- Reaksiyon puanı
- 1,317
Mg2. 1200'den fazla saatim var.csgo da rankınız ne çok merak ettim ?
Mg2. 1200'den fazla saatim var.csgo da rankınız ne çok merak ettim ?
hee bende globalimde 600 saatim var hile diye yazma sonra bizi :dMg2. 1200'den fazla saatim var.
Çok iyi moral veriyosunuz gerçekten. Teşekkürler..Hisler
Kayıt alıp göndermemiz lazım .. Çok sıkıntılı olucak ama yapcak bişey yok. Daha iyi bir yöntemi yok mu acaba ?Takım Liderleri; Oynadığınız turnuva maçı sırasında record (demo) alınma zorunluluğu vardır. Takımınızdan bir kişi yada sizler demolarınızı maçtan sonra göndermeniz gerekmektedir. Record almak sizin lehinizedir. Hile olduğunu düşünüyorsanız record aldığınız takdirde incelenmesini sağlayabiliriz.
Steam üzerinden iletişim kurmak için tüm takım liderlerini ekledim, eklemiş olduğum arkadaşlık isteğini lütfen kabul ediniz.
Steam Adresim : Steam Community :: Dash
Katılacak takımlarda bulunan oyuncular ShiftDelete.Net Resmi Steam Grubu'na üye olmaları rica olunur. Bilgilerinize.
Steam Grubu : Steam Community :: Group :: ShiftDelete Team
@frsnn @Kaan433 @Batuhan Asi @EksiMandalinaa @AoweeN @berkaynoto @radget_hard @AsımTT @Akashii @Claynt @duhankocalan @BerkanYuce33 @Lonelywolf1915 @byukcell @punishment82
Nasip değilmiş ,geçmiş olsunRoyal Gaming | RGG olarak turnuvaya katıalcaktık bir arkadaşımızın kaza geçirmesi sonucunda turnavaya kaydımızı yaptıramadık
Büyük geçmiş olsun, arkadaşınızın önemli bir şeyi yoktur inşallah. Önümüzde ki maçlara bakarız.Royal Gaming | RGG olarak turnuvaya katılacaktık fakat bir arkadaşımızın kaza geçirmesi sonucunda turnavaya kaydımızı yaptıramadık
O anlattığın varlıklardan trafikte bir sürü var, sinyal kolunu farklı amaçlar için kullanıyorlar. Neyse sinir olmayacağım..
Rawkid'siz turnuvaya turnuva demem.Manav group iyi işler çıkaracak gibi. İsmiyle de epey iddialı
maçları videoya alıp size mi atacağız ?Sizce turnuvanın en iddialı takımı hangisi?
Eğer record alma şansınız olur ise iyi olur.maçları videoya alıp size mi atacağız ?
Ya benim sistemim zaten kötü ,bi de kayıt alırsam hiç oynayamam.. Hile yapacak kadar şerefsiz değiliz,oynanıştan anlarsınız zatenEğer record alma şansınız olur ise iyi olur.
Sisteminiz kötü ise diğer arkadaşlarınız kayıt alabilir. Alınmasa da olur..Ya benim sistemim zaten kötü ,bi de kayıt alırsam hiç oynayamam.. Hile yapacak kadar şerefsiz değiliz,oynanıştan anlarsınız zaten
Ya benim sistemim zaten kötü ,bi de kayıt alırsam hiç oynayamam.. Hile yapacak kadar şerefsiz değiliz,oynanıştan anlarsınız zaten
Çeyrek final yarı final,final de mi tek maç olucakSisteminiz kötü ise diğer arkadaşlarınız kayıt alabilir. Alınmasa da olur..
Evet, kaybeden elenir.Çeyrek final yarı final,final de mi tek maç olucak
İnşallahManav group iyi işler çıkaracak gibi. İsmiyle de epey iddialı