Samsung Galaxy Note 8.0 Telefon(GSM) Özelliği Nasıl Açılır? Anlattık...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende dün işlemleri yaptım ama kalemle pad bölümüne yazamıyorum yani el yazımla normal harflere cevirmiyor birde coklu ekran nasıl calışacak bir bilgisı olan varmı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu arada yeni rom yayınlandı 4.2 oldu android versiyonu, orjinale çevirme işi de kolay olmalı yoksa cihaz garanti dışı kalırsa kötü olur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Orjinal 4.2.2 yükledim güncelleyerek telefon özelliğini açmak istiyorum ilk sayfadakini yine ayni şeklide yükleyecekmiyiz 4.2.2 dede telefon yükleme aynimi arkadaşlar

omernasuhi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar Note 8.0 N5105 tabletimi satıyorum. ORJİNAL kılıfı ve ekran koruyucusu bulunmaktadır. hiçbir çiziği yoktur,eşyalarımı çok temiz kullanırım tabletimi de öyle kullandım. 850 TL. ilgilenenler özelden ulaşabilir.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben de satıyorum ama daha 850 ye talep çıkmadı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam 25 pars 1907 hem resmın guzel hem 1907 tarıhın :) benım sormak ıstedıgım..yurdısı olarak alınan cıhazlar da da sımkart gırısı varsa. telefon ozellıgını de aktıf edebılırmıyız.. masela.. hacıdan getırılecek.. tesekkurler..

okeymax

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar Note 8.0 N5105 tabletimi satıyorum. ORJİNAL kılıfı ve ekran koruyucusu bulunmaktadır. hiçbir çiziği yoktur,eşyalarımı çok temiz kullanırım tabletimi de öyle kullandım. 850 TL. ilgilenenler özelden ulaşabilir.

Eger aldığınız cihaz n5100 ise evet girişi var lakin türkiyede kullanabilmek için hacdan gelen cihazı pasaport kaydı yaptırmanız gerekiyor. Buradada dikkat etmeniz gereken türkiyeye son 30 gün içinde giriş yapmış olması gerekiyor.
Yok eğer hacdan gelen cihaz n5110 modeliyse sim kart girişi olmaz

nalvuran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yurtdışından alınacak n5100ü pasaportada kaydettirdikten sonra kullanım açısından bir problem çıkmaz sanırım, rom işlerine falanda girmeye gerek kalmaz, her türlü güncellemeyi falanda alırız, doğru mudur arkadaşlar ???

okeymax

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yurtdışından alınacak n5100ü pasaportada kaydettirdikten sonra kullanım açısından bir problem çıkmaz sanırım, rom işlerine falanda girmeye gerek kalmaz, her türlü güncellemeyi falanda alırız, doğru mudur arkadaşlar ???

Aynen hocam bir sıkıntı olmaz

okeymax

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O zaman tabiki kullanabilirsin hiç bir sıkıntı olmaz n5100 modelini alcan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba; Root yapılmadan sadece ''Telefon özelliği'' açılamaz mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba, telefon özelliğini etkinleştirdim herhangi bir sorun gözükmüyor fakat etkinleştirmeden önce kilit ekranında var olan kısayollar, etkinleştikten sonra görünmez oldu, ayarlardanda bulamadım kısa yolu. Root yapıldığı için bu özellik deaktif mi oldu?

AhmetONaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S:a bende 4.2.2. yüklü tableti daha root yapamadım ki romları kurayım. Rom kurarken failed hatası veriyor. Anladığım kadarıyla root işlemi olmadan room kuramıyoruz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selamın aleyküm 1. adım 2. adım 3. adım diye ayırmışsınız ben sadece odini kurdum yaptım o kadar şimdik özellik gelmedi neden ?

TonyMontana1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon özelliğini açtığımdan beri çoklu pencere aktif olmuyor silik pozisyonda duruyo. Nasıl kullanabiliriz problem sadece bendemi var yoksa herkesdemi ?

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben öyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım.