Samsung Galaxy Note 8.0 Telefon(GSM) Özelliği Nasıl Açılır? Anlattık...

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Sisteme yüklemeler yapıldığında ekranın sol üst tarafında sarı ünlem görünüyor mu?

bazı romlarda oluyor o... ayrı bir uyarı veriyorsa bilemem.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam gözükmüyorsunuz ? Aklıma bişey geldi, acaba tableti n5100 romu ile flashladıktan sonra mobil odini kurup orjinal n5100 gibi yapamaz mıyız?

sorduğunuz soru anlaşılmıyor hocam... eğer anladığım gibi ise öyle birşey mümkün değil ki n5100 romunu odin ile flaslamayı düşünüyorsanız ya cihaz brick olur yada odin hata verir... mobil odinin desteği olmadığı için oradan flashlama gibi bir şansınız hiç yok zaten.

omernasuhi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam ben şunu demek istedim; normalde telefon özelliğini aktifleştirmek için kullandığımız yöntem ile n5100 yaptıktan sonra, cihaza mobil odin yükleyemez miyiz? mobil odin'in n5100 e desteği var diye biliyorum.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
hocam ben şunu demek istedim; normalde telefon özelliğini aktifleştirmek için kullandığımız yöntem ile n5100 yaptıktan sonra, cihaza mobil odin yükleyemez miyiz? mobil odin'in n5100 e desteği var diye biliyorum.

o şekilde N5100 yapmıyoruz hocam daha doğrusu yapamıyoruz... dikkat ederseniz açılırken yine 5105 şeklinde açılıyor. Sadece arama yapabilmek için baseband da değişiklik yapabiliyoruz.

msubeydullah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
N5105 dokunmatiği kırık ama çalışıyor almak isteyen var mı? Laptopla takas da olur. s4 Zoom alıcam

Mushupaw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. Ben de cihazı aldım. Bir süre kullanıp, eğer bir sorunu çıkmazsa rom'u kuracağım ama;

1. Bluetooth kulaklık bağlanabiliyor mu? Sitelerdeki başlıklara baktım da birisi olmuyor demiş.
2. Kalem hassasiyetinde bir azalma oluyor mu?
3. Reader Hub, Çift pencere açılması ve ekrana baktığımız sürece ekranın açık kalması özellikleri 4.2.2 ile çalışıyor mu?

Rom yükleyen arkadaşlar cevaplarlarsa çok sevinirim. Teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iyi günler. işlemleri baştan sona yaptım. cihaz açılıyor fakat arama yapmadan 'call ended' yazıyor sms geliyor data hattı var fakat konuşma yapamadım.. sorun nedir acaba..

Mushupaw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer içinde normal hat yoksa zaten arama yapamazsınız. Data hatları operatör tarafından aramalara kapalıdır. :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Merhabalar. Ben de cihazı aldım. Bir süre kullanıp, eğer bir sorunu çıkmazsa rom'u kuracağım ama;

1. Bluetooth kulaklık bağlanabiliyor mu? Sitelerdeki başlıklara baktım da birisi olmuyor demiş.
2. Kalem hassasiyetinde bir azalma oluyor mu?
3. Reader Hub, Çift pencere açılması ve ekrana baktığımız sürece ekranın açık kalması özellikleri 4.2.2 ile çalışıyor mu?

Rom yükleyen arkadaşlar cevaplarlarsa çok sevinirim. Teşekkürler.

abim b. kulaklık ile kullanırdı cihazı... yanı olmuyor gibi bir durum yok. kalemle ilgili herhangi bir sorun da yok.
diğer uygulamalar (readers hub) root yok ise çalışır çift pencere uygulama değil yazılımsal olduğu için sorunsuz çalışmak durumunda

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aveanın normal hattı var hem konuşma hem data hattı . aynen tekrar baştan kurdum gene hata verdi arama hemen sonlanıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sorun çözüldü teşekkürler. gayet iyi çalışıyor. şuan konuşma yapabiliyorum..

Mushupaw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorun çözüldü teşekkürler. gayet iyi çalışıyor. şuan konuşma yapabiliyorum..

Keşke problemin ne olduğunu ve nasıl çözdüğünüzü yazsaydınız. Aynı sorunu yaşayan insanlar çözüme kolayca ulaşabilirdi. :)

abim b. kulaklık ile kullanırdı cihazı... yanı olmuyor gibi bir durum yok. kalemle ilgili herhangi bir sorun da yok.
diğer uygulamalar (readers hub) root yok ise çalışır çift pencere uygulama değil yazılımsal olduğu için sorunsuz çalışmak durumunda

Cevaplar için teşekkür ederim. :)

ilhan78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pars hocam selam.
5105 e CM11 kurmayı deniyorum hata veriyor. Siz deneyebildiniz mi?

Mushupaw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Üstadım çok teşekkürler yahu! Hiç zorlanmadan yaptım ve çatır çatır çalışıyor mübarek... :) Bi tek readers hub, root'u kaldırmama rağmen çalışmıyor. Güncelleme var diyor, güncelliyorum yeniden güncelleme istiyor. O da olmayıversin. :)

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bizim bu keratanın ikinci elleri ne kadar ediyor?

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Pars hocam selam.
5105 e CM11 kurmayı deniyorum hata veriyor. Siz deneyebildiniz mi?

ben kurmamanızı öneririm... henüz doğru dürüst çalışmıyor. Özellikle sensörlerle ilgili bir sorun var.

Üstadım çok teşekkürler yahu! Hiç zorlanmadan yaptım ve çatır çatır çalışıyor mübarek... :) Bi tek readers hub, root'u kaldırmama rağmen çalışmıyor. Güncelleme var diyor, güncelliyorum yeniden güncelleme istiyor. O da olmayıversin. :)

güle güle kullanın :)

Bizim bu keratanın ikinci elleri ne kadar ediyor?

şu anlık biraz düşüşte satışı 800 lira civarında.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kılıfı ile beraber 850 ye verebilir miyiz? Orjinal book cover ile.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
son fotoğraf kaldırılırsa iyi olur diye düşünüyorum :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bize satıyor olsan 650-700 derdik desem? o zaman çok az bea derdin abi :)

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
O zaman şimdiden diyeyim: Çok az beaaa :D

Neyse bana müsaade sınavım var benim :D