Bende gece yüzde bir şarj gidiyor bazen yüzde iki ve hareketli aod açık her zaman. Telefonda kesinlikle sorun var değiştirme ihtimaliniz varsa değiştirin veya iade edin.arkadaşlar telefon bekleme modunda pilin şarj yüzdesi arka plan uygulamaları kapalı olduğu halde yüzde 97 den yüzde 60-62 civarına düştü 10 saatte bu normal mi? teknik servise götürdüm yedek cihaz vermediler 6 gün teste tabii olacakmış.AÇIKCASI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM BU KADAR PARA VERİP TELEFONU SERVİSE VERİYORUZ YEDEK CİHAZ VERMİYORLAR YORUMUNUZ NEDİR BU SÜRE NORMAL MİDİR? BU ARADA OPTİMİZE EDİLMİŞ MODDA KULLANIYORUM.ÜRÜNÜ HEPSİ BURADADAN ALDIM. 8 GÜN OLDU İADE EDEBİLİR MİYİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
Arkadaşlar on kameranın secmeligi odağında sorun yaşayan var mı. Arka planı bulaniklastirmasi gerçekten çok kötü yapıyor. Düşük ışık dan kaynaklı da olabilir diyorum ancak emin değilim ki şuan arabanın içinde normal ışık düzeyi olmasına rağmen çektiğim fotolar gerçekten kötü bulaniklastirma yapıyor. Foto yükleyemedim dosya büyük uyarısı aliyorum
---- Mesajlar birleştirildi ----
Arkadaşlar amazonun bazı durumlardan dolayı özür amaclı hediye ettiği unicorn beetle 360 koruma kılıf bugün geldi. Alacak olan varsa tavsiye ederim. Ürünün tek olumsuz yani takıldıktan sonra tekrar çıkarmasının zor olması. On koruyucu da herhangi bir dokunmatik hassasiyet kaybı yok tam oturdu. Spen yeri ve dokunmatik kısmı gayet güzel. Açma ve ses tuşları kaplaması orta seviye de sertlik. Kulaklık girişi ve şarj yerini kılıf kapakları tam kapatıyor. Arka kılıf sert ancak çok sert değil. Ürünün kalitelisi gerçekten iyi ele alındığında guven veriyor. Telefon elbette kalinlasiyor ancak fazla değil. Kılıf yüzeyi çok başarılı ve elden kayması neredeyse imkansız. Soeyeceklerim bu kadar farklı sorusu olan varsa sorabilir.
Arkadaşlar amazonun bazı durumlardan dolayı özür amaclı hediye ettiği unicorn beetle 360 koruma kılıf bugün geldi. Alacak olan varsa tavsiye ederim. Ürünün tek olumsuz yani takıldıktan sonra tekrar çıkarmasının zor olması. On koruyucu da herhangi bir dokunmatik hassasiyet kaybı yok tam oturdu. Spen yeri ve dokunmatik kısmı gayet güzel. Açma ve ses tuşları kaplaması orta seviye de sertlik. Kulaklık girişi ve şarj yerini kılıf kapakları tam kapatıyor. Arka kılıf sert ancak çok sert değil. Ürünün kalitelisi gerçekten iyi ele alındığında guven veriyor. Telefon elbette kalinlasiyor ancak fazla değil. Kılıf yüzeyi çok başarılı ve elden kayması neredeyse imkansız. Soeyeceklerim bu kadar farklı sorusu olan varsa sorabilir.
Arkadaşlar amazonun bazı durumlardan dolayı özür amaclı hediye ettiği unicorn beetle 360 koruma kılıf bugün geldi. Alacak olan varsa tavsiye ederim. Ürünün tek olumsuz yani takıldıktan sonra tekrar çıkarmasının zor olması. On koruyucu da herhangi bir dokunmatik hassasiyet kaybı yok tam oturdu. Spen yeri ve dokunmatik kısmı gayet güzel. Açma ve ses tuşları kaplaması orta seviye de sertlik. Kulaklık girişi ve şarj yerini kılıf kapakları tam kapatıyor. Arka kılıf sert ancak çok sert değil. Ürünün kalitelisi gerçekten iyi ele alındığında guven veriyor. Telefon elbette kalinlasiyor ancak fazla değil. Kılıf yüzeyi çok başarılı ve elden kayması neredeyse imkansız. Soeyeceklerim bu kadar farklı sorusu olan varsa sorabilir.Ekli dosyayı görüntüle 33078Ekli dosyayı görüntüle 33079Ekli dosyayı görüntüle 33081Ekli dosyayı görüntüle 33082Ekli dosyayı görüntüle 33083Ekli dosyayı görüntüle 33085Ekli dosyayı görüntüle 33086
Düşük ışıktan dolayı yapıyor aynısı başıma geldi denedim düzgün ışıkta ve gün ışığında çok iyiSamsung henüz Portre modunda o kadar iyi değil s9 da daha iyi olacaktır hem önde hemde arkada
Spigen kılıf ve ekran koruyucu da noktayı koydu, Samsung Galaxy Note 8 Kılıf, Spigen Thin Fit 360 + Tempered Glass Cam Koruyucu Signature Serisi - Spigen
Hadi hayırlı olsun dertlerimiz bitti gibi
sıkıntılı bir ürün, kalem ile kullanım sonrası " Neo Flex" yumuşak bir madde olduğu için çökme oluyor. Sonrasında kalem ile kullanırken kalem bu çukurlara takılıyor. Spigen yeni ürün çıkardı. Tam kasa koruması ve Tempered ekran koruyucu tavsiye ederim. Bende sipariş vereceğim![]()
Denediğim Ekran koruyucular ;Benim kafam karıştı şimdi sen Spigen güzel mi diyorsun? Biraz inceledim pahalı ama güzel gibi. Kalemle kullanmak nasıl olur acaba bi yardım ef gözünü seveyim. Bugün 20 liraya taktırdım ama hiç memnun değilim.
