Kızma.mavinok.ta dedi ki:ya bırak ya işleri güçleri benle uğraşmakTalha Ertunç dedi ki:Çekirge ?![]()
Kızma.mavinok.ta dedi ki:ya bırak ya işleri güçleri benle uğraşmakTalha Ertunç dedi ki:Çekirge ?![]()
olsun okadarda sabahlamışlar zaten gezsinler biraz cami diyo zaten içi huzurda önemlimavinok.ta dedi ki:ya adam sdnin kemik adamlarını rehin aldık dio siz hoşgeldiniz olayına girdiniz :}![]()
görelimde çalsınlar demibdco dedi ki:![]()
güzel olmuş lafı karıştıma konuşuyoz biz
![]()
![]()
site güzel tam net göremedikki![]()
Yapmaa.MSDN dedi ki:ne diyek berbat ve ötesi :}
Ben olmazsam olmaz.bdco dedi ki:sinanata anlaştığımız gibi az sonra gösteradamları gönderiyoruz sdn yi alcaz kağıtları imzalat tasarımıda tamam :#
![]()
niye yapmiim bence kötü belkilb.bingol dedi ki:Yapmaa.MSDN dedi ki:ne diyek berbat ve ötesi :}
İyi bence.MSDN dedi ki:niye yapmiim bence kötü belkilb.bingol dedi ki:Yapmaa.MSDN dedi ki:ne diyek berbat ve ötesi :}![]()
ilerde görürsünüzTroy dedi ki:yeni tasarım, yeni yönetim diyosunuz
darbeci gençlik sizi.
post modern darbe bu olsa gerek?
post'ları görelim?
Bu topik darbe.Troy dedi ki:yeni tasarım, yeni yönetim diyosunuz
darbeci gençlik sizi.
post modern darbe bu olsa gerek?
post'ları görelim?
bu arada sevinme geliyom az kaldım zuhahahahaMSDN dedi ki:sağolun sağolun tebriklere gerenk yok alın teriyle çalışıp durdum ve mesaj sayım 1.600 hehehelb.bingol dedi ki:Hayırlı olsun.MSDN dedi ki:lb.bingol dedi ki:Şüpheci çekirge.mavinok.ta dedi ki:bende senden şüpheleniyordum zaten :^) :#bdco dedi ki:sinanata tamam ben bizimkiileri yolluyorum bırakma onları anlaştığımız gibi :#![]()
![]()
bu konuda mesaj sayım 1.600 lere çıktı oleeey
![]()
![]()
ben profildeki ayarlarla oynadım artık uyarmıosinanata dedi ki:![]()
doğru yoldayız arkadaşlarbi aktivite bi ambiyans maşallah. hoşbulduk, teşekkürler.
Konu o kadar hızlı ki.bdco dedi ki:bu arada sevinme geliyom az kaldım zuhahahahaMSDN dedi ki:sağolun sağolun tebriklere gerenk yok alın teriyle çalışıp durdum ve mesaj sayım 1.600 hehehelb.bingol dedi ki:Hayırlı olsun.MSDN dedi ki:lb.bingol dedi ki:Şüpheci çekirge.mavinok.ta dedi ki:bende senden şüpheleniyordum zaten :^) :#bdco dedi ki:sinanata tamam ben bizimkiileri yolluyorum bırakma onları anlaştığımız gibi :#![]()
![]()
bu konuda mesaj sayım 1.600 lere çıktı oleeey
![]()
![]()
8 yeni mesaj dedi yav
![]()
Şu ara olmakta.bdco dedi ki:21 sayfa olmuş ne ara olduysa![]()
Stres atıyoruz.honen dedi ki:Arkadaşlar yorumdan çok gevezeliğe döndü sanırım![]()
hızlı cevap yeri çalışmıooolb.bingol dedi ki:Şu ara olmakta.bdco dedi ki:21 sayfa olmuş ne ara olduysa![]()