- Reaksiyon puanı
- 3,285
Telefona mıu rom kurmak istiyordum yabancı biri yapıyordu biri bana anlatabilirmi diye ilk konumu açtım pc filan derken 9 ay olmuş
Technopattan geldim. Abi 3020 yılına kadar ban ne ya?SDN forumu herkes anasının karnından çıktı çıkalı bilmiyor elbet.Mesela benim gameloop sıkıntım vardı bir türlü çözüm bulamadım.Arkadaşım forum sitelerine sor dedi önüme çıkan ilk foruma üye oldum.O forum da SDN forumdu.
Ben buraya kayıt olmadan 1 gün önce oraya kayıt yapmıştım. Ama orada teknoloji ile alakalı konu bulmak zor.D'den gelen yok sanırım.
DonanımA..... H değil.Ben buraya kayıt olmadan 1 gün önce oraya kayıt yapmıştım. Ama orada teknoloji ile alakalı konu bulmak zor.
Hangisi?DonanımA..... H değil.
Hangisi?
Çoğu kişi hata çözmek için gelmiş anlaşılan.Tam olarak neden geldiğimi hatırlamıyorum fakat birkaç arkadaşı forum üyeliğinden bezdirdiğimi hatırlıyorum. Hâlen bezdiriyor muyum?
klavye alcaktım bende bi öneri alıyım diye kaydolmuştum sonra bu ortamı sevdim ve daha fazla soru sormaya başladımSDN forumu herkes anasının karnından çıktı çıkalı bilmiyor elbet.Mesela benim gameloop sıkıntım vardı bir türlü çözüm bulamadım.Arkadaşım forum sitelerine sor dedi önüme çıkan ilk foruma üye oldum.O forum da SDN forumdu.
Pesimist'in kaç yıl sonra ilk defa aktif olduğunu gördüm.Ben buradaydım, forum benim üzerime kuruldu.