Tamamdır abi,Başarılar.Durmak yok,yola devam.Troy' Alıntı:ok o zaman. değerli üyemiz mehmet hocamın dediği gibi, durmak yok yola devamben sizlerden biraz izin isteyeceğim. foruma fena daldım. biraz çalışmamız lazım. bu mesajımdan sonra yazılan her mesajı mutlaka okuyacağım ve değerlendireceğiz. lütfen eleştirmeye ve öneriler göndermeye devam edin.
sevgiler, mutlu pazarlar.
Aramızda ajan var :#lb.bingol' Alıntı:Aloo 3.gizli kim?
Hakikaten tarihin en hızlı ilerleyen topiği olmasın bu?bdco' Alıntı:Ayrıca tarihin en hızlı ilerleyen topiğinde yapıcı bi eleştiri yapıyım.Halkı kandırmayın anasayfada hep aynı haber var.Ben kanmam böyle oyunlara
![]()
sorun yok yav benim ajanlar takılın sizm1903' Alıntı:Aramızda ajan var :#lb.bingol' Alıntı:Aloo 3.gizli kim?
o ajanlardan biri benim 2. üyeliğimbdco' Alıntı:sorun yok yav benim ajanlar takılın sizm1903' Alıntı:Aramızda ajan var :#lb.bingol' Alıntı:Aloo 3.gizli kim?![]()
evet eller havaya kodlar aşağıyahonen' Alıntı:Daha neler eklenecek bakalım troy dökül bakalım bilgileri![]()
o ajan ben olmayasımbdco' Alıntı:a href kodu girmişler şimdi benim ajan söyledi![]()
at at 0,5 ajanın var seninbdco' Alıntı:yav yok benim 50 tane ajanım varajan 47 söyledi
![]()
orası haberler için değilmiydi yawhonen' Alıntı:Bu foto galeri bölümüne üyelerin fotoğrafları eklenebilecek değil mi?
evetbdco' Alıntı:sanmam program foto anlatım falan oluyo ya onlardır heralde
Ben de öyle biliyom.MSDN' Alıntı:evetbdco' Alıntı:sanmam program foto anlatım falan oluyo ya onlardır heralde![]()
herkes öle bilior zatenlb.bingol' Alıntı:Ben de öyle biliyom.MSDN' Alıntı:evetbdco' Alıntı:sanmam program foto anlatım falan oluyo ya onlardır heralde![]()
Sadece ben,sen,o,biz,siz,onlar.MSDN' Alıntı:herkes öle bilior zatenlb.bingol' Alıntı:Ben de öyle biliyom.MSDN' Alıntı:evetbdco' Alıntı:sanmam program foto anlatım falan oluyo ya onlardır heralde![]()
![]()
okulda bunlara bi ad veriliodu ama neylb.bingol' Alıntı:Sadece ben,sen,o,biz,siz,onlar.MSDN' Alıntı:herkes öle bilior zatenlb.bingol' Alıntı:Ben de öyle biliyom.MSDN' Alıntı:evetbdco' Alıntı:sanmam program foto anlatım falan oluyo ya onlardır heralde![]()
![]()
Zamir olmasın.MSDN' Alıntı:okulda bunlara bi ad veriliodu ama neylb.bingol' Alıntı:Sadece ben,sen,o,biz,siz,onlar.MSDN' Alıntı:herkes öle bilior zatenlb.bingol' Alıntı:Ben de öyle biliyom.MSDN' Alıntı:evetbdco' Alıntı:sanmam program foto anlatım falan oluyo ya onlardır heralde![]()
![]()
![]()
Herhalde biliyodur.bdco' Alıntı:ötekiyle berikide biliyomuymuş![]()