Bi tane kopyalayıp bize de yollayın.sinanata dedi ki:Tasarlıyoruz bakalım. Troy hocam yanımızda Berkin hocam aynı şekilde. İstanbulDijital olarak SDN'nin kemik adamlarını rehin aldık. Belirttiğim yerde belirttiğim zamanda. Yalnız gelin...![]()
Bi tane kopyalayıp bize de yollayın.sinanata dedi ki:Tasarlıyoruz bakalım. Troy hocam yanımızda Berkin hocam aynı şekilde. İstanbulDijital olarak SDN'nin kemik adamlarını rehin aldık. Belirttiğim yerde belirttiğim zamanda. Yalnız gelin...![]()
sağol yaaaTroy dedi ki:honen dedi ki:Shiftdeletenet in altında ne yazıyor.
orada şöyle bir değişiklik olacak; sayfa her yenilendiğinde farklı bir slogan gelecek ve bu sloganları kimler belirleyecek bilin
yaaaaa![]()
:R aaaaTroy dedi ki:honen dedi ki:Shiftdeletenet in altında ne yazıyor.
orada şöyle bir değişiklik olacak; sayfa her yenilendiğinde farklı bir slogan gelecek ve bu sloganları kimler belirleyecek bilin
yaaaaa![]()
+1honen dedi ki:Sinan bey hoş geldiniz![]()
Ziyaretçilere ayıp olur.MSDN dedi ki:ben belirliyim "biliyorsan paylaş bilmiyorsan git" heheee![]()
MSDN dedi ki:ben belirliyim "biliyorsan paylaş bilmiyorsan git" heheee![]()
olsun ne olcaklb.bingol dedi ki:Ziyaretçilere ayıp olur.MSDN dedi ki:ben belirliyim "biliyorsan paylaş bilmiyorsan git" heheee![]()
Alkış alkış.mehmet1101 dedi ki:hayırlı günler arkadaşlar
hep bizmi çalışacağız
azıcıkda onlar çalışsın
değilmi yani
bu kalite ve bu seviye öyle kazanılmıyor
ne demişler
"zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır"
çileye devam
zafere az kaldı ha gayret
saygılarımla
Troy dedi ki:site neden güncellenemiyor? sinanata,bizi rehin aldı. pencereden baktım, bi caminin yakınında bir yerdeyiz. parkta çocuklar varnerde olduumuzu bilemiyoruz :}
![]()
Nası internete girdiniz peki???Troy dedi ki:site neden güncellenemiyor? sinanata,bizi rehin aldı. pencereden baktım, bi caminin yakınında bir yerdeyiz. parkta çocuklar varnerde olduumuzu bilemiyoruz :}
![]()
bdco dedi ki:sinanata tamam ben bizimkiileri yolluyorum bırakma onları anlaştığımız gibi :#![]()
bende senden şüpheleniyordum zaten :^) :#bdco dedi ki:sinanata tamam ben bizimkiileri yolluyorum bırakma onları anlaştığımız gibi :#![]()
girer onlarlb.bingol dedi ki:Nası internete girdiniz peki???Troy dedi ki:site neden güncellenemiyor? sinanata,bizi rehin aldı. pencereden baktım, bi caminin yakınında bir yerdeyiz. parkta çocuklar varnerde olduumuzu bilemiyoruz :}
![]()
bide inanma cia dan olduğumamavinok.ta dedi ki:bende senden şüpheleniyordum zaten :^) :#bdco dedi ki:sinanata tamam ben bizimkiileri yolluyorum bırakma onları anlaştığımız gibi :#![]()
Şüpheci çekirge.mavinok.ta dedi ki:bende senden şüpheleniyordum zaten :^) :#bdco dedi ki:sinanata tamam ben bizimkiileri yolluyorum bırakma onları anlaştığımız gibi :#![]()
lb.bingol dedi ki:Şüpheci çekirge.mavinok.ta dedi ki:bende senden şüpheleniyordum zaten :^) :#bdco dedi ki:sinanata tamam ben bizimkiileri yolluyorum bırakma onları anlaştığımız gibi :#![]()
![]()
Hayırlı olsun.MSDN dedi ki:lb.bingol dedi ki:Şüpheci çekirge.mavinok.ta dedi ki:bende senden şüpheleniyordum zaten :^) :#bdco dedi ki:sinanata tamam ben bizimkiileri yolluyorum bırakma onları anlaştığımız gibi :#![]()
![]()
bu konuda mesaj sayım 1.600 lere çıktı oleeey
![]()
ya bırak ya işleri güçleri benle uğraşmakTalha Ertunç dedi ki:Çekirge ?
sağolun sağolun tebriklere gerenk yok alın teriyle çalışıp durdum ve mesaj sayım 1.600 hehehelb.bingol dedi ki:Hayırlı olsun.MSDN dedi ki:lb.bingol dedi ki:Şüpheci çekirge.mavinok.ta dedi ki:bende senden şüpheleniyordum zaten :^) :#bdco dedi ki:sinanata tamam ben bizimkiileri yolluyorum bırakma onları anlaştığımız gibi :#![]()
![]()
bu konuda mesaj sayım 1.600 lere çıktı oleeey
![]()