SDN Counter Strike: GO Turnuvası | SONUÇLANDI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
Bende favorimi söyleyim o zaman Anesthesia eSports

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Benimde favorim turnavaya katılamasakta FNK Gaming :D :D

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
Yarı Final Maçları

6 Kasım Pazar Saat 13:30
Siyah Sancak & Why Afraid Die

6 Kasım Pazar Saat 15:00
Anesthesia eSports & Space ArymS

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,120
yari finaller çizelge jpg.jpg

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,120
Açabilirsiniz tabi.

sifirbakiye

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
437
Dananın kuyruğu bugün kopuyor desenize.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Siyah Sancak 5 & 16 Why Afraid Die

Cs2.jpg

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
Arkadaşlar tekrar hatırlatmakta yarar var, eğer karşı takımın hile yaptığını düşünüyorsanız lütfen demolarınızı atın ki izleyelim.. Ona göre karar veririz.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Demolar gelecek arkadaşlar mesaj attılar.

AegroN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adminlerin en doğru kararı vereceginden hiç şüphemiz yok

Claynt

Doçent
Reaksiyon puanı
96
Yarı final tablosunda 4 takımdan 3'ü global takım biz hariç, en fazla çift keleşiz :) bence bizimki de bi başarı.

yahyax105larx105

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
@Claynt

Hocam ben Anesthesia eSports'tan Lykia
Oyun başında bazı sıkıntılar oldu size yakıştıramadıgımız şekilde çirkeflik tarzı şeyler yaptınız birazda onun hırsı vardı açıkçası yoksa bu skor 0 a karşı olmazdı emin olun belkide kazanabilirdinizde.
Herzaman Anlayışlı olmayi deneyin Size yakıştıramadık.
İyi günler, İyi oyunlar.

jagermeisterollev2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Siyah sancak takımı maç içinde all chat kullanarak bizi tahrik etti bunuda bildirmek istiyorum. Oyun sonu lobiye gelerek bedirhan isimli arkadaş hakarette etti. Adminler en doğru kararı verir evet. Hayatında bir kere hile kullanmamış insanlara değil hile macro kullanmamış insanlara hakaret sayılır bu iftira. Demomuzu yolladık banada hile dendi izleyin görün. Hayatında bir kere esea atmamış sabahtan akşama kadar mm atmış bir sözde "player" ben globalleri gördüm böyle oynamıyor diyor. Ben globalde oynadım hiçde abartılıcak bir şeyi yok bir albenisi yok. Gelsin o arkadaş benimle bir esea girsin karşı takımdan bir tek ses bile alamaz kafasını çıkarttığı yerdende ölür. Her şeyi allah biliyor allah gördü biz her zaman ki oyunumuzu oynadık üzerine yüksek bir performans koymadık %100 oyunumuzu finale sakladık :) Karşı takımın oyunucu 2 yada 3. round afk kalmıştı. Karşı takımın ciddiyetli tam bir takım olduğunu düşünmüyorum. Biz gayet ciddi bir şekilde 12 - 0 öndede olsak arkadaşlarımı uyardım ve ciddi olmalarını şımardığımızı her yerden maçın dönebileceğini söyledim kaptanımızda onayladı. Karşımda ciddi bir oyuncu göremedim. Ben professional ligdede oynadım takımımda ki arkadaşlarımın daveti ile bu turnuvaya katıldım. Biraz ayrıntılı araştırırsanız görebilirsiniz :) Demomu arkadaşlarıma gönderdim adminler kararını verir benim diyeceklerim bu kadar.

Kedi uzanamadığı ete mundar dermiş :)

Claynt

Doçent
Reaksiyon puanı
96
vvvvvvvvvvvvvvvvvv
@Claynt

Hocam ben Anesthesia eSports'tan Lykia
Oyun başında bazı sıkıntılar oldu size yakıştıramadıgımız şekilde çirkeflik tarzı şeyler yaptınız birazda onun hırsı vardı açıkçası yoksa bu skor 0 a karşı olmazdı emin olun belkide kazanabilirdinizde.
Herzaman Anlayışlı olmayi deneyin Size yakıştıramadık.
İyi günler, İyi oyunlar.

