sen uçağın orda beklelb.bingol dedi ki:Ben olmazsam olmaz.bdco dedi ki:sinanata anlaştığımız gibi az sonra gösteradamları gönderiyoruz sdn yi alcaz kağıtları imzalat tasarımıda tamam :#
![]()

sen uçağın orda beklelb.bingol dedi ki:Ben olmazsam olmaz.bdco dedi ki:sinanata anlaştığımız gibi az sonra gösteradamları gönderiyoruz sdn yi alcaz kağıtları imzalat tasarımıda tamam :#
![]()
Ben de uyarıyı kapattım.MSDN dedi ki:hızlı cevap yeri çalışmıooolb.bingol dedi ki:Şu ara olmakta.bdco dedi ki:21 sayfa olmuş ne ara olduysa![]()
![]()
ee ben nolcambdco dedi ki:sen uçağın orda beklelb.bingol dedi ki:Ben olmazsam olmaz.bdco dedi ki:sinanata anlaştığımız gibi az sonra gösteradamları gönderiyoruz sdn yi alcaz kağıtları imzalat tasarımıda tamam :#
![]()
![]()
çok iyi olur şu forum tasarımını değiştircekmisiniz renkler can sıkmaya başladıTroy dedi ki:bence sitenin tasarımı üstüne yoğunlaşalım.
mesela son yorumları kaldırdık. gerek yok diye düşündük. siz ne dersiniz?
sen orda kal biz sana ulaşırız :#MSDN dedi ki:ee ben nolcambdco dedi ki:sen uçağın orda beklelb.bingol dedi ki:Ben olmazsam olmaz.bdco dedi ki:sinanata anlaştığımız gibi az sonra gösteradamları gönderiyoruz sdn yi alcaz kağıtları imzalat tasarımıda tamam :#
![]()
![]()
![]()
![]()
iyi olmuş son yorum olayı sayfada yer kaplamaz pekde ilgi çekmiyodu sanırsamTroy dedi ki:bence sitenin tasarımı üstüne yoğunlaşalım.
mesela son yorumları kaldırdık. gerek yok diye düşündük. siz ne dersiniz?
Bence değişmesin.MSDN dedi ki:çok iyi olur şu forum tasarımını değiştircekmisiniz renkler can sıkmaya başladıTroy dedi ki:bence sitenin tasarımı üstüne yoğunlaşalım.
mesela son yorumları kaldırdık. gerek yok diye düşündük. siz ne dersiniz?![]()
forumda kısa bilginin verildiği yerde "yeni gönderilen mesajlar" die bi yer var zatenbdco dedi ki:sen orda kal biz sana ulaşırız :#MSDN dedi ki:ee ben nolcambdco dedi ki:sen uçağın orda beklelb.bingol dedi ki:Ben olmazsam olmaz.bdco dedi ki:sinanata anlaştığımız gibi az sonra gösteradamları gönderiyoruz sdn yi alcaz kağıtları imzalat tasarımıda tamam :#
![]()
![]()
![]()
![]()
iyi olmuş son yorum olayı sayfada yer kaplamaz pekde ilgi çekmiyodu sanırsam
bencede forum güzelTroy dedi ki:forum operasyonu daha sonra. forumun çok ciddi bir değişikliğe ihtiyacı yok. ama hiçbir forumda olmayan özellikler için Elmacik, şimdiden çalışmaya başladı bile.
Oleey.Troy dedi ki:forum operasyonu daha sonra. forumun çok ciddi bir değişikliğe ihtiyacı yok. ama hiçbir forumda olmayan özellikler için Elmacik, şimdiden çalışmaya başladı bile.
heee öle sana göre pcgüvenliktede aynı tema burdada baygınlık geldi hehehebdco dedi ki:bencede forum güzelTroy dedi ki:forum operasyonu daha sonra. forumun çok ciddi bir değişikliğe ihtiyacı yok. ama hiçbir forumda olmayan özellikler için Elmacik, şimdiden çalışmaya başladı bile.
