Sinan alkan
Öğrenci
Farklı işlemci kullanmalarının sebebi ne ola ki?
Bu konuda net bir bilgim yok samsung bu mantık aramamak lazım
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Farklı işlemci kullanmalarının sebebi ne ola ki?
Uzunca bir zamandır iphone kullanıcısıyım... iphone u size anlatayım tabi telefonu nasıl kullandığınızlada alakalı... Birincisi şu ana kadar bir bayanın iphone için kötü dediğini görmedim... Sebebi bence bir telefondan beklentilerinin sadece sosyal medya üzerinden olması gibi geliyor bana. Oysa erkek kullanıcılar biraz farklı. Mesela ben çok eski olmasına rağmen halen note3 kullanmayı özlüyorum. Telefonumla herhangi birşey yapmak için daha fazla para ödemek istemiyorum Örnek herhangi bir videoyu evimdeki tv ye yansıtma... Samsung babamın firması değil ama Apple ın bizi sömürdüğünü anlamak için yaptığı reklamlara bakmanız yeterlidir. Örnek olarak bundan 15 yıl önce bile kablosuz kulaklıklar kullanılabiliyorken Apple firması kablosuz kulaklık reklamı yapıp ve ayrıca bu kulaklığı 800 Tl gibi fiyatlara bizlere satabiliyor ( helal olsun demek lazım ) işin daha vahim olan bölümü insanlar sanki ilk yapan firma gibi buna deli gibi saldırıyorlar.... Bu sadece minik bir örnek. Daha çok fazla detay verebilirim. Aslında Samsung Note7 lerin patlama olayı dünyada epey sıkıntı oldu ama unutmamak gerekir hangi telefon olursa olsun patlama rizki vardır. Ve emin olun apple telefonlar diğer telefonlardan daha fazla patlama yaşıyorlar.. Bunu bilmek zor değil çok satılıyorsan çok patlarsın.. Tabi bizler bize sunulandan başkasını görmek istemediğimiz için veya bize gösterilenden başkasını araştırmadığımız için bu tarz şeyleri görememek gibi bir hataya düşüyoruz... Bu arada bu yazıyı yazan kişi olarak evimde imac kolumda iwatch telefonum iphone tabletimde apple.... Sevebileceğimi düşünerek aldığım sistemler bunlar ama beni sürekli engelliyen ve yapmak istediğim esnekliği kazanabilmem için benden sürekli para isteyen bir firma var karşımda ve bu beni ciddi rahatsız ediyor. Burada kimseyi savunacak veya kötüleyecek durumda değilim. Kesin bildiğim bir şey var samsung veya apple arasında seçim yapmak zorunda kalsam samsung un Note serisinden aldığım keyif ve kullanım esnekliği şu ana kadar kullandığım hiçbir mobil cihazdan almadığımı sizlerle paylaşmak isterim... Bu benim aldığım keyif ama lütfen bir sistemi kullanmadan sanki babanızın firması gibi savunmayın komik oluyor.... Saygılarımı sunarım.....Bence bir samsung bu parayı asla etmez
HB'de hala 4.199 TLSAMSUNG Galaxy Note 8 Gece Siyahı
Note 8 yeni fiyatı 5499tl
Sıkıntı çıkmaz hatta XDA'da açan varsa o şekilde 4K 60 FPS video kaydını da açarsın FHD60 ve üstü video dakika sınırınıı da kaldırırsın fakat sorun şu ki garantin gidiyor.Arkadaşlar cihazı rootlayan var mi, bir sıkıntı çıkıyor mu ?
Sıkıntı çıkmaz hatta XDA'da açan varsa o şekilde 4K 60 FPS video kaydını da açarsın FHD60 ve üstü video dakika sınırınıı da kaldırırsın fakat sorun şu ki garantin gidiyor.
Teknisyenin keyfine bakar belki de. Normalde garanti dışı bırakması lazım fark ederse.Kaç yıldır telefon kullanıyorum garanti ile isim olmadı. Farzedelim garantiye yolladim, rootlu diyip garanti dışı mi hemen bırakırlar yoksa önemsememe ihtimalleri var mi servisin
Seçmeli Odak var.Note 8 on kamerasinda canli odak var mi yani derinlik efekti
Galaxy Note 8 Almayı Düşünen Varmı ?
Bence bir samsung bu parayı asla etmez
Ithalatcı olanda SD835 varmış bu cihazlar arasından kesinlikle Note 8arkadaşlar sizce note 8 ithalat garantili mi, yoksa htc u 11 mi, huawei p10 plus mı, iphone 8 mi? Ayrıca ithalat garantili telefon alsam sıkıntı olur mu? son olarak note 8 de ülkemizde exysnos işlemci kullanılıyor. İthalat garantilisini alsam snapdragon 835 mi olur makinada
note 8 in sorunları var diyorlar. Onun için biraz korkuttu beni yoksa ben hiç düşünmeden note 8 alma taraftarıyım.Ithalatcı olanda SD835 varmış bu cihazlar arasından kesinlikle Note 8
Peki o ne oluyorSeçmeli Odak var.
Tamqm guz3lmis teşekkürlerPeki o ne oluyor
Sizin Canlı Odak dediğinizin Samsung Galaxy Note 8,de ki Ön Kamera için adı Seçmeli Odak olarak geçiyor.Peki o ne oluyor
Baştan 3. OlanArkadaşlar note 8 /ayarlar/ ekran/ ekran yakınlaştırma ve yazı tipi boyutu varsayılan olarak ayarını yazabilecek var mı
Teşekürler bilmiyordum ogrenmis oldum guzel ozellikmis yeni ogrendimSizin Canlı Odak dediğinizin Samsung Galaxy Note 8,de ki Ön Kamera için adı Seçmeli Odak olarak geçiyor.
Rica ederim.Teşekürler bilmiyordum ogrenmis oldum guzel ozellikmis yeni ogrendim![]()
kullanan biri olarak çok memnunsun o zaman iphone al diyenler biraz çamur atıyor heralde note 8eEvet çok sorunlu. En büyük problemim sürekli elimde her isimi görüyor . Inceleyen arkadaşlar hayran kalıyor. Üstelik yılın en iyi telefonu olmaya aday. Ben biktim bu note 8 sorunlarından...