jagermeisterollev2
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
elimde tec-9 awpden başka bir şey görmedim arkadaşlarımı diyorsan pingden mecburen aldılar
Kardeş sen baya uçmuşsunya yalanında bi dozu olur söylemiyim diyorumda tüm türkiye woxic i tanıyo ama o seni tanımıyo o nolcak hani sallarken dikkat ette açığını bulmasınlar...Neden atmıyorum sınıf arkadaşım oktay beni bu turnuvaya davet etti onlara yardımcı olmamı söyledi. Super Massive B takımında oynadığımı söyledim yamyam ile birlikte tanıdığını düşünmüyorum bile ben bu turnuvanın zor olucağını düşünseydim rivajj ile woxici çağırırdım benim oynammama bile gerek kalmazdı ama siz basit oyuncularsınız. Sıradan bir oyunla maç aldık oyunumuzun %100ünü bile koymadık.
ona lafımız yok dostum bizde auto aldıkHic bir takımı tanımam ama sorun şu dün izlediğim maçta bile oyunu çevirmek için profesyonel bir takımından profesyonel bir oyuncu auto bile aldı sizin bu p90sanla dalga gecmeniz gayet saçma bence hocam
Woxice rivajj dermisin rica etsemKardeş sen baya uçmuşsunya yalanında bi dozu olur söylemiyim diyorumda tüm türkiye woxic i tanıyo ama o seni tanımıyo o nolcak hani sallarken dikkat ette açığını bulmasınlar...
Size zaten lafımız yok iyi oynuyosunuz evet başa baş tı zaten oyun overtime düzgün yapılsaydi sizde kazanabilirdiniz evet fakat sizi avantajlı başlattı haksızlık yaptı şunuda bi kabul edin bi zahmet .sben bileğimin hakkı ile aldığımı düşünüyorum hiç bir anlaşma veya farklı bir şey yok çok çok teşekkürler bu arada iyi akşamlar
Haklısınız tabi ki hiç bir şekilde lafım yok o olaya yanlıştıSize zaten lafımız yok iyi oynuyosunuz evet başa baş tı zaten oyun overtime düzgün yapılsaydi sizde kazanabilirdiniz evet fakat sizi avantajlı başlattı haksızlık yaptı şunuda bi kabul edin bi zahmet .s
Haklısınız tabi ki hiç bir şekilde lafım yok o olaya yanlıştı
admin ne kural ihlali yapmış ? varsa kanıtınız başvurabilirsinizTebrikler kazandınız uzatmanın anlamı yok
Şöyle bi kurallara baktım da
"10) Herhangi bir kural ihlali olması durumunda lütfen kendiniz müdahale etmeyiniz. Kendiniz müdahale etmeniz durumunda haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. Konuyu hemen ilgili moderatörlere belirtmelisiniz.(Elinizde var ise kanıt ile birlikte). Maçlarınız adminler tarafından izlenecektir."
diye bi kural var.
Peki Kural İhlalını Admin yaparsa kime şikayet edicez
admin ne kural ihlali yapmış ? varsa kanıtınız başvurabilirsiniz
anladım hocam iyisiyle kötüsüyle tamamladık sizleride tebrik ederizSize değil hocam tebrik ettik sizi geçti bitti
overtime mevzusundan bahsediyorum adminlerle yazdım onu
Kural ihlali diye bisey biz yapmadık ki biz sorduk degisebilir miyiz diye degisin dediler sonrada 8 olan biter dediler 8 oldu bitti bu kadar
Uzun uzun açıklamaya yazmaya gerek bile yok koşullar aynı idi ve pingleri gördün hala konuşuyorsan zaten boşNeyse hayırlısı olsun Haksızlığı yapan Admin forumda ama cevap vermeye yüzü yok sanırım
WHY AFRAİD DİE takımını tebrik ediyorum olan oldu artık yapıcak bişey yok
Maçı izleyen adminlerden
Quaresma(Caner Toygu)'ya teşekkür ediyorum en azından diğeri gibi kaçıp gitmedi konuşmaya halletmeye çalıştı.
tysagman(Taha Yusuf Sagman) Takım olarak 5 kişinin hakkını yemiştir.+ Artist artist chat tan sanki yenilin banane der gibi cevaplar verdigi için maç sonunda konuşup anlaşmak yerine kaçıp gittiği için ve şuanda hala forumda oldugu ve cevap bile yazmadıgı için hakkımı helal etmiyorum.
Herkese iyi forumlar.
Tekrardan Tebrikler Why Afraid Die
TEŞEKKÜR EDERİZ HERKEZİ TEBRİK EDERİZ
Zaten okumayi biliyomusun bilmiyorum olan oldu dedim tebrik ettim sanada hakkımı helal etmedigimi söyledimUzun uzun açıklamaya yazmaya gerek bile yok koşullar aynı idi ve pingleri gördün hala konuşuyorsan zaten boş
Tekrardan tebrik ederim dostlarımTEŞEKKÜR EDERİZ HERKEZİ TEBRİK EDERİZ
Helal etme zaten hakkın yok istedgini yapabilirsin auto ile bende hakkı helal etmem. 5-0 dan mac verdiniz sucu millete bana atmayınZaten okumayi biliyomusun bilmiyorum olan oldu dedim tebrik ettim sanada hakkımı helal etmedigimi söyledim