Download'a hakettiği yeri vereceksiniz yani.Troy dedi ki:yeni tasarımda ana sayfada forum mesajlarının gösterildiği yerin hemen altında bir de "download bölümüne eklenen yeni dosyalar" diye bir bölüm eklemeyi düşünüyoruz.
yeni tasarımdan sonra download bölümümüze çok daa fazla önem vereceğiz.
bu gerekliydi zaten bence programlara ulaşmak sorundu en çok indirilenlerde yapınTroy dedi ki:yeni tasarımda ana sayfada forum mesajlarının gösterildiği yerin hemen altında bir de "download bölümüne eklenen yeni dosyalar" diye bir bölüm eklemeyi düşünüyoruz.
Ben de PC Güvenlikteyim.Beni sıkmıyor.Hatta hoşuma gidiyor.Zaten yakında PC Güvenliğin teması değişecek.MSDN dedi ki:heee öle sana göre pcgüvenliktede aynı tema burdada baygınlık geldi hehehebdco dedi ki:bencede forum güzelTroy dedi ki:forum operasyonu daha sonra. forumun çok ciddi bir değişikliğe ihtiyacı yok. ama hiçbir forumda olmayan özellikler için Elmacik, şimdiden çalışmaya başladı bile.![]()
ben zaten kendi sitelerinden indiririm dosyaları daha güncel oluorlb.bingol dedi ki:Download'a hakettiği yeri vereceksiniz yani.Troy dedi ki:yeni tasarımda ana sayfada forum mesajlarının gösterildiği yerin hemen altında bir de "download bölümüne eklenen yeni dosyalar" diye bir bölüm eklemeyi düşünüyoruz.
SDN'de iyi ama.MSDN dedi ki:ben zaten kendi sitelerinden indiririm dosyaları daha güncel oluorlb.bingol dedi ki:Download'a hakettiği yeri vereceksiniz yani.Troy dedi ki:yeni tasarımda ana sayfada forum mesajlarının gösterildiği yerin hemen altında bir de "download bölümüne eklenen yeni dosyalar" diye bir bölüm eklemeyi düşünüyoruz.
yeni tasarımdan sonra download bölümümüze çok daa fazla önem vereceğiz.![]()
tamam iyi ama olsun ben öle yapıomlb.bingol dedi ki:SDN'de iyi ama.MSDN dedi ki:ben zaten kendi sitelerinden indiririm dosyaları daha güncel oluorlb.bingol dedi ki:Download'a hakettiği yeri vereceksiniz yani.Troy dedi ki:yeni tasarımda ana sayfada forum mesajlarının gösterildiği yerin hemen altında bir de "download bölümüne eklenen yeni dosyalar" diye bir bölüm eklemeyi düşünüyoruz.
Olabilir.MSDN dedi ki:tamam iyi ama olsun ben öle yapıomlb.bingol dedi ki:SDN'de iyi ama.MSDN dedi ki:ben zaten kendi sitelerinden indiririm dosyaları daha güncel oluorlb.bingol dedi ki:Download'a hakettiği yeri vereceksiniz yani.Troy dedi ki:yeni tasarımda ana sayfada forum mesajlarının gösterildiği yerin hemen altında bir de "download bölümüne eklenen yeni dosyalar" diye bir bölüm eklemeyi düşünüyoruz.
![]()
Muhteşem.Troy dedi ki:bir de hemen değil ama yakında, forum giriş panelinin aynısını, ana sayfaya uygun hale getirerek yayınlayacağız. mesela, mesajınız geldiği zaman ordan da görebileceksiniz. beğendiğiniz konuları, kendi üyelik hesabınızda kaydedebileceksiniz.
bu nasıl olur?
diyin bana hele (A)
süperTroy dedi ki:bir de hemen değil ama yakında, forum giriş panelinin aynısını, ana sayfaya uygun hale getirerek yayınlayacağız. mesela, mesajınız geldiği zaman ordan da görebileceksiniz. beğendiğiniz konuları, kendi üyelik hesabınızda kaydedebileceksiniz.
bu nasıl olur?
diyin bana hele (A)