- Reaksiyon puanı
- 816
İlk sayfadaki görsele eklenecek diğer mod arkadaşlarım uğraşıyorlarwhy afraid die nin rakibi belli oldu mu ?
İlk sayfadaki görsele eklenecek diğer mod arkadaşlarım uğraşıyorlarwhy afraid die nin rakibi belli oldu mu ?
why afraid die nin rakibi belli oldu mu ?
o nedenİzleyemiyorlar maalesef.
İzleyemiyorlar maalesef.[/QUOTE
o neden
anladım teşekkürlerGotv desteğiyle ilgili bir sıkıntı var. Çözebilirsem haftaya isteyen herkes gotv ile maçı izleyebilecek.
ben izleyebilir miyim? server adresini banada verin izleyicilere katılırım.Sıra geldi bizim maça. Bakalım kaç kaç bitecek?
19:30 da başlayacak maçın ıp adresini atmadınız ne zaman girilecekSıra geldi bizim maça. Bakalım kaç kaç bitecek?
Teşekkür ederiz yorumunuz içinÇok güzel bir maçtı.. 57. Alay ilk defa toparlandığı için böyle bir maç olduğunu düşünüyorum. Eğer beraber bir şeyler yaparsalar iyi yerlere gelebilirler..
Ekledim Steam: Oyuncular Ordusu
Sizinde ellerinize sağlık Tavsiyeleriniz için teşekkürlertakım çalışması biraz eksik gördüm ben beraber bira alıştırma yapmaları lazım bence gene elerinze sağlık
Görseli bir üst mesajlarda verildi..Sizin maç ne oldu ?
son sonuçlar nelerdir ?Görseli bir üst mesajlarda verildi..
Gerçekten güzel olur. Ve bizim takımca düşüncemiz yarı final ve final maçlarında twitch yayınıda olmalı kesinlikleBüyük Final'i kazanan takım ile aramızda bir gösteri maçı yapmamızı ister misiniz?