi ziyaretçi potansiyeline ve kendi aralarında oluşturdukları büyüme politikasına göre yeni servislerini yayına sunmaktadırlar. Yandex.Russia'nın Google'dan çok daha fazla servisi mevcut. Ayrıca hepsi birbirinden üstün. Bizde bu servisleri kullanmak istiyorsak Yandex.Türkiye'yi aramalarımızda kullanmalıyız.

Okuduğunuz için teşekkürler.

Yasağım kalktı, mesajın için teşekkürler :)
Yandex'i ilk çıktığı dönemden beri takip ediyorum fakat dediğim gibi estetik de hizmet kalitesi kadar önemli bence. Google'ın arka plan özelliğini seviyorum çünkü açılışta bana özel hissi veriyor. Bing de ana sayfasında fotoğraf özelliği sunuyor ama sayfanın ortasında kaldığı için diğer boşluk alan beni rahatsız ediyor mesela. Birçok firma arayüz değişimiyle daha geniş kitleye hitap etmeyi başarmıştır. Bence bu giderildiğinde üye sayısı da artacak. Yandex'i sevmeme rağmen hala sistemde varsayılan atamaya elim gitmiyor. bir de twitter sorgusu özelliğini geçmişte google da kullanıyordu ve google'da akıcı olarak yeni sonuçlar gelmeye devam ediyordu. Yandex 5 dakika öncesin paylaşımları sisteme veriyor ve güncelleme manuel şekilde sayfa yenilemesi gerektiriyor. Bence bu da düzeltilirse iyi olur.

mapii

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cesaretine şapka çıkartmamak elde değil. 1 milyon kullanıcıya ulaştığını geçen aylarda duymuştum.
Şimdi tüm TV reklamlarında. Memleketimiz girişimciden çok girişken insanlardan oluşur. Düz duvara çarpan
hemen zahmete katlanmadan tornistan çizer. Bu işi yapan kişiler girişken değil belli girişimciler. Tebrik etmek lazım gönülden ..

seyita

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben bir şirketin çok büyümesinin istemem google haddinden fazla büyüdü bana kari var zarari yok ancak ileride eminim bizim için bir tehdit oluşturacaktir dolayisiyla ben yandex'i destekliyorum keşke imkanimiz olsada bizde yerli ve kullanişli bir arama motoru yapabilsek ..

xrunque

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bir şirketin çok büyümesinin istemem google haddinden fazla büyüdü bana kari var zarari yok ancak ileride eminim bizim için bir tehdit oluşturacaktir dolayisiyla ben yandex'i destekliyorum keşke imkanimiz olsada bizde yerli ve kullanişli bir arama motoru yapabilsek ..

o var zaten. http://www.ara.com.tr ama giren çıkan yok.

Keylogger

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Gmailden dolayı Google kullanıyorum ama buradaki yorumları okuyunca Yandex ide kullanmaya ve Yandex mail almaya karar verdim. :)

Berkc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yandex ürünü olarak sadece Yandex disk kullanıyorum. Çok hatası var henüz ama yine de destekliyorum.

yazçizboz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzun ve bulmasını pek beklemediğim şeyleri google'da diğerlerini yandex'te arıyorum ben de. Yaklaşık %60 kadarını yandex'e kaydırmışımdır. Rekabet iyidir ve google da zaten sevmediğim bir şirkettir.

IREM

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Reklamları gördüğümde hep bir bakayım dediğim ama daima unuttuğum bir konudur Yandex. Reklam müziklerini sevmişimdir hep. Absürt konuları aramaları da hoşuma gitmiştir. Bir bakayım. Farklılıklar iyidir.

Reaksiyon puanı
4
Reklamları gördüğümde hep bir bakayım dediğim ama daima unuttuğum bir konudur Yandex. Reklam müziklerini sevmişimdir hep. Absürt konuları aramaları da hoşuma gitmiştir. Bir bakayım. Farklılıklar iyidir.
Reklam müziğinin tam versionunu dinlemek için Yandex'e "yaşamın tüm cevapları" sorgusunu aratın.

İstanbul'un Fethine özel logo yapmadı Google diye Yandex'e bakayım dedim. Baktım Yandex'de de hiç bi icraat yok mecbur döndüm geri.
İstanbul'un fethi resmi bir bayram olmadığından o güne özel bir logo yapmadıklarını düşünüyorum.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Reklam müziğinin tam versionunu dinlemek için Yandex'e "yaşamın tüm cevapları" sorgusunu aratın.

İstanbul'un fethi resmi bir bayram olmadığından o güne özel bir logo yapmadıklarını düşünüyorum.

Anneler günü, babalar günü, onun bunun doğumu resmi bayram mı (:

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
bugun farkettimde mail adresim o... [MENTION=256787]yandex[/MENTION].ru uzantılı olmus com gitmiş hayırdir insallah

Reaksiyon puanı
4
bugun farkettimde mail adresim o... @yandex.ru uzantılı olmus com gitmiş hayırdir insallah
x@yandex.ru, x@yandex.com ve x@yandex.com.tr (x sizin Yandex.Pasaport'unuzdur) size tahsil edilmiştir. Bu adreslerin herhangi birine atılan e-posta sizin Yandex.Pasaport'unuzda toplanır.

Anneler günü, babalar günü, onun bunun doğumu resmi bayram mı (:
Onun bunun doğum gününü veya ölüm gününü hatırlatan Google, onlara bildireceksiniz. Tabi Google, Türkiye'den gelen mesajların %93'üne cevap vermediği için şansınız malesef düşük.