jagermeisterollev2
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Hile olsam bunlar olur diyorum demomda kırmızı çizgiler trigger bot veya farklı bir şey görebiliyor musun?
Tam 8 tane hesap alıp sattım gerçek rankım le di bu hesabıda boost yapıyorum silver 3 dü 2 hafta önce mg adam diyosun takımınızda seçkin usta muhafız vardı ? ayrıca 16 adam vurdum bunun 4 ü ks ydi+Olarak şunu söylüyorum kendilerini profesyonel olarak gösterene beyefendiler neden şuan burada bizimle maç atmak yerine SpaceSoldiers la filan antreman maçı atmıyorlar? Çok mu çok profesyonelsinizde egonuzu tatmin edemiyorsunuz.. 400saat,1.2k saat,40saat,600saat oynama saatleri ile oyun tecrübesini kısa sürede ezberlemeniz ve kendinizi profesyonel zannetmeniz oldukça acı verici bir durum MG1 adam ister gülsün ister oynasın mg2 yi bile rahat vuramaz adam bize 20 saydırdı neredeyse ve hala temiziz iddiasını ortaya atıyorsunuz .. Siz mi profesyonelsiniz? Neden ESL de siz yoksunuz yada SuperMassive de oynadıgına dair bir deliliniz yok profesyonel olman için ancak lisansının olması gerekli bunuda biz söylemeyelim
yahu bu maçları izleyen moderatör yok muydu? nasıl hile tartışması olur?
adalet"WhyAfraidDie" takımında hile kullanan oyuncu tespit edilmemiştir.
Hocam kimsenin size hile dedigi yok fakat bizim yenilme sebebimiz %50 sizseniz %50 side adminlerdir adminler yüzünden saldık zatenadminler böyle olmasını ön gördü hile diyen olursa yine demo hazırda
Hile diyen olmadı maç içinde gördük zaten... kimin hakedip kimin haketmediğinide ayrıca kafanda kurmanda beni güldürdü dostum. Şansınız vardı diyelim uzatmayalım bu turnuvanın hazırlanışındaki hatalarda ortaya çıkmasınadminler böyle olmasını ön gördü hile diyen olursa yine demo hazırda
Ben şansa inanmam başarının tek sırrı çok çalışmaktır...Hile diyen olmadı maç içinde gördük zaten... kimin hakedip kimin haketmediğinide ayrıca kafanda kurmanda beni güldürdü dostum. Şansınız vardı diyelim uzatmayalım bu turnuvanın hazırlanışındaki hatalarda ortaya çıkmasın
Ben şansa inanmam başarının tek sırrı çok çalışmaktır...
ahahahhaha sizin çalışmaktan kastını pro90sa eyvallah gözüm gördükBen şansa inanmam başarının tek sırrı çok çalışmaktır...