Neden bilmiyorum ama bu turnuvadaki favorim Space ArymS Başarılar..

Why afraid die maçı saat kaçtı acaba ?Neden bilmiyorum ama bu turnuvadaki favorim Space ArymS Başarılar..
13:30 daWhy afraid die maçı saat kaçtı acaba ?
teşekkürler görmemiştim modun yazdığını13:30 da
Biz kendimiz yayın açabilir miyiz?
 bence bizimki de bi başarı.
 bence bizimki de bi başarı. Karşı takımın oyunucu 2 yada 3. round afk kalmıştı. Karşı takımın ciddiyetli tam bir takım olduğunu düşünmüyorum. Biz gayet ciddi bir şekilde 12 - 0 öndede olsak arkadaşlarımı uyardım ve ciddi olmalarını şımardığımızı her yerden maçın dönebileceğini söyledim kaptanımızda onayladı. Karşımda ciddi bir oyuncu göremedim. Ben professional ligdede oynadım takımımda ki arkadaşlarımın daveti ile bu turnuvaya katıldım. Biraz ayrıntılı araştırırsanız görebilirsiniz
 Karşı takımın oyunucu 2 yada 3. round afk kalmıştı. Karşı takımın ciddiyetli tam bir takım olduğunu düşünmüyorum. Biz gayet ciddi bir şekilde 12 - 0 öndede olsak arkadaşlarımı uyardım ve ciddi olmalarını şımardığımızı her yerden maçın dönebileceğini söyledim kaptanımızda onayladı. Karşımda ciddi bir oyuncu göremedim. Ben professional ligdede oynadım takımımda ki arkadaşlarımın daveti ile bu turnuvaya katıldım. Biraz ayrıntılı araştırırsanız görebilirsiniz  Demomu arkadaşlarıma gönderdim adminler kararını verir benim diyeceklerim bu kadar.
 Demomu arkadaşlarıma gönderdim adminler kararını verir benim diyeceklerim bu kadar.
@Claynt
Hocam ben Anesthesia eSports'tan Lykia
Oyun başında bazı sıkıntılar oldu size yakıştıramadıgımız şekilde çirkeflik tarzı şeyler yaptınız birazda onun hırsı vardı açıkçası yoksa bu skor 0 a karşı olmazdı emin olun belkide kazanabilirdinizde.
Herzaman Anlayışlı olmayi deneyin Size yakıştıramadık.
İyi günler, İyi oyunlar.

MG1 adam ister gülsün ister oynasın mg2 yi bile rahat vuramaz  adam bize 20 saydırdı neredeyse ve hala temiziz iddiasını ortaya atıyorsunuz .. Siz mi profesyonelsiniz? Neden ESL de siz yoksunuz yada SuperMassive de oynadıgına dair bir deliliniz yok profesyonel olman için ancak lisansının olması gerekli
 MG1 adam ister gülsün ister oynasın mg2 yi bile rahat vuramaz  adam bize 20 saydırdı neredeyse ve hala temiziz iddiasını ortaya atıyorsunuz .. Siz mi profesyonelsiniz? Neden ESL de siz yoksunuz yada SuperMassive de oynadıgına dair bir deliliniz yok profesyonel olman için ancak lisansının olması gerekli  bunuda biz söylemeyelim
 bunuda biz söylemeyelim