Batuhan Asi
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 7
Şansımıza tüküreyim .. Neyse yarın yöneticilerin 15.30 gibi bize maç detaylarını vs. aktarabilirse seviniriz .
-57.Alay
-57.Alay
Cevap verirmisiniz acil.. (yedek değişimi yapabiliyoruz değil mi ? )Sonuçta yedek oyuncunuz, diğer oyuncular hazır ise problem yok.
abi lanet olsun ya! 51 kill alan adam kazanmalıydı...WeLet U Play - 11 & 16 - Equesreian Warriors
Ekli dosyayı görüntüle 12625
Soruma cevap verirmisinz lütfen ...
Hayır 3'üncü mesajım hala cevap vermiyorsunuz. Ama fotoları atıyorsunuz. iki dakikacık soruma cevap verseniz çok sevinirim (yedekteki kişiyi değiştirebiliyormuyuz ?Ne istiyorsun @Batuhan Asi Evli ve çocuklu biri olarak her zaman online olamıyorum. Kusura bakmazsın inşallah!
Yarınki maçlarda sonuçlansın tekrar kura çekilecekrakipler ne zaman belli olur
Bizim durumumuzda acildi,sizi sıktıysak kusura bakmayın...Değiştirebilirsiniz.
Görselleri atıyorum ki o an maçtayım. Maç sırasında nasıl cevap verebilirim?
Bazı işlerim dolayısıyla diğer yönetici arkadaşlarla irtibat kuramadım ama büyük ihtimal random kura çekilecek2.tur fotograftaki çizelgeye gore mi olacak yoksa 2.tura kalan herkes tekrardan random kura mi cekilecek
Biz aslinda 16-0 yenicektik ama takim olarak tolerans gosterdik ve bir kac el vermeye karar verdik. rakibe saygı...Maç çok güzeldi. Kasımpaşa-Real Madrid ayarında olduğu için büyük zevk duyduk
Nekadar da mütevazi bir takim ..Biz aslinda 16-0 yenicektik ama takim olarak tolerans gosterdik ve bir kac el vermeye karar verdik. rakibe saygı...
Cizelgeye gore gidilecektir. Yenen takım bir üst tura çıkar2.tur fotograftaki çizelgeye gore mi olacak yoksa 2.tura kalan herkes tekrardan random kura mi cekilecek
kesin olarak hangisi olucak şimdi diğer mod arkadaş random kura dedi kesin bir şey sölermisiniz aranızda kararlaştırpCizelgeye gore gidilecektir. Yenen takım bir üst tura çıkar
aynı bizim gibi bizde fark açıldıktan sonra biraz zeus no scope denedikBiz aslinda 16-0 yenicektik ama takim olarak tolerans gosterdik ve bir kac el vermeye karar verdik. rakibe saygı...
Yani o kazandığımız ellerde son kalan adamınız eli almak için bayağı çabaladı bilemedim şimdiBiz aslinda 16-0 yenicektik ama takim olarak tolerans gosterdik ve bir kac el vermeye karar verdik. rakibe saygı...
Genelde round sonuna 3v2 falan kaldığında sen ve 2. niz maçı taşıdığı için toleransı takım olarak göstermiş sayılmassınız son 2niz kazandığınız roundlardada çok bi iş yapmadı ki bundan sonraki turlarda rakipleriniz nova olmayacağı için 2 kişi 50 kill alıp kazanmanızın o kadar kolay olucağını düşünmüyorumBiz aslinda 16-0 yenicektik ama takim olarak tolerans gosterdik ve bir kac el vermeye karar verdik. rakibe saygı...
Aslında sıradaki rakipleri unranked-silver bir kişi hariç.Genelde round sonuna 3v2 falan kaldığında sen ve 2. niz maçı taşıdığı için toleransı takım olarak göstermiş sayılmassınız son 2niz kazandığınız roundlardada çok bi iş yapmadı ki bundan sonraki turlarda rakipleriniz nova olmayacağı için 2 kişi 50 kill alıp kazanmanızın o kadar kolay olucağını düşünmüyorum