Sohbet pencersine sonradan baktım, bizim takımdan biri söylemiş tüm takıma yıkmayın, o arkadaşın acelesi vardı onadn öyle bişey yapmış.Yoksa daha sonra zaten bende yazdım bekleyebiliriz, sorun diye.

duhankocalan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Elde olmayan bi sebep yüzünden maçın başlamasına yakın mağdur olduk. Elektriğim kesildi ama gelebileceğim en kısa zamanda yeniden bağlandım. Ama 'Space' anlayış göstermeyi, hoş görmeyi tercih etmek yerine hadi başlasın diye çirkinleştiler. Kusura bakmayın beyler, biz hırs yapınca skor 15-0 ken 'bi el verin' lafını kulak arkası ediyoruz :)

Claynt

Doçent
Reaksiyon puanı
96
Beyler, şuan çirkefleşen sizlersiniz.Bi kişinin lafını tüm takıma mal ediyorsunuz.Abartmayın, o sonlarda el verin diyen arkadaşda aynı kişi o arkadaşlada sorun yaşıyorduk zaten biz o kadar küçülmeyiz.

byukcell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar 1.5 yıldır cs go oynuyorum gerçek rankım global. smurfs hesabım Lem eğer oynadıgımız takımdaki Sözde lig oyuncuları tabi ben buna gülerim ... sizde hile yoksa bu oyunu bırakıcam .... bu kadar büyük iddia koyuyuorum ortaya demo yu izleyen herkes hile oldugunuzu soyluyor bu barız 3 kere double door a bızım adamlar ses yapmadan gırınce gelen granade ve yanıcı dan bellı oluyor. burda laga luga yapmayın isteyen varsa eSa takımından demoyu atayım bide siz izleyin :)

AegroN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
+Olarak şunu söylüyorum kendilerini profesyonel olarak gösterene beyefendiler neden şuan burada bizimle maç atmak yerine SpaceSoldiers la filan antreman maçı atmıyorlar? Çok mu çok profesyonelsinizde egonuzu tatmin edemiyorsunuz.. 400saat,1.2k saat,40saat,600saat oynama saatleri ile oyun tecrübesini kısa sürede ezberlemeniz ve kendinizi profesyonel zannetmeniz oldukça acı verici bir durum :) MG1 adam ister gülsün ister oynasın mg2 yi bile rahat vuramaz adam bize 20 saydırdı neredeyse ve hala temiziz iddiasını ortaya atıyorsunuz .. Siz mi profesyonelsiniz? Neden ESL de siz yoksunuz yada SuperMassive de oynadıgına dair bir deliliniz yok profesyonel olman için ancak lisansının olması gerekli :) bunuda biz söylemeyelim

jagermeisterollev2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Zamanlamanın kusursuz olması bu adamın hile olduğunu göstermez. Siz ciddiyetsiz oyunculardınız ve yeteneksiz bizse yetenekli gayet iyi hazırlanmış infoları kusursuz olan bir takımdık demoyu izleyen herkes hile diyormuş neye göre? demo aldım bana hile diyebilmen için orda aimimin kayması vs gerekiyor ona bakarsak benim attığım her mm maçında hile deniyor profilime gir yorumları oku. Neden ban yemiyorum? vac - overwatch? neden yemiyorum? Oyun sese dayalı değil tamamen taktik adam senin pushlama zamanına göre yanıcısını atıyor. Direk pushlamadığına göre ? Ses almadığına göre? Adam bekleyip doğru zamanda atıcak sizin gibi silver değil maalesef bamgüm flash yanıcı bomba atmıyor. Sözde lig oyuncuları? git biraz araştır hocam. Beni burda yorma hile olduğumuzu kanıtlayan hile olduğumuzu gösteren hiç bir bulgu yok. Temiz maç çıkarttık bu kadar basit olucağını biliyordum ama ağlayacağınızı tahmit etmiyordum. Demoda aimimde kayma yada duvardan izleme gibi bir şey var mı izle bakalım.

AegroN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kendi ağızınla mı söylüyorsun aimimi duvara kayıdrmadın yada duvardan izlemedim birini diye?? Gerçek misin sen?

jagermeisterollev2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Neden atmıyorum sınıf arkadaşım oktay beni bu turnuvaya davet etti onlara yardımcı olmamı söyledi. Super Massive B takımında oynadığımı söyledim yamyam ile birlikte tanıdığını düşünmüyorum bile ben bu turnuvanın zor olucağını düşünseydim rivajj ile woxici çağırırdım benim oynammama bile gerek kalmazdı ama siz basit oyuncularsınız. Sıradan bir oyunla maç aldık oyunumuzun %100ünü bile koymadık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...