Şu haberi soruyorsanız,707 mb yeni güncelleme yayınlanmış gelen varmı
Gelistirici modunu aktif et ordan sinirlayabilirsinarka plan uygulamaları nasıl kapatılıyordu?
benimde telefonum hafiften ısınmaya başladı.güncellemeden sonra mı oldu anlamadım
ilk aldığımda ısınma hiç olmuyordu
Sa arkadaşlar iphone 7 plus 128gb note 8 ile takas etmek istiyorum lakin kafama takılanlar var sizce note 8 kapalı kutu jelatinli ama yurt dışı yada 10 15 günlük tr garantili note 8 hangisi ile takas etmemi önerirsiniz nelere dikkat etmem gerekir teşekkür ederim
Webteknoda yayınladı niye yalan olsun eğerki yalansa diğer teknoloji siteleri yalan haberden dolayı kayba uğrayacakŞu haberi soruyorsanız,
samsung galaxy note 8 için yeni güncelleme yayınlandı
Samsung Galaxy Note 8 için yeni güncelleme yayınlandı!
Tamamen, Gazetecilik-Habercilik Mesleki Etik Değerlerine asla ve asla uymayan, internet ortamında daha fazla tıklansın, internet ortamında ki adı Clickbait olan ve türkçe de ki karşılığı Tık Tuzağı olan ve daha fazla para kazanabilmek adına, Gazetecilik ve Habercilik Mesleğinin Onuruna ve Haysiyetine uymayan yapılmış bir haberdir kendisi, bu ve bunun gibi haberleri dikkate almayınız lütfen.
geliştirici mod nerede .bulamadım?Gelistirici modunu aktif et ordan sinirlayabilirsin
Oynama orası ile sana çare orası değil.geliştirici mod nerede .bulamadım?
Hafif ısınma var diyorsun onun çaresi geliştirici seçeneklerinde değil orası karışık ben de çok kurcalamıyorum. Son zamanlarda yüklediğin bir uygulamadan olabilir ısınma onu kontrol et. Telefonu bir yeniden başlat.neden ?çare ne?
ben genelde telefonda internet kullanırım.başka birşey için kullandığım yok.neti kullanırken ısınma oluyor.Hafif ısınma var diyorsun onun çaresi geliştirici seçeneklerinde değil orası karışık ben de çok kurcalamıyorum. Son zamanlarda yüklediğin bir uygulamadan olabilir ısınma onu kontrol et. Telefonu bir yeniden başlat.
2 aydır iphone 8 plus kullanıyordum yapamadım sattım note 8 aldım dün elime ulaştı telefonun herşeyi mükemmel ama bu şarj ne yaa acayip cabuk bitiyor yokmu bir çaresi adamı telefondan soğutur
Geliştirici seçeneklerinden animasyon efektlerini kapat hem hızlanır hem şarjın daha uzun sürer2 aydır iphone 8 plus kullanıyordum yapamadım sattım note 8 aldım dün elime ulaştı telefonun herşeyi mükemmel ama bu şarj ne yaa acayip cabuk bitiyor yokmu bir çaresi adamı telefondan soğutur
Güç tasarrufunda kulanabilirsiniz2 aydır iphone 8 plus kullanıyordum yapamadım sattım note 8 aldım dün elime ulaştı telefonun herşeyi mükemmel ama bu şarj ne yaa acayip cabuk bitiyor yokmu bir çaresi adamı telefondan soğutur
Note 8 tavsiye ederim ekran süresini boşver kullanıcı deneyimimi söylim telefonu yeni aldığım için elimden hiç düşmüyor ona rağmen tek şarjla gece 12 de en son %30 şarjla günü bitiriyorummerhabalar arkadaşlar note 8 pil kullanımı nasıl deneyimlerinizi paylaşırmısınız kaç saat ekran süresi alıyosunuz ona göre s8 yada note 8 alacağım mesela akşam yatıp sabah kalktığınızda % kaç düşüyor.
Ayrıca güç tasarrruf modunda değil ekran QHD de kullanıyorum sadece ekran parlaklığı oto wifiyi evde olunca açıyorum bu durumda %30 yani gece 12 deNote 8 tavsiye ederim ekran süresini boşver kullanıcı deneyimimi söylim telefonu yeni aldığım için elimden hiç düşmüyor ona rağmen tek şarjla gece 12 de en son %30 şarjla günü bitiriyorum