Evet böyleydi.Hayır.
Sadece @Creative rolüne özel renk uyguladığı için onunki renkli gözüküyordu. Onun dışında herkes renksiz gözüküyor. Hatta bi' ara Görkem abi de renginin tonunu değiştirmişti, o da bildirim kısmında renkli gözüküyordu.
Evet böyleydi.Hayır.
Hatırlıyorum ben bildirim kısmında içerik destek ekibi, admin, modlar ve editörlerin renkleri eski temada renkli gözüküyordu.Evet böyleydi.
Sadece @Creative rolüne özel renk uyguladığı için onunki renkli gözüküyordu. Onun dışında herkes renksiz gözüküyor. Hatta bi' ara Görkem abi de rengini değiştirmişti, o da bildirim kısmında renkli gözüküyordu.
Eski Temaya Geçiş YapabiliyorsunHatırlıyorum ben bildirim kısmında içerik destek ekibi, admin, modlar ve editörlerin renkleri eski temada renkli gözüküyordu.
Hacı ben onu mu diyorumEski Temaya Geçiş Yapabiliyorsun
Bende de öyleydi, şimdi düzeldi. Bir şey denediler sanırım.Nedense bende yazılar büyük harfle yazılsa bile küçük görünüyor.
Bu arada nedense şimdi düzeldi heralde anlık bir sorundu.Nedense bende yazılar büyük harfle yazılsa bile küçük görünüyor.Ekli dosyayı görüntüle 152683
Aynen bendede düzeldi.Bende de öyleydi, şimdi düzeldi. Bir şey denediler sanırım.
Developer düzenlemelere devam ettiğinden yazıları küçük görebiliyoruz.Nedense bende yazılar büyük harfle yazılsa bile küçük görünüyor.Ekli dosyayı görüntüle 152683
bende eski kullanıyordum gitmişSayfayı yeniledim, eski temayı kullanıyordum hemen yok oldu, gene yeni temaya geçiş yaptı, ayarlardan baktım kaldrılmış yine.
Niye kalkmış ki?, çok merak ediyorum, yoksa yanlışlıkla mı kaldırıldı?bende eski kullanıyordum gitmiş![]()
Aşağıda "Süreyi Bekleme" butonu yer alıyor, ona basabilirsiniz.Linke tıkladıgımızda süre bekletiyor o hoş olmamış onu kapatabilme seçenegi olsun
Ben o yazıya ikidebir basmak istemiyorumAşağıda "Süreyi Bekleme" butonu yer alıyor, ona basabilirsiniz.
Aynen, bence de direkt ulaşalım linke.Ben o yazıya ikidebir basmak istemiyorum