Samsung Galaxy Note 8.0 Telefon(GSM) Özelliği Nasıl Açılır? Anlattık...

mustafa938

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefon özelliği diyorum . Bundadi gibi yapıpta geri döndüremem die korkuyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Zaten note 10.1 2014 editör alcam :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
onda da açılacaktır... eski 10.1 lerde açıldığı gibi.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba. Sormak istediğim birkaç şey var. Müsait olur da cevaplarsanız çok sevinirim.

1. Standart 5100'den farkı olmuyor demişsiniz, şimdi ben de alsam, grafik, düzen, yüklü programlar falan hiç eksiklik oluyor mu? Sizin ilk konularda yayınladığınız arama yaparkenki grafik farklı gibi geldi.

2. Bu işlemi yapınca garanti dışına çıkıyor mu?

3. İşlemi geri almak ve yeniden garanti kapsamına almak mümkün mü?

Mesajlara baktım ama 40 tane sayfa olmuş. Özür dilerim ve cevaplamanızı rica ediyorum. Saygılarımla...

mustafa938

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. Sormak istediğim birkaç şey var. Müsait olur da cevaplarsanız çok sevinirim.

1. Standart 5100'den farkı olmuyor demişsiniz, şimdi ben de alsam, grafik, düzen, yüklü programlar