• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN 1. Kod Kampı

Yeni sistemde bir de video galeri olacak.

Çok sade ve içerik sadece teknoloji. Siz de katkıda bulunabileceksiniz.

çok fazla da karmaşık hale getirmeyeceğiz ama bu galeriye de ihtiyacımız vardı. bazen öyle videolar var ki, makale hazırlamak gereksiz. hem de sizin de ekleyeceğiniz çok daha ilginç videolar vardır eminim.

yahu bişiler var ama sonra da diğer arkadaşlar bana kızıo he rşeyi forumda açıklıosun diye

şimdi siz var ya. açıosunuz webcami...

neyse berkin geldi |) sonra konuşuruz (A)

Troy dedi ki:
çok fazla da karmaşık hale getirmeyeceğiz ama bu galeriye de ihtiyacımız vardı. bazen öyle videolar var ki, makale hazırlamak gereksiz. hem de sizin de ekleyeceğiniz çok daha ilginç videolar vardır eminim.
Bir de bizim için animasyon hazırlama yetkisi verin.

forumda zaten siz de hazırlayabiliyorsunuz.

o kategorinin adını da değiştirdim ben dün.

"eğitim videoarı" oldu. bi bak bi sonra gel bi.

Troy ve ekibi bize yılbaşı süprizi hazırlıyo demek. Kolay gelsin orda emeği geçen herkese...

yılbaşından daha önce yayına veririz ama. yılbaşında hediyelere boğacağız sizi.

geri sayımı yaparken sanırım site göçecek. geçen sene göçmüştü ama şimdi daha hızlı bir sunucu var. üstelik data center da istanbul'da B)

Sabırsızlıkla bekliyoruz umarım güzel olur harcadığınız emeğe değer bir çalışma olur inşallah kolay gelsin...

Not: Uykusuz kalmayın !!!

bu uykuyla sanırım gece 3'e kadar çalışmaya devam edebiliriz.

ne uykusu orada habire cips yiyolar o cipsleri görünce uykumu kalır :D

ııyy bide yağlı elleriyle klavyeydi mousedu hepsini rezil ediyorlardır :S +(

ellerimizi yıkıoz bi kere. sen kendine bak şişko :#

hayır ajanlarım dedi kolonyalı mendilde varmış sorun yok :D

dün geceki o ''pijama partisi''ni anımsatan resimlerden sonra pek inanasım gelmiyor Troy :D

Şşş çaktırmayın ajan benim.Steve Jobs tuttu beni :P

Not:Ulan bi fedora 8 indirem dedim mesajları yollayamaz oldum o.O

bdco dedi ki:
hıh adımıda söyledin oldumu yav :D
Abe sen misin ??? Biz seni geçen hafta sdn'nin servera transmitter yerleştirmeye gittine kayboldun sanıyoduk :}