• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN 1. Kod Kampı

sinanata' Alıntı:
Tasarlıyoruz bakalım. Troy hocam yanımızda Berkin hocam aynı şekilde. İstanbulDijital olarak SDN'nin kemik adamlarını rehin aldık. Belirttiğim yerde belirttiğim zamanda. Yalnız gelin... :)
Bi tane kopyalayıp bize de yollayın.

ben belirliyim "biliyorsan paylaş bilmiyorsan git" heheee :D

hayırlı günler arkadaşlar
hep bizmi çalışacağız
azıcıkda onlar çalışsın
değilmi yani
bu kalite ve bu seviye öyle kazanılmıyor

ne demişler
"zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır"

çileye devam
zafere az kaldı ha gayret

saygılarımla

mehmet1101' Alıntı:
hayırlı günler arkadaşlar
hep bizmi çalışacağız
azıcıkda onlar çalışsın
değilmi yani
bu kalite ve bu seviye öyle kazanılmıyor

ne demişler
"zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır"

çileye devam
zafere az kaldı ha gayret

saygılarımla
Alkış alkış.

site neden güncellenemiyor? sinanata,bizi rehin aldı. pencereden baktım, bi caminin yakınında bir yerdeyiz. parkta çocuklar var :D nerde olduumuzu bilemiyoruz :} :P

Troy' Alıntı:
site neden güncellenemiyor? sinanata,bizi rehin aldı. pencereden baktım, bi caminin yakınında bir yerdeyiz. parkta çocuklar var :D nerde olduumuzu bilemiyoruz :} :P
:D puhahaha :D

Ama size çok güveniyorum işinizi iyi yapıyorsunuz yoksa bu kadar bağlı kalmazdım buraya.Bağımlılık yaptınız resmen bende :D

Troy' Alıntı:
Nası internete girdiniz peki???

ya adam sdnin kemik adamlarını rehin aldık dio siz hoşgeldiniz olayına girdiniz :} :D

sinanata tamam ben bizimkileri yolluyorum bırakma onları anlaştığımız gibi :# :D

lb.bingol' Alıntı:
MSDN' Alıntı:
lb.bingol' Alıntı:
mavinok.ta' Alıntı:
bdco' Alıntı:
sinanata tamam ben bizimkiileri yolluyorum bırakma onları anlaştığımız gibi :# :D
bende senden şüpheleniyordum zaten :^) :#
Şüpheci çekirge. :D
:D bu konuda mesaj sayım 1.600 lere çıktı oleeey :D
Hayırlı olsun.
sağolun sağolun tebriklere gerenk yok alın teriyle çalışıp durdum ve mesaj sayım 1.600 hehehe :D

eee, şeyyy :) site dioduk.

yeni tasarım diye birisi bişeyler demişti.

ne oldu o konu?

:D

eleştirin biziiii :#