- Reaksiyon puanı
- 479
Bixby ile ilgili Türkçe olması konusunda bir bilgi var mı ?
Bilgi degil benim dusuncem 1 seneden once olmaz türkçeBixby ile ilgili Türkçe olması konusunda bir bilgi var mı ?
2019'u bekleriz benceBixby ile ilgili Türkçe olması konusunda bir bilgi var mı ?
Note8 Rom Root Bilg başlıklarımız ile
Telegram Grubumuz
Note8 Rom-Root-Bilgi
Facebook Grubumuz
Facebook'a Giriş Yap | Facebook
.
Açıkçası paylaştığınız resim üzerinden yola çıkarak, sorununuz bana gerçekçi gelmedi.Öncelikle İyi Forumlar. Note 8 Telefonumda Yaşadığım Bir Sorunu Dile Getirmek İstiyorum. Ön Kameramla Gece Karanlıkta Ve Bazen Işık Olduğu Zamanda Fotoğraf Çektiğimde , Fotoğrafta Yeşil Kırmızı Karışımı Tuhaf Renkler Oluyor. Bunun Sebebi Nedir. Karanlıkta Flaşla Çekince , Işıklı Ortamda İse Flaş Açmamama Rağmen Bu Sorunu Yaşıyorum. Bilginiz Varsa Ve Yardım Ederseniz Sevinirim.
Bu Fotoğraflardan Sonra , Umarim Şaka Yapmadığımı Anlarsınız. Gerçekten Çok Rahatsız Oluyorum Bu Sorundan. Bilgisi Olan Yok mu?Açıkçası paylaştığınız resim üzerinden yola çıkarak, sorununuz bana gerçekçi gelmedi.
Sorunun lens kaymış gibi görünüyor foto yazılım kaynaklı da olabilir şunları yapBu Fotoğraflardan Sonra , Umarim Şaka Yapmadığımı Anlarsınız. Gerçekten Çok Rahatsız Oluyorum Bu Sorundan. Bilgisi Olan Yok mu?
Otomatik önizleme o. Xperia'larda da var.bilen yokmu?
İyi hocam.Arkadaşlar note 8 ekran surem nasıl sizce. Cihazı alalı bir hafta olmadi.
Snapdragon olacak.Hepsiburada dan ithalatçı garantili aldım salı günü gelecek çift hatlı bunun işlemcisi exynos mu olucak snapdragon mu olucak bilen varmı
Orada stılan Note 8 çin modeli ve Snapdragonlu diye biliyorum. Yorumlarda alan kişiler bunu doğruluyor.Bu kesin bilgimi hepsiburadanın kendi ithal ettiğinden aldım snapdragonlumu gelecek
Uyumlu olarak spigen neo flex var spigen kılıf ile beraber onun dışındakiler köşelerden yanlardan kaldırıyor hiçbiri uyumlu değil çoğunda da hassasiyet yok çoğu zaman sanal tuşlar basmıyorArkadaşlar note 8 için birbiriyle uyumlu ekran koruyucu ve kılıf önerebilir misiniz
---- Mesajlar birleştirildi ----
Arkadaşlar note 8 için birbiriyle uyumlu ekran koruyucu ve kılıf önerebilir misiniz
siz kullanıyor musunuz spigen neo flexi? ondan da sıkıntı yaşayanlar var sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Bunu alin suyla yapistirip kenarlarini sicak hava ile kurutup yapistirin ben aldigimdan buzamana kadar kullaniyorum memnunum kendiliginden kalkmasi fln yok kilifsiz kullaniyorum
Ekli dosyayı görüntüle 32900
Hayir kilifta var denedim biraz kullandim kilifin etrafina bile degmiyorKılıflı kullanırsan kalkar o telefonuda kılıfsız kullanmakta ayrı bir cesaret içeriyor
sıkıntılı bir ürün, kalem ile kullanım sonrası " Neo Flex" yumuşak bir madde olduğu için çökme oluyor. Sonrasında kalem ile kullanırken kalem bu çukurlara takılıyor. Spigen yeni ürün çıkardı. Tam kasa koruması ve Tempered ekran koruyucu tavsiye ederim. Bende sipariş vereceğimsiz kullanıyor musunuz spigen neo flexi? ondan da sıkıntı yaşayanlar var sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Spigen kılıf ve ekran koruyucu da noktayı koydu, Samsung Galaxy Note 8 Kılıf, Spigen Thin Fit 360 + Tempered Glass Cam Koruyucu Signature Serisi - Spigen
Hadi hayırlı olsun dertlerimiz bitti gibi
Belli bir sure sonra duzeliyorArkadaşlar kablosuz şarj cihazıyla, telefonu hızlı şarj açık veya kapalı konumda şarj etmek istediğimde şarj süresini aynı gösteriyor. Sorun ne olabilir?