Sen forumda az daha kal.Yerini tespit ediyoruz şimdi.MSDN dedi ki:çok uzattınız şu ajan işini dalga geçmenin zamanı değil Zzz
m1903 dedi ki:Abe sen misin ??? Biz seni geçen hafta sdn'nin servera transmitter yerleştirmeye gittine kayboldun sanıyoduk :}bdco dedi ki:hıh adımıda söyledin oldumu yav![]()
Bu konu saat 1 civarında uçtu.RuNaL dedi ki:nolmuş burda 1 gün girmedik
yeni site güzel olacak gibi ekleyeceğiniz özellikler de cok güzeller
kampta biraz calıntı olmuş garaj'da falan google, facebook ve youtube hesabııı![]()
lb.bingol dedi ki:Bu konu saat 1 civarında uçtu.RuNaL dedi ki:nolmuş burda 1 gün girmedik
yeni site güzel olacak gibi ekleyeceğiniz özellikler de cok güzeller
kampta biraz calıntı olmuş garaj'da falan google, facebook ve youtube hesabııı![]()
Troy dedi ki:sağ salim sdn ofisine düştükherkese selamlar, çalışmaya burdan devam.
Hadi başarılar.Troy dedi ki:sağ salim sdn ofisine düştükherkese selamlar, çalışmaya burdan devam.
Bence de.bdco dedi ki:evet bugün hiç bi yazı yok iyi olur
bencedeeelb.bingol dedi ki:Bence de.bdco dedi ki:evet bugün hiç bi yazı yok iyi olur
heralde yarın saat 12:15 ve 18:30 arası yokumemelden dedi ki:Hey maşallah! ne olmuş burası kod değilde en çok kim yazar kampı olmuş.
Ne durumdaymış geçen sayfalara öyle bir göz atıverdim ama kolay gelsin valla. Fotoğrafları güncelle bari arada Troy. ^^ Ne alemdesiniz? Hoş kamptan ayrılmışsınızdır belkide malum yarın hafta başı.
Niye??MSDN dedi ki:heralde yarın saat 12:15 ve 18:30 arası yokumemelden dedi ki:Hey maşallah! ne olmuş burası kod değilde en çok kim yazar kampı olmuş.
Ne durumdaymış geçen sayfalara öyle bir göz atıverdim ama kolay gelsin valla. Fotoğrafları güncelle bari arada Troy. ^^ Ne alemdesiniz? Hoş kamptan ayrılmışsınızdır belkide malum yarın hafta başı.![]()
Haaa.bdco dedi ki:okuldadır![]()
Abi senin blogda baya içerik varmış.Troy dedi ki:kendine bi kahve yap ve üzerine rahat bir şeyler giy. sonra da okumaya başla derim.
Heyecanlı Edirne Safarisini!! merakla bekliyoz.Troy dedi ki:daha bişe giremedim. bundan sonra daha sık güncelleyeceğim. edirne gezisini yazmadım mesela.