Samsung Galaxy Note 8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jubei

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
479
Bixby ile ilgili Türkçe olması konusunda bir bilgi var mı ?

Jubei

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
479
Arkadaşlar Samsung Galaxy Note 8,in içinde ki FM radyo,yu nasıl etkinleştirebiliriz ?
Rotsuz,romsuz olarak etkinleştirme için "####6020#" şu kodu önermişler ancak bu kod ile ilgili bir bilgi bulamadım ?

gogobaba

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Note8 Rom Root Bilg başlıklarımız ile

Telegram Grubumuz
Note8 Rom-Root-Bilgi

Facebook Grubumuz
Facebook'a Giriş Yap | Facebook

.

Çok teşekkür ederim, sanırım acemilikten deneyimsizlikten panikleyerek teli kilitledim , nasıl yaptıysam, neyseki çözümü anında aklıma gelip pc üzerinden telegrama ekleyip grubunuzdan buldum. İlgilenen alaka gösteren tüm note8'cilere saygılar ve sevgiler. Benim gibi whatsup, telegram, facebook vs sosyal platformlar özürlüyseniz de, acemiyseniz de, deneyimliysenizde el altında durması iyi olucak bir grupmuş. ( kıyıdan köşeden takip etmeye çalışacağım, hatta ilerde sanırım dondurduğum veya 2 yıldır kullanmadığım facebook umuda aktifleştirdiğimde ekleyeceğim sizleri. Teşekkürler, sağolun.

sulomete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle İyi Forumlar. Note 8 Telefonumda Yaşadığım Bir Sorunu Dile Getirmek İstiyorum. Ön Kameramla Gece Karanlıkta Ve Bazen Işık Olduğu Zamanda Fotoğraf Çektiğimde , Fotoğrafta Yeşil Kırmızı Karışımı Tuhaf Renkler Oluyor. Bunun Sebebi Nedir. Karanlıkta Flaşla Çekince , Işıklı Ortamda İse Flaş Açmamama Rağmen Bu Sorunu Yaşıyorum. Bilginiz Varsa Ve Yardım Ederseniz Sevinirim.

Ekli dosyalar

• asdas.jpg
    asdas.jpg
    45.6 KB · Görüntüleme: 690

Jubei

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
479
Öncelikle İyi Forumlar. Note 8 Telefonumda Yaşadığım Bir Sorunu Dile Getirmek İstiyorum. Ön Kameramla Gece Karanlıkta Ve Bazen Işık Olduğu Zamanda Fotoğraf Çektiğimde , Fotoğrafta Yeşil Kırmızı Karışımı Tuhaf Renkler Oluyor. Bunun Sebebi Nedir. Karanlıkta Flaşla Çekince , Işıklı Ortamda İse Flaş Açmamama Rağmen Bu Sorunu Yaşıyorum. Bilginiz Varsa Ve Yardım Ederseniz Sevinirim.
Açıkçası paylaştığınız resim üzerinden yola çıkarak, sorununuz bana gerçekçi gelmedi.

sulomete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Açıkçası paylaştığınız resim üzerinden yola çıkarak, sorununuz bana gerçekçi gelmedi.
Bu Fotoğraflardan Sonra , Umarim Şaka Yapmadığımı Anlarsınız. Gerçekten Çok Rahatsız Oluyorum Bu Sorundan. Bilgisi Olan Yok mu?

Ekli dosyalar

• 20180113_104118.jpg
    20180113_104118.jpg
    38.8 KB · Görüntüleme: 705
  • 20180113_104204.jpg
    20180113_104204.jpg
    45.7 KB · Görüntüleme: 647
  • 20180113_104245.jpg
    20180113_104245.jpg
    41.1 KB · Görüntüleme: 556

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Bu Fotoğraflardan Sonra , Umarim Şaka Yapmadığımı Anlarsınız. Gerçekten Çok Rahatsız Oluyorum Bu Sorundan. Bilgisi Olan Yok mu?
Sorunun lens kaymış gibi görünüyor foto yazılım kaynaklı da olabilir şunları yap
1.Note 8'de odak sorunu var çoğu telefonda lens'i tam oturtamamışlar telefonu belli bir süre çalkalar gibi salla
2.Lens'i gözlük beziyle iyice bir sil
3.Sıfırla ve yeniden kur
Sorun devam ediyorsa samsung servise ver gece çekimlerinde yapıyorsa lens arızalı olabilir donanımsal bir problem oluyor

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
galeride kayıtlı videolarıma baktığımda play tuşuna basmadan video kendiliğinden otomatik oynuyor.ayarlara baktım otomatik oynatma seceneğini göremedim.play tuşuna basmadan nasıl oynatılıyor.bunun çözümü nedir?

geceacanstoma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar note 8 ekran surem nasıl sizce. Cihazı alalı bir hafta olmadi.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20180113-004617.jpg
    Screenshot_20180113-004617.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 319
  • Screenshot_20180113-004624.jpg
    Screenshot_20180113-004624.jpg
    25.3 KB · Görüntüleme: 527

burhan_52

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Hepsiburada dan ithalatçı garantili aldım salı günü gelecek çift hatlı bunun işlemcisi exynos mu olucak snapdragon mu olucak bilen varmı

teacher26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar note 8 için birbiriyle uyumlu ekran koruyucu ve kılıf önerebilir misiniz

---- Mesajlar birleştirildi ----

Arkadaşlar note 8 için birbiriyle uyumlu ekran koruyucu ve kılıf önerebilir misiniz

Son düzenleme:

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255

Uyumlu olarak spigen neo flex var spigen kılıf ile beraber onun dışındakiler köşelerden yanlardan kaldırıyor hiçbiri uyumlu değil çoğunda da hassasiyet yok çoğu zaman sanal tuşlar basmıyor

teacher26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
siz kullanıyor musunuz spigen neo flexi? ondan da sıkıntı yaşayanlar var sanırım yanlış hatırlamıyorsam

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
siz kullanıyor musunuz spigen neo flexi? ondan da sıkıntı yaşayanlar var sanırım yanlış hatırlamıyorsam

spigen nano liquid bir tek işe yarıyor onun dışında diğerleri uyumsuz olarak kalıyor bende kendi cihazıma bugün bakmaya gittim ne teknosada vardı ne D&R 'de hiçbir yerde ürünleri yoktu

Siroccøoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Bunu alin suyla yapistirip kenarlarini sicak hava ile kurutup yapistirin ben aldigimdan buzamana kadar kullaniyorum memnunum kendiliginden kalkmasi fln yok kilifsiz kullaniyorum

20180115_204038.jpg

teacher26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hangi kılıfla kullanıyorsun? telefon çok iyi harika ama kılıf ve cam uyumu olan doğru düzgün bir şeyler üretilmez mi koca memlekette mı insan çıldırıyor gerçekten

gogobaba

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Yılbaşı öncesi gördüğüm TIEGEM kılıf takip ediyorum indirime girdi. 4.99 usd den 3.99usd ye düştü. Buyrun bir bakın inceleyin. Biraz fazla yüklendik kmredikartına yoksa kırmızı yerine siyah içinde sipariş ederdim.
LİNK

HTB1nT4md0HO8KJjSZFHq6zWJFXaH.jpg

Reaksiyon puanı
113
Spigen kılıf ve ekran koruyucu da noktayı koydu, Samsung Galaxy Note 8 Kılıf, Spigen Thin Fit 360 + Tempered Glass Cam Koruyucu Signature Serisi - Spigen
Hadi hayırlı olsun dertlerimiz bitti gibi :)

sıkıntılı bir ürün, kalem ile kullanım sonrası " Neo Flex" yumuşak bir madde olduğu için çökme oluyor. Sonrasında kalem ile kullanırken kalem bu çukurlara takılıyor. Spigen yeni ürün çıkardı. Tam kasa koruması ve Tempered ekran koruyucu tavsiye ederim. Bende sipariş vereceğim :)

Son düzenleme:

teacher26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Son düzenleyen moderatör:

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Dostum konu okadar gectiki evet dogrudur snapdragonlu modellerde bu sorun gozuktu samsung degistiriyor garantiden

Arkadaşlar kablosuz şarj cihazıyla, telefonu hızlı şarj açık veya kapalı konumda şarj etmek istediğimde şarj süresini aynı gösteriyor. Sorun ne olabilir?
Belli bir sure sonra duzeliyor

Arkadaslar tapatalktan neden giremiyoruz foruma

Son düzenleme:

geceacanstoma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar on kameranın secmeligi odağında sorun yaşayan var mı. Arka planı bulaniklastirmasi gerçekten çok kötü yapıyor. Düşük ışık dan kaynaklı da olabilir diyorum ancak emin değilim ki şuan arabanın içinde normal ışık düzeyi olmasına rağmen çektiğim fotolar gerçekten kötü bulaniklastirma yapıyor. Foto yükleyemedim dosya büyük uyarısı aliyorum

Arkadaşlar amazonun bazı durumlardan dolayı özür amaclı hediye ettiği unicorn beetle 360 koruma kılıf bugün geldi. Alacak olan varsa tavsiye ederim. Ürünün tek olumsuz yani takıldıktan sonra tekrar çıkarmasının zor olması. On koruyucu da herhangi bir dokunmatik hassasiyet kaybı yok tam oturdu. Spen yeri ve dokunmatik kısmı gayet güzel. Açma ve ses tuşları kaplaması orta seviye de sertlik. Kulaklık girişi ve şarj yerini kılıf kapakları tam kapatıyor. Arka kılıf sert ancak çok sert değil. Ürünün kalitelisi gerçekten iyi ele alındığında guven veriyor. Telefon elbette kalinlasiyor ancak fazla değil. Kılıf yüzeyi çok başarılı ve elden kayması neredeyse imkansız. Soeyeceklerim bu kadar farklı sorusu olan varsa sorabilir.

Arkadaşlar amazonun bazı durumlardan dolayı özür amaclı hediye ettiği unicorn beetle 360 koruma kılıf bugün geldi. Alacak olan varsa tavsiye ederim. Ürünün tek olumsuz yani takıldıktan sonra tekrar çıkarmasının zor olması. On koruyucu da herhangi bir dokunmatik hassasiyet kaybı yok tam oturdu. Spen yeri ve dokunmatik kısmı gayet güzel. Açma ve ses tuşları kaplaması orta seviye de sertlik. Kulaklık girişi ve şarj yerini kılıf kapakları tam kapatıyor. Arka kılıf sert ancak çok sert değil. Ürünün kalitelisi gerçekten iyi ele alındığında guven veriyor. Telefon elbette kalinlasiyor ancak fazla değil. Kılıf yüzeyi çok başarılı ve elden kayması neredeyse imkansız. Soeyeceklerim bu kadar farklı sorusu olan varsa sorabilir.

Arkadaşlar amazonun bazı durumlardan dolayı özür amaclı hediye ettiği unicorn beetle 360 koruma kılıf bugün geldi. Alacak olan varsa tavsiye ederim. Ürünün tek olumsuz yani takıldıktan sonra tekrar çıkarmasının zor olması. On koruyucu da herhangi bir dokunmatik hassasiyet kaybı yok tam oturdu. Spen yeri ve dokunmatik kısmı gayet güzel. Açma ve ses tuşları kaplaması orta seviye de sertlik. Kulaklık girişi ve şarj yerini kılıf kapakları tam kapatıyor. Arka kılıf sert ancak çok sert değil. Ürünün kalitelisi gerçekten iyi ele alındığında guven veriyor. Telefon elbette kalinlasiyor ancak fazla değil. Kılıf yüzeyi çok başarılı ve elden kayması neredeyse imkansız. Soeyeceklerim bu kadar farklı sorusu olan varsa sorabilir.Ekli dosyayı görüntüle 33078Ekli dosyayı görüntüle 33079Ekli dosyayı görüntüle 33081Ekli dosyayı görüntüle 33082Ekli dosyayı görüntüle 33083Ekli dosyayı görüntüle 33085Ekli dosyayı görüntüle 33086

Son düzenleme: