3D-Clan
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
Çıktığından beridir kullanıyorum güzel bence
Yandex bir search portaldır, Google ise search engine.Yandex biraz daha sade olsaydı google gibi daha güzel olurdu bence
Merhaba sayın dadaist,index sistemi çok zayıf,
görsel estetiği çok zayıf.
maps, google'dan daha iyi.
depolama alanı piyasanın en iyisi. (güvenlik konusunda ona da güvenmiyorum o ayrı.)
analytics özelliği google'dan daha ayrıntılı.
tandart kullanıcılar alışkanlıklarını zor değiştirdiğinden sessiz ama derinden gidiyor maalesef.
Yasağım kalktı, mesajın için teşekkürler@Evan olsaydıda cvp yazsaydı
Yandex'i ilk çıktığı dönemden beri takip ediyorum fakat dediğim gibi estetik de hizmet kalitesi kadar önemli bence. Google'ın arka plan özelliğini seviyorum çünkü açılışta bana özel hissi veriyor. Bing de ana sayfasında fotoğraf özelliği sunuyor ama sayfanın ortasında kaldığı için diğer boşluk alan beni rahatsız ediyor mesela. Birçok firma arayüz değişimiyle daha geniş kitleye hitap etmeyi başarmıştır. Bence bu giderildiğinde üye sayısı da artacak. Yandex'i sevmeme rağmen hala sistemde varsayılan atamaya elim gitmiyor. bir de twitter sorgusu özelliğini geçmişte google da kullanıyordu ve google'da akıcı olarak yeni sonuçlar gelmeye devam ediyordu. Yandex 5 dakika öncesin paylaşımları sisteme veriyor ve güncelleme manuel şekilde sayfa yenilemesi gerektiriyor. Bence bu da düzeltilirse iyi olur.Merhaba sayın dadaist,
Yandex, Latin alfabeli ilk bölgesel hizmeti olan Yandex.Türkiye ile yaklaşık yarım senedir indexleme çalışmaları yapıyor. Yandex bildiğimiz gibi önceden sadece Kiril alfabesi kullanan ülkelerde hizmet verirken ilk defa Yandex.Türkiye ile Latin alfabesiyle hizmet vermeye başladı.
Site indexlerinizin daha erken yapılmasını istiyorsanız nasıl Google'a kayıt yaptırıyorsak Yandex'e de kayıt yaptırabiliyoruz: http://webmaster.yandex.com.tr/addurl.xml
Görsel estetik Yandex'in benimsediği "sarı ok" üzerinden sağlanmaktadır. Tüm tasarımlar (mail ve benzeri hizmetler hariç) bu göz önüne alınarak hazırlanılır.
Yandex.Türkiye ekibi ziyaretçi potansiyeline ve kendi aralarında oluşturdukları büyüme politikasına göre yeni servislerini yayına sunmaktadırlar. Yandex.Russia'nın Google'dan çok daha fazla servisi mevcut. Ayrıca hepsi birbirinden üstün. Bizde bu servisleri kullanmak istiyorsak Yandex.Türkiye'yi aramalarımızda kullanmalıyız.
Okuduğunuz için teşekkürler.
Yasağım kalktı, mesajın için teşekkürler
ben bir şirketin çok büyümesinin istemem google haddinden fazla büyüdü bana kari var zarari yok ancak ileride eminim bizim için bir tehdit oluşturacaktir dolayisiyla ben yandex'i destekliyorum keşke imkanimiz olsada bizde yerli ve kullanişli bir arama motoru yapabilsek ..
Reklam müziğinin tam versionunu dinlemek için Yandex'e "yaşamın tüm cevapları" sorgusunu aratın.Reklamları gördüğümde hep bir bakayım dediğim ama daima unuttuğum bir konudur Yandex. Reklam müziklerini sevmişimdir hep. Absürt konuları aramaları da hoşuma gitmiştir. Bir bakayım. Farklılıklar iyidir.
İstanbul'un fethi resmi bir bayram olmadığından o güne özel bir logo yapmadıklarını düşünüyorum.İstanbul'un Fethine özel logo yapmadı Google diye Yandex'e bakayım dedim. Baktım Yandex'de de hiç bi icraat yok mecbur döndüm geri.
Reklam müziğinin tam versionunu dinlemek için Yandex'e "yaşamın tüm cevapları" sorgusunu aratın.
İstanbul'un fethi resmi bir bayram olmadığından o güne özel bir logo yapmadıklarını düşünüyorum.
x@yandex.ru, x@yandex.com ve x@yandex.com.tr (x sizin Yandex.Pasaport'unuzdur) size tahsil edilmiştir. Bu adreslerin herhangi birine atılan e-posta sizin Yandex.Pasaport'unuzda toplanır.bugun farkettimde mail adresim o... @yandex.ru uzantılı olmus com gitmiş hayırdir insallah
Onun bunun doğum gününü veya ölüm gününü hatırlatan Google, onlara bildireceksiniz. Tabi Google, Türkiye'den gelen mesajların %93'üne cevap vermediği için şansınız malesef düşük.Anneler günü, babalar günü, onun bunun doğumu resmi bayram mı