Samsung Galaxy Note 8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Telefonumda dusme sonucu mikro cizik olusdi Bugun telefonuma spigen kilif 35 tl ide nano likit koruyucu aldim

ErcnTfkc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bence bir samsung bu parayı asla etmez
Uzunca bir zamandır iphone kullanıcısıyım... iphone u size anlatayım tabi telefonu nasıl kullandığınızlada alakalı... Birincisi şu ana kadar bir bayanın iphone için kötü dediğini görmedim... Sebebi bence bir telefondan beklentilerinin sadece sosyal medya üzerinden olması gibi geliyor bana. Oysa erkek kullanıcılar biraz farklı. Mesela ben çok eski olmasına rağmen halen note3 kullanmayı özlüyorum. Telefonumla herhangi birşey yapmak için daha fazla para ödemek istemiyorum Örnek herhangi bir videoyu evimdeki tv ye yansıtma... Samsung babamın firması değil ama Apple ın bizi sömürdüğünü anlamak için yaptığı reklamlara bakmanız yeterlidir. Örnek olarak bundan 15 yıl önce bile kablosuz kulaklıklar kullanılabiliyorken Apple firması kablosuz kulaklık reklamı yapıp ve ayrıca bu kulaklığı 800 Tl gibi fiyatlara bizlere satabiliyor ( helal olsun demek lazım ) işin daha vahim olan bölümü insanlar sanki ilk yapan firma gibi buna deli gibi saldırıyorlar.... Bu sadece minik bir örnek. Daha çok fazla detay verebilirim. Aslında Samsung Note7 lerin patlama olayı dünyada epey sıkıntı oldu ama unutmamak gerekir hangi telefon olursa olsun patlama rizki vardır. Ve emin olun apple telefonlar diğer telefonlardan daha fazla patlama yaşıyorlar.. Bunu bilmek zor değil çok satılıyorsan çok patlarsın.. Tabi bizler bize sunulandan başkasını görmek istemediğimiz için veya bize gösterilenden başkasını araştırmadığımız için bu tarz şeyleri görememek gibi bir hataya düşüyoruz... Bu arada bu yazıyı yazan kişi olarak evimde imac kolumda iwatch telefonum iphone tabletimde apple.... Sevebileceğimi düşünerek aldığım sistemler bunlar ama beni sürekli engelliyen ve yapmak istediğim esnekliği kazanabilmem için benden sürekli para isteyen bir firma var karşımda ve bu beni ciddi rahatsız ediyor. Burada kimseyi savunacak veya kötüleyecek durumda değilim. Kesin bildiğim bir şey var samsung veya apple arasında seçim yapmak zorunda kalsam samsung un Note serisinden aldığım keyif ve kullanım esnekliği şu ana kadar kullandığım hiçbir mobil cihazdan almadığımı sizlerle paylaşmak isterim... Bu benim aldığım keyif ama lütfen bir sistemi kullanmadan sanki babanızın firması gibi savunmayın komik oluyor.... Saygılarımı sunarım.....

salih349

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar.....Telefonum ithalatçı garantili note 8 n9500 çift hatlı modeli.
Telefon gayet güzel. Yalnız yaşadığım bir sorun var ve bana göre çok büyük bir sorun. İnsanı tlfdan soğutuyor.

Sorunum şu, Telefonun dokunmatiğinde sıkıntı var. Önce ekran koruyucudan sandım. 2 tane değiştirdim. Koruyucusuz denemeye çalıştım. Sorun biraz azaldı ama halen devam ediyor. Şöyle telefonun üst bildirimi çağırırken hemen gelmiyor. İkinci veya 3.cü basımınızda geliyor. Telefonun üst noktaları ve yan taraflarında bastığınız zaman tlf hemen algılamıyor. Sert basmanız yada 2 veya 3 defa bastığınız zaman komut alıyor. Bu durum gerçekten çok can sıkıcı.

Telefona format attım yine sorun devam ediyor. Orta taraflarda sıkıntı yok. Özellikle yazı yazarken a tuşu kısaca yan tarafa gelen harflere dokunurken sıkıntı. Birde üstteki mesela mobil veri, performans modu, ayarlar kısayol tuşu na 1. 2. 3. bastığınız zaman algılamıyor. Sert basmanız lazım yada üst üste dokunmak gerekiyor...

Benim dışımda aynı sorunu yaşayan kimse varmı. Ve ya çözüm önerisi olan varmıdır.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
telefonda hangi programları kullanıyorsunuz.ve telefonla neler yapıyorsunuz :D
o kadar para verdik telefonda sadece ınternete gırıyorum :D konuşma ,mesajlaşma hariç :D

gogobaba

Asistan
Reaksiyon puanı
46
umarım exynox ve hongkong SnapDragon lu olanları , yani genelde bizim ülkemizde olan serileri etkilemez bu nahoş durum.

--- Alıntı Chip ---

Samsung, Note 8'in Pil Sorununu Kabul Etti!
Samsung, Galaxy Note 8'deki ilginç pil sorununu kabul etti! Detaylı açıklama yapmayan firma, sorunlu cihazları değiştirme seçeneği sunuyor.

Geçen hafta haberlerde Galaxy Note 8 sahiplerinin, cihazlarının pilinin tamamen bittikten sonra "tuğla" olduğunu, yani açılmaz hale geldiğini söylediğini duymuştuk. Samsung topluluğu web sitesinde cihaz sahiplerinin şikayetlerini dile getirmesiyle dikkat çeken durum, kullanıcıları çaresiz bıraktı. Cihaz şarja takılı olsa da açılmıyordu. Şarj cihazını değiştirmek de, cihazı güvenli modda açmaya çalışmak da işe yaramamıştı.
İLGİLİ HABER
Bazı Galaxy S8+ sahipleri de bu problemle karşılaştıklarını belirttiler. Samsung bir açıklama yapmasa da, sorunu kabul etti ve bu durum başına gelen kullanıcılara cihazlarını değiştirme hakkı sundu.
Şu an Galaxy Note 8 pil sorununa neyin sebep olduğu bilinmiyor. Samsung durumu açıklamadığı gibi, başka kimse de duruma açıklık getiremedi. En çok şikayet ABD operatörlerindeki cihazlardan geldi, bu da Galaxy Note 8 pil sorununun sadece Snapdragon kullanan versiyonuna olabileceğini gösteriyor.

Yine de bunun bir yazılım problemi mi, donanım problemi mi olduğunu söylemek şu an için zor görünüyor. Bazı kullanıcılar, cihazın şarja takıldığında şarj olma halkasını gösterdiğini ama yine de şarj olmadığını söylüyor. Bazı kullanıcılarsa cihazın ısındığını ama ekranın açılmadığını söylüyor. Kablosuz şarj da sorunu düzeltmiyor.
Samsung'un yakında durumla ilgili detaylı bir açıklama yapmasını umuyoruz.

--- Alıntı ---

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Note 8 on kamerasinda canli odak var mi yani derinlik efekti

symvrntprk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 aylık telefonun aniden ekranı karardı. arıyorum çalıyor, açma tuşunu görmeden sürüklüyorum açılıyor. yani ekran dokunmalara tepki veriyor ama hiç bir şey görünmüyor.

Xyler

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşlar cihazı rootlayan var mi, bir sıkıntı çıkıyor mu ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaşlar cihazı rootlayan var mi, bir sıkıntı çıkıyor mu ?
Sıkıntı çıkmaz hatta XDA'da açan varsa o şekilde 4K 60 FPS video kaydını da açarsın FHD60 ve üstü video dakika sınırınıı da kaldırırsın fakat sorun şu ki garantin gidiyor.

Xyler

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Sıkıntı çıkmaz hatta XDA'da açan varsa o şekilde 4K 60 FPS video kaydını da açarsın FHD60 ve üstü video dakika sınırınıı da kaldırırsın fakat sorun şu ki garantin gidiyor.

Kaç yıldır telefon kullanıyorum garanti ile isim olmadı. Farzedelim garantiye yolladim, rootlu diyip garanti dışı mi hemen bırakırlar yoksa önemsememe ihtimalleri var mi servisin

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kaç yıldır telefon kullanıyorum garanti ile isim olmadı. Farzedelim garantiye yolladim, rootlu diyip garanti dışı mi hemen bırakırlar yoksa önemsememe ihtimalleri var mi servisin
Teknisyenin keyfine bakar belki de. Normalde garanti dışı bırakması lazım fark ederse.

wartegen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar sizce note 8 ithalat garantili mi, yoksa htc u 11 mi, huawei p10 plus mı, iphone 8 mi? Ayrıca ithalat garantili telefon alsam sıkıntı olur mu? son olarak note 8 de ülkemizde exysnos işlemci kullanılıyor. İthalat garantilisini alsam snapdragon 835 mi olur makinada

M

Murat Burç

SDN Okuru
arkadaşlar sizce note 8 ithalat garantili mi, yoksa htc u 11 mi, huawei p10 plus mı, iphone 8 mi? Ayrıca ithalat garantili telefon alsam sıkıntı olur mu? son olarak note 8 de ülkemizde exysnos işlemci kullanılıyor. İthalat garantilisini alsam snapdragon 835 mi olur makinada
Ithalatcı olanda SD835 varmış bu cihazlar arasından kesinlikle Note 8

Xyler

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Evet çok sorunlu. En büyük problemim sürekli elimde her isimi görüyor . Inceleyen arkadaşlar hayran kalıyor. Üstelik yılın en iyi telefonu olmaya aday. Ben biktim bu note 8 sorunlarından...

betoner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar note 8 /ayarlar/ ekran/ ekran yakınlaştırma ve yazı tipi boyutu varsayılan olarak ayarını yazabilecek var mı

wartegen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Evet çok sorunlu. En büyük problemim sürekli elimde her isimi görüyor . Inceleyen arkadaşlar hayran kalıyor. Üstelik yılın en iyi telefonu olmaya aday. Ben biktim bu note 8 sorunlarından...
kullanan biri olarak çok memnunsun o zaman iphone al diyenler biraz çamur atıyor heralde note 8e