Samsung i8150 Galaxy W

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hqrpy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hqrpy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonu almayı düşünüyorum teknik özellik bakımından güzel teknosada test ettim menu geçiş, kamera, vs. vs. güzel geldi fiyatta uygun ama android v4.0 olmaması büyük bi kayıpmı ???
bu kafamı çok takıldı value pack var diyolar türkiye de varmı ve sizce yeterli bi güncellememi ???

ekonomist44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende almayı düşünüyordum;fakat android 4.0 almayacak olması beni s advanca yöneltti.yükseltme paketi bazı ülkelerde yayınlanmış.1 ay içerisnde türkiyede de yayınlanır.güncellemede sadece birkaç eklenti var(yüz tanıma,video çekerken foto çekme gibi.)

htc nin daha düşük telefonlarına bile android 4 güncellemesi veriyor fakat samsung niye böyle yapıyor anlamıyorum.

sonuç olarak gerçekten seni tatmin eden bir telefon almak istiyorsan galaxy s ailesini öneririm.ama bütçem kısıtlı diyorsan galaxy w(800 tl) ve htc desire s(android 4 güncellemesi alacak-900 tl) tavsiye ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
öncelikle merhaba arkadaşlar ben de bu telefondan almayı düşünüyorum ve senin gibi 4.0 olayını da çok düşündüm fakat internette ve kuzenimde gördüğüm kadarıyla i8150 lere android 4.0 yüklenebiliyor .

adonia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yüklenmez diye birşey yok benim cihaz aldım 2.1 di ve 1 seneyi geçti samsung güncelleme yapmadı türkiye için bende 2.3.7 ye yükselttim sorun olursa makinede orjinal rom u tekrar yükleyip servise verirsiniz

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
galaxy w alacaginiza baska telefon alsaydiniz keske. Islemci hizi iyi fakat ram rom kotu yavas kaliyor. 4.0 gelmemesi dogal.

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Value Pack Avrupa'da yayınlandı..Türkiye de ki cihazlar içinde yayınlanacak, açıkcası bende bir Galaxy W Sahibiyim bence bekliyorum o güncellemeyi :)

eeryilmaz95

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S2 kullanicisiyim, buyuk bir heyecanla bekledim bende, geldi ve hayal kirikligindan baska birsey olmadi. Varsin guncellenmesin bu telefondan vazgecmeniz icin bir sebep olmamali. Cok guzel custom romlar var bu sekilde ics de yukleyebilirsiniz isterseniz. Tavsiye ederim galaxy w guzel telefon

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
W'ye resmi güncelleme gelmeyecek bildiğim kadarıyla. S Plus yada S 2 almanızı öneririm .
Ama S plus alamazsanız wonderde iyi telefondur.

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Afedersiniz S2 yi anladim da S plus ne oluyo gercekten bi anlam veremedim. Galaxy S galaxy S plus ve galaxy S advance modellerine kesinlikle hic bi sekilde resmi guncelleme gelmeyecegi gûn gibi ortada. Kaldı ki siz wonder yerine S plus tavsiye etmissiniz ve S plus wondera gôre donanım performans olarak cok dusuk. Son cikarılan S advance ise S ve S2 arasi donanim performans olarak wonderdan daha iyi ancak sonuc itibari ile resmi gûncelleme almayacak. Yani verdiginiz ôneri yanıltıcı