Samsung Galaxy Note 8.0 Telefon(GSM) Özelliği Nasıl Açılır? Anlattık...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim tabletin uçuş moda girdi ve ana ekranı özükmüyo napacağız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba, sorunsuz bir şekilde adımları takip edince kurulumu gerçekleştirdim, elinize sağlık...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3. adıma kadar geldim. Dosyayı indirim ancak cihazı bir türlü açamadım 2. adımdan sonra. reboot etmedi.

zephon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2. adımdan sonra tablet açılmadı. power butonuna basıyorum ekran gelmiyor. Tablet model bilgisi geldikten sonra ekran kararıyor. hala beklemedeyim bir ahreket olur diye :) Model Note 8.0 N5105 Yardımcı olur musunuz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3. ve 4. adımı yükleyebiliyorsanız yükleyin yok olmuyor yapamıyorum diyorsanız... tabletin orjinal romunu indirip odin ile kurunuz...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3. adıma kadar gelen arkadaşım açılmıyorsa 4. adımı dosyayı gsm olanı içine attıysan şayet cfw menüsünden o dosyayı bulup kurmayı yüklemeyi dene ;) :) olmadı orjinal romu bulup odin ile yükleyiniz...

ilhan78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mobil odin uygulamasının n5105e desteği olmadığından dolayı şu an maalesef n5100 yapamıyoruz :hammer:
Merhaba, blackmarttan pro sürümü indirdim çalışıyor. Önceden çalışmıyordu. Tekrar deneyin bence. Mobil odinle ne yapmayı planlıyorsunuz. 5100 romunun hangi dosyalarını flashlayacaksınız.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Merhaba, blackmarttan pro sürümü indirdim çalışıyor. Önceden çalışmıyordu. Tekrar deneyin bence. Mobil odinle ne yapmayı planlıyorsunuz. 5100 romunun hangi dosyalarını flashlayacaksınız.

Bilmem deneriz bisiyler...

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
O kadar da tırsmıyorum canım.o kadar tırsam cm11, telefon özelliği uğraşmazdım.
Cm11 yükledim bu arada sarmadı snote olmadan yapamadım.

bizim diğer cm11li note8de vardı Snote :P ama nasıl vardı hatırlamıyorum :)

okeymax

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Pars kardes Cm11 i denediysen sağlam çalışan linklerini paylaşsan da bizde yüklesek olmaz mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler benim pil boşalma süresinde oldukça düşüş var ben de servise göndermek istiyorum. Malum bu garantiden çıkma olayı var bununla ilgili ne yapabiliriz? Sayaç sıfırlama gibi şeyler okudum bilgisi olan var mı?

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
kurcalayıp bozup mesaj atıyorlar sonra :P brick etme şansım yok bu aralar... müsait olunca sonucu yazarım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler kusura bakmazsanız bir şey soracaktım. Bu tableti 5100 e çevirdik diyelim. Görünürde herhangi bir sıkıntı var mı? gerek aramalarda gerek tabletin kendi özelliklerinde? Bir de servise göndermek istediğimizde eski haline çevirebiliyor muyuz? Sayaç olayı ne durumda?

okeymax

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Görünürde bir sıkıntı yok ancak servise vermek için sayacı sıfırlama şart orjinal rom yüklemek zorundasın bu sayacı sıfırlama olayını ben şu şekilde çözüyorum malum son bir yılda samsung mobile mağazaları arttı bu mağazalarda smart update için kiosk pc leri var bu pclerde ki uygulama odin moduna aldığın cihaza sadece servislerde olan sistem gibi cihazı tamamen sıfılayıp orjinal romu yüklüyor sayacı sıfırlıyor cwm duda siliyor yani hiç rom yüklememişsin gibi ilk günkü haline çeviriyor. Bulunduğun yerde samsung mobile mağazası varsa bu şekilde çözebilirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dostum peki biraz daha ayrıntı verebilir misin? Gidince nasıl halledeceğiz çalışanlardan yardım falan almamız gerekiyor mu? Bir zorluğu yoktur herhalde?

okeymax

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet yardım istersen iyi olur çünkü bilmediğin bir programı kullanamazsın smart tool denen uygulamaya hard reset yapmak istediğini söylersen yardımcı olurlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar 5105 orijinal roma geri dönmek için sammobile dan romu indirdim. CWM girip romu install ettim ama hiçbir değişiklik olmadı. 5105 orijinal romunu yüklemek için de 5100 yüklerken ki işlemleri mi yapmam gerekli (odin, kernel vb.)
Sayacı sıfırlamak için orijinal romu yüklemek şartmı?