QuietTouch
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 187
10 Numara tema vallaha
ne.demek.yeni.temayı.beyenirsin.halk.eski.tema.istyorTema çok güzel olmuş. Başarılar dilerim ben sevdim açığı. Öğelerin yerini sevdim.
Mesela PC`de konuya bakarken Neler Yeni düğmesi göz önünde.
Konuya girerken sayfa çevirmek için konu sonuna gelmemiz gerekli değil.
Üyelerin katılımı reaksiyon puanı filan ıvır zıvırlar gizlemişsiniz.
Çok iyide olmuş. Yoksa her gelen bende neden üyecik filan yazıyor diyordu. Sonra öğrenciyle değiştiniz onu soruların önüne geçtiniz az çok
biraz renklendirilse bari daha güzel olurdu safari gizli sekmede gibi hissediyorum kendimi arkadan bi ses yükseliyo shut up suck my clickBir şeyi beğenmek zorunda değilsiniz ama "rezil,çöp vb" gibi şeyler bu değişime emek veren insanlara haksızlık olur.
Sizin için gece gündüz demeden Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesinin ana sayfası ve forumunu değiştirmek için çalıştılar ve hala çalışıyorlar. Lütfen bir de bu açıdan bakın. Büyük platformları görsel olarak değiştirmek öyle Windows'a tema kurmaya benzemez.
Renklendirilse iyi mi olur zaten gök kuşağı gibi rgb varbiraz renklendirilse bari daha güzel olurdu safari gizli sekmede gibi hissediyorum kendimi arkadan bi ses yükseliyo shut up suck my click
bende daktilo varRenklendirilse iyi mi olur zaten gök kuşağı gibi rgb var
Ben yeni temayı çok beğendim. Özellikle son yazıların direk önümüze gelmesi çok güzel olmuş. Eskiden sağ tarafta ufacık duruyordu.Merhaba SDN Forumdaşlarım, ShiftDelete.Net üzerinde yapılan değişiklik sebebi ile Forum üzerinde tema çalışmamız sonucunda yeni tema aktif hale getirilmiştir. Ancak eski tema sistemsel sıkıntı yaratması sebebi ile kaldırılmıştır. Bilgilerinize.
Eski tema tekrar aktif etmek yerine yenilikçi durumumuzu sergilemek adına yeni temalar üzerinden devam edilecektir.
Teşekkürler.
biraz solgun görünüyor reis. hatlar ve yerleşim güzel, fakat renk tercihleri iyi olmamış.Yenilik her zaman iyidir, zamanla yeni tema üzerinde alışkanlık göstereceksiniz.
aynen baya soluk olmuş@Creative abicim, şu yeni karanlık temasında yazıların rengini bari açar mısın abicim? Okuyamıyorum böyle abicim.
Butonlar ve tema yazı stilinin ayrılması adına butonlardan biraz daha soluk olarak tema üzerinde gelen renkler üzerinden değerlendirme yapılmış. Bence gayet güzel duruyor.@Creative abicim, şu yeni karanlık temasında yazıların rengini bari açar mısın abicim? Okuyamıyorum böyle abicim.
Bence o haklı. İlk başlarda kötü gelebilir ama gün geçtikçe eski temayı unutup yeni temaya ilgi göstermeye başlayacağız bu her zaman böyledir.Katılmıyorum.
Ben foruma ilk geldiğimde eski tema vardı, onu daha çok beğenmiştim, diğer forumlardaki gibi klasik bir görünümü vardı, fakat yeni tema da her şey çok değişik olmuş ancak ben hiç beğenmedim, çok ekran kaplayıcı bir arayüzü var.Bence o haklı. İlk başlarda kötü gelebilir ama gün geçtikçe eski temayı unutup yeni temaya ilgi göstermeye başlayacağız bu her zaman böyledir.
galiba evet.eski temayla geçemiyomuydunuz sistemsel hataların önüne?