Cihazımda 3-5 tane ufak diyebilecegim çizik var ve ölü piksel hatası yarın ölü piksel hatası diyerek garantiye vermeyi düşünüyorum sizce kabul ederlermi çiziklerin hepsi yüzeysel yani derin degiller 17 günlük cihaz degişim yaparlarmı teşekkürler...
Ekran koruyucu jelatin veya cam bide kılıf kullanıyormusunuz sorabilir miyim ??dönebilirsiniz
Dışarıdan bir yazılım yüklediniz mi peki ?Arkadaşlar yazılım güncelleme kısmına girip güncelleme kontrolü yaptigimda böyle bir uyarı veriyor
Telefonu garantiye vermiştim garanti yazılım yüklemiştiDışarıdan bir yazılım yüklediniz mi peki ?
Yazılımsal olacağını düşünmüyorum tekrar garantiye gönderip ahizeden ses gelmediğini belirtirseniz sorununuzu çözerlerArkadaşlar selamünaleyküm benim s7 edge ekraninda yeşil pembe çizgiler çıkmıştı ithaltçi garantili, garantiye gönderdim ekrani degistirim gönderdiler ama ahizeden ses gelmiyor acaba tekrar göndersem mi yoksa yazilimsal falan olabilir mi??
İnanılmaz bir premium hissi var söylediklerine tamamen katılıyorum ve o yüzden ben kılıfla kullanıyorumYa bu telefonu kılıfsız kullanmak ne kadar premium hissi veriyor. Lakin korkmuyor değilim düşürürsek deli para girecek korkusuyla![]()
Nougatın gelmemesi normal değil 10 gün oldu nougat çıkalı gelmiş olması lazım sürekli kontrol et güncellemeyi bu arada 13 gün kısa sürmüş aynı sorunu bende yaşadım ve 18 günde geldiGarantiden çok geç geliyo tam 13 günde yapildi ekran mecbur gönderecez artik
Bu arada güncellemeleri denetledim daha nougat gelmemis normal mi bu
sürekli kontrol ediyorum acaba ithalatçi diye mi geç geliyor kiNougatın gelmemesi normal değil 10 gün oldu nougat çıkalı gelmiş olması lazım sürekli kontrol et güncellemeyi bu arada 13 gün kısa sürmüş aynı sorunu bende yaşadım ve 18 günde geldiyani bu konuda şanslısın
![]()
sürekli kontrol ediyorumNougatın gelmemesi normal değil 10 gün oldu nougat çıkalı gelmiş olması lazım sürekli kontrol et güncellemeyi bu arada 13 gün kısa sürmüş aynı sorunu bende yaşadım ve 18 günde geldiyani bu konuda şanslısın
![]()
İthalatçı ile alakası olacağını pek düşünmüyorum cihaz Türkiye cihazı ise yabancı cihaz değilse güncellemeyi alması lazım Telefonu kapatıp açıp tekrar deneyebilirsinsürekli kontrol ediyorum
Eyvallah denicem artik sağolasınİthalatçı ile alakası olacağını pek düşünmüyorum cihaz Türkiye cihazı ise yabancı cihaz değilse güncellemeyi alması lazım Telefonu kapatıp açıp tekrar deneyebilirsinher yolu dene olana kadar
![]()
Telefonun csc si farklı olabilir ithalatçı telefonuysa Phone info indirip csc ye bakın birEyvallah denicem artik sağolasın
peki csc nasil degisiyorTelefonun csc si farklı olabilir ithalatçı telefonuysa Phone info indirip csc ye bakın bir
aynen csc farkliTelefonun csc si farklı olabilir ithalatçı telefonuysa Phone info indirip csc ye bakın bir
Maalesef bendeYazılımsal olacağını düşünmüyorum tekrar garantiye gönderip ahizeden ses gelmediğini belirtirseniz sorununuzu çözerler
--- Gönderi Güncellendi ---
İnanılmaz bir premium hissi var söylediklerine tamamen katılıyorum ve o yüzden ben kılıfla kullanıyorum![]()
o kadar premium ki telefonu kılıfsız eline almaya kıyamıyorsun. kılıfsız kullansan bile üzerinde toz görmeye dayanamıyorsunMaalesef bendeEvde kılıfsız kullanıyorum, dışarıda ise kılıflı
![]()
Kılıf olarak spigenin kılıfını kullanıyorum. Liquid Crystal 4 kullanıyorum.Ekran koruyucu jelatin veya cam bide kılıf kullanıyormusunuz sorabilir miyim ??
Ön cam için herhangibir jelatin falan kullanıyomusunuz peki?? Ha bide spigenin kılıfını nerden aldınız ??Kılıf olarak spigenin kılıfını kullanıyorum. Liquid Crystal 4 kullanıyorum.
Cihaz durumu garantiye vermeden önce resmi görünüyordu şimdi kontrol ettim cihaz durumu özel görünüyorDışarıdan bir yazılım yüklediniz mi peki ?
Yok kullanmıyorum. Hepsiburada'dan aldım.Ön cam için herhangibir jelatin falan kullanıyomusunuz peki?? Ha bide spigenin kılıfını nerden aldınız ??
Bende de ingiltere romu yüklü. Özel yazıyor.Cihaz durumu garantiye vermeden önce resmi görünüyordu şimdi kontrol ettim cihaz durumu özel görünüyor
Ben rom falan yüklemedim garantiye gönderdim telefonu garanti yazılım yüklemiş yazılımı yükledikten sonra cihaz durumunu özel olarak değişmişBende de ingiltere romu yüklü. Özel yazıyor.
Fransa'dayken resmi diyordu.
Sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Kaçak veya resmi değil yazınca garanti dışı kalıyorBen rom falan yüklemedim garantiye gönderdim telefonu garanti yazılım yüklemiş yazılımı yükledikten sonra cihaz durumunu özel olarak değişmiş
Ama güncellemeleri kontrol ederken uyarı veriyor dün ekran görüntüsünü atmıştım buraya cihazınızın yazılımı izinsiz bi şekilde değiştirildi diye uyarı veriyorSıkıntı olacağını düşünmüyorum. Kaçak veya resmi değil yazınca garanti dışı kalıyor
Odinle türkiye 7.0 romunu yükleyin sonra bir kere wipe atın csc değişirpeki csc nasil degisiyor
--- Gönderi Güncellendi ---
aynen csc farkli
Hiç merak etme şu anda klavye bizde de iyi değil aynı sorunu bizde yaşıyoruz 6.0.1 deki klavyeyi arar oldum resmen bu pek hoşuma gitmedi tahmin yapamıyor şu an doğru düzgün ama güncellemelerle düzelecektirArkadaşlar ben note 5 kullanıyorum ve S7 kullanan arkadaşlara bi sorum malum Android 7 güncellemesi yakın zamanda bize de gelecek inşallah merak ettiğim şey klavye kullanımı yani tahminler ne durum da zira marshmalllow da gayet güzel kullanımı var ama denediğim custom romlar da ki bu romlar orijinal note 5 romu ama beta bunlarda klavye pek iyi durumda değil yazması çok zor tahminler berbat ötesi sizde de durum aynı mı