Şekerli gıdalar ve Cips zihin açar sen bilmiyor musunlb.bingol dedi ki:Cipsten değil de Hepsi zeki insanlar MaşaAllah.mavinok.ta dedi ki:Wışşş onca cips paketi işe yaramış gbi görünüyor ben şahsen çok beyendim
bencede rakiplerin gözü dönecek :R
Şekerli gıdalar ve Cips zihin açar sen bilmiyor musunlb.bingol dedi ki:Cipsten değil de Hepsi zeki insanlar MaşaAllah.mavinok.ta dedi ki:Wışşş onca cips paketi işe yaramış gbi görünüyor ben şahsen çok beyendim
Allah(c.c) yardım etsin.Tasarımcıyı da foruma davet edin.Troy dedi ki:vatana millete, bilgi üreterek hizmet ediyoruz. rakiplere yol göstererek hizmetimizi daim eyleyelim o zamankullansın garibanlar.
benim gözler pc lerde kaldı heelb.bingol dedi ki:Cipsten değil de Hepsi zeki insanlar MaşaAllah.mavinok.ta dedi ki:Wışşş onca cips paketi işe yaramış gbi görünüyor ben şahsen çok beyendim
abim shiftdelete için hep ''baksana kızım reklamdan site görünmüyoelektr10 dedi ki:Sağdaki "tıkla kazan" yazan reklam çok büyük olmuş, düzeni bozuyor.
mavinok.ta dedi ki:abim shiftdelete için hep ''baksana kızım reklamdan site görünmüyoelektr10 dedi ki:Sağdaki "tıkla kazan" yazan reklam çok büyük olmuş, düzeni bozuyor.'' derdi o aklıma geldi
![]()
http://forum.shiftdelete.net/profiles/sinanata-u24558.htmlTroy dedi ki:geliyooorrrrralemin kralııı geliyoooorrrr
sinanata sanırım kullanıcı adı![]()
elektr10 dedi ki:Sağdaki "tıkla kazan" yazan reklam çok büyük olmuş, düzeni bozuyor.
honen dedi ki:Forum bölümünün anasayfada daha fazla başlık içermesi iyi olmuş.
kesin anlamlı bi yazı vardırhonen dedi ki:Shiftdeletenet in altında ne yazıyor.
MSDN dedi ki:beta site adresi varsa gönderin ^^ hehe![]()
harbi heelb.bingol dedi ki:Ben nası olduğunu anlamadım ya:1 DK'de 10 mesaj.!!!
Alıntısız söyledik mi alakasız görünüyor.Troy dedi ki:MSDN dedi ki:beta site adresi varsa gönderin ^^ hehe![]()
beta adresi şimdilik yok olsa da sölemeyiz
bu arada ekran görüntüsüne alıntı yapmazsak iyi olurkendisi maşallah 34634565 metre uzunluğunda.
valla alıntı yapmayın yav alta ulaşamıyorumTroy dedi ki:MSDN dedi ki:beta site adresi varsa gönderin ^^ hehe![]()
bu arada ekran görüntüsüne alıntı yapmazsak iyi olurkendisi maşallah 34634565 metre uzunluğunda.
honen dedi ki:Shiftdeletenet in altında ne yazıyor.
Güzel fikir.Troy dedi ki:honen dedi ki:Shiftdeletenet in altında ne yazıyor.
orada şöyle bir değişiklik olacak; sayfa her yenilendiğinde farklı bir slogan gelecek ve bu sloganları kimler belirleyecek bilin
yaaaaa![]()
kim ne dedi kim nerden fırlıyor bilemioz napamlb.bingol dedi ki:Alıntısız söyledik mi alakasız görünüyor.Troy dedi ki:MSDN dedi ki:beta site adresi varsa gönderin ^^ hehe![]()