Samsung Galaxy Note 8.0 Telefon(GSM) Özelliği Nasıl Açılır? Anlattık...

okeymax

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende
Çalışıyor
a2aqa7u3.jpg

okeymax

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Acaba factory Reset yapmadan Romu tekrar mı yükleseniz düzelirmi

TonyMontana1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acaba factory Reset yapmadan Romu tekrar mı yükleseniz düzelirmi

Sonucta aynı romları kurduk sanıyorum, Note2ve s3 kullanıcıları yeni update geldikten sonra benimle aynı problemi yasamıslar , ana ekran modunu kolay mod secildiginde problem düzelmiş. Bizim cihazlarda kolay mod secenegi falan varmı ?

okeymax

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sâdece kurulumda seçerken var ama sonradan nerden seçiliyor ben bulamadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba, telefon özelliğini etkinleştirdim herhangi bir sorun gözükmüyor fakat etkinleştirmeden önce kilit ekranında var olan kısayollar, etkinleştikten sonra görünmez oldu, ayarlardanda bulamadım kısa yolu. Root yapıldığı için bu özellik deaktif mi oldu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar iyi geceler

Note 8'imde orjinal 4.2.2 yazılımı mevcut...baştaki verdiğiniz talimatlar ve dosyalar tabletime uyar mı? Sanırım o anlatılanlar bir önceki sürüm için geçerliydi...

mcmv1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

Tabletimde resmi güncellemeden 4.2.2 mevcut... başta anlattığınız işlemler ve dosyalar benim tablete de uyar mı? (note 8)

okeymax

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

Tabletimde resmi güncellemeden 4.2.2 mevcut... başta anlattığınız işlemler ve dosyalar benim tablete de uyar mı? (note 8)

Evet uyar yapmanız gereken
1.indirdiğiniz dosyaları tabletin hafızasına atınız
2.cwm u odin modla yükleyiniz
3.install TO zip ile ek yı yüklemek
4.en sonda Romu yüklemek.
Bu kadar.
Kolay gelsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben birşeyleri eksik mi yaptım? bütün maddeleri tek tek uyguladım. Tablet açıldı, model numarası 5100 oldu, root oldu ama telefon özelliği açılmadı.
nerde hata oldu anlamadım

mcmv1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben birşeyleri eksik mi yaptım? bütün maddeleri tek tek uyguladım. Tablet açıldı, model numarası 5100 oldu, root oldu ama telefon özelliği açılmadı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar emeklerinize sağlık
ben şimdi birkaç sıkıntısı oldu onun için garantiye vercem nasıl sıfırlayacam bilmiyorum
yardımcı olursanız çok sevinirim

okeymax

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Telefon özelliği açılmadığı nı nerden anladınız mesela Romu ilk yüklediği mizde uygulamaların içinde oluyor telefon simgesi

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu cihazın 2. eli ne kadar eder? Orjinal book cover kılıfı ile beraber. Sorunsuz ve çiziksiz. Biri istiyor satabilirim o sebeple sordum.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Benim de aklımdan o fiyat geçiyordu. Teşekkür ederim.

emregunes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar aranızda yeniyim. çok güzel bir forum olmuş önce ellerinize, katkılarınıza sağlık. Bu işlemi ben beceremedim. 4.2.2. mevcut lakin denedim denedim beceremedim. İstanbulda bu işlemi yapabilecek bir yer yada birini tanıyor musnuz ? yazıcıoglu vs ..

okeymax

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar aranızda yeniyim. çok güzel bir forum olmuş önce ellerinize, katkılarınıza sağlık. Bu işlemi ben beceremedim. 4.2.2. mevcut lakin denedim denedim beceremedim. İstanbulda bu işlemi yapabilecek bir yer yada birini tanıyor musnuz ? yazıcıoglu vs ..

Ankara'da olsan yardımcı olurdum lakin İstanbul olmadı.

Yapamadığınız yer neresi ise burdan yardımcı olmaya çalışalım.

1.Öncelikle tüm dosyaları indirip tableti PC ye bağlayıp, tabletin içine kopyalıyorsunuz.

2. Tabletin PC ile bağlantısını kesin ve tableti odin moda alın.
3. Odin programını açıp odin ile cwm yi tablete yükleyiniz.
4. Tableti cwm da açın ve install from sdcard ile emk yı ve rom dosyalarını yükleyiniz.
5. Tableti yeniden başlatınız.

Işte bu kadar kolay gelsin.

emregunes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
root ladıktan sonra yeniden başlatıp emk (dosyasını) n5100xxbmf2_...... adlı (zip) dosyasını tablete atıyorum..

ardından ses açma tuşu + home tuşu + sonra power a basıyorum samsung yazısı çıkınca sadece ses açma tuşuna basılı tutuyorum ve şöyle bir menü çıkıyor ve ne yazıkki içinde install from sdcard yok

Android system recovery (3e)

volume up/down to meve highlight;;
power button to select.

reboot system now
apply update from ADB
apply update from external storage
wipe data/factory reset
wipe cache partition
apply update from cache

bu arada aşağıdaki androit simgesinin altında no command yazıyor.

şimdi ne yapmalıyım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

apply update from external storage seçeneğinde sadece dosyalara girebiliyorum ki o da hafıza kartı..

hafıza kartında yüklemeye çalışınca da olmuyor

okeymax

Asistan
Reaksiyon puanı
0
root ladıktan sonra yeniden başlatıp emk (dosyasını) n5100xxbmf2_...... adlı (zip) dosyasını tablete atıyorum..

ardından ses açma tuşu + home tuşu + sonra power a basıyorum samsung yazısı çıkınca sadece ses açma tuşuna basılı tutuyorum ve şöyle bir menü çıkıyor ve ne yazıkki içinde install from sdcard yok

Android system recovery (3e)

volume up/down to meve highlight;;
power button to select.

reboot system now
apply update from ADB
apply update from external storage
wipe data/factory reset
wipe cache partition
apply update from cache

bu arada aşağıdaki androit simgesinin altında no command yazıyor.

şimdi ne yapmalıyım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

apply update from external storage seçeneğinde sadece dosyalara girebiliyorum ki o da hafıza kartı..

hafıza kartında yüklemeye çalışınca da olmuyor
Bu Cwm sürümü ile yükleme yapamazsın
Cwm yüklemen gerekli odin ile tableti odin moda almalısın ses kısma tuşu + home tuşu + sonra power tuşuna basılı tut Download Mode gelir burada contine Volume UP yazar ses açma tuşuna bas PC den odin programını aç USB ile tableti bağla daha sonra AP yazan kısımdan Cwm dosyasını seç start butonuna bas yükleme bitince artık ses açma tuşu + home tuşu + sonra power tuşu ile Cwm da gir farklı bir menü ile karşılaşacaksın o zaman yaz burdan sırayla gidelim hata yapmayalım