h.ayyildiz34
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
memnunmusunuz ?
Ben Google'ın Peygamber efendimiz (s.a.v)'e hakaret eden videoları youtubedan kaldırmaması sebebiyle yandex'e geçtim. Milli bayramları ve google'ın önemsemediği günler için logo yaptığını görünce dahada bir bağlandım. Şu an sadece yandex servislerini kullanıyorum. Destek de oluyorum. Kısacası memnunum youtube ve google'ı kullanmıyorum artık. Kendini geliştirecektir yandex daha da güzel olacaktır. Video sitesi olarak da izlesene.com kullanıyorum youtube gibi olmasa da güzel bir site Türk işi ve gelişmiş.
Yandex tarayıcı kullanmıyorum çünkü Mozilla Firefoxtan kullanmıyorum. Tarayıcısı da chroma köklü olmazsa yandex adına güzel olur.
Yandex.Browserın Chromium tabanlı hazırlanmasının önemli nedenlerinden bir tanesi, dünya çapında kullanıcıların hazır olarak alıştığı ve beğendiği temel deneyimi değiştirmemekti. Aslında Yandex.Browserı tüketiciyi anlamaya çalışan bir internet şirketinin en iyi ve en sevilen teknolojileri birleştirerek hazırladığı bir tarayıcı olarak düşünebiliriz. Tabi ki Yandex.Browser tüm internet tarayıcısı oyuncularına bir rakip.