Tamamdır abi,Başarılar.Durmak yok,yola devam.Troy dedi ki:ok o zaman. değerli üyemiz mehmet hocamın dediği gibi, durmak yok yola devamben sizlerden biraz izin isteyeceğim. foruma fena daldım. biraz çalışmamız lazım. bu mesajımdan sonra yazılan her mesajı mutlaka okuyacağım ve değerlendireceğiz. lütfen eleştirmeye ve öneriler göndermeye devam edin.
sevgiler, mutlu pazarlar.
Aramızda ajan var :#lb.bingol dedi ki:Aloo 3.gizli kim?
Hakikaten tarihin en hızlı ilerleyen topiği olmasın bu?bdco dedi ki:Ayrıca tarihin en hızlı ilerleyen topiğinde yapıcı bi eleştiri yapıyım.Halkı kandırmayın anasayfada hep aynı haber var.Ben kanmam böyle oyunlara
![]()
sorun yok yav benim ajanlar takılın sizm1903 dedi ki:Aramızda ajan var :#lb.bingol dedi ki:Aloo 3.gizli kim?
o ajanlardan biri benim 2. üyeliğimbdco dedi ki:sorun yok yav benim ajanlar takılın sizm1903 dedi ki:Aramızda ajan var :#lb.bingol dedi ki:Aloo 3.gizli kim?![]()
evet eller havaya kodlar aşağıyahonen dedi ki:Daha neler eklenecek bakalım troy dökül bakalım bilgileri![]()
o ajan ben olmayasımbdco dedi ki:a href kodu girmişler şimdi benim ajan söyledi![]()
at at 0,5 ajanın var seninbdco dedi ki:yav yok benim 50 tane ajanım varajan 47 söyledi
![]()
orası haberler için değilmiydi yawhonen dedi ki:Bu foto galeri bölümüne üyelerin fotoğrafları eklenebilecek değil mi?
evetbdco dedi ki:sanmam program foto anlatım falan oluyo ya onlardır heralde
Ben de öyle biliyom.MSDN dedi ki:evetbdco dedi ki:sanmam program foto anlatım falan oluyo ya onlardır heralde![]()
herkes öle bilior zatenlb.bingol dedi ki:Ben de öyle biliyom.MSDN dedi ki:evetbdco dedi ki:sanmam program foto anlatım falan oluyo ya onlardır heralde![]()
Sadece ben,sen,o,biz,siz,onlar.MSDN dedi ki:herkes öle bilior zatenlb.bingol dedi ki:Ben de öyle biliyom.MSDN dedi ki:evetbdco dedi ki:sanmam program foto anlatım falan oluyo ya onlardır heralde![]()
![]()
okulda bunlara bi ad veriliodu ama neylb.bingol dedi ki:Sadece ben,sen,o,biz,siz,onlar.MSDN dedi ki:herkes öle bilior zatenlb.bingol dedi ki:Ben de öyle biliyom.MSDN dedi ki:evetbdco dedi ki:sanmam program foto anlatım falan oluyo ya onlardır heralde![]()
![]()
Zamir olmasın.MSDN dedi ki:okulda bunlara bi ad veriliodu ama neylb.bingol dedi ki:Sadece ben,sen,o,biz,siz,onlar.MSDN dedi ki:herkes öle bilior zatenlb.bingol dedi ki:Ben de öyle biliyom.MSDN dedi ki:evetbdco dedi ki:sanmam program foto anlatım falan oluyo ya onlardır heralde![]()
![]()
![]()
Herhalde biliyodur.bdco dedi ki:ötekiyle berikide biliyomuymuş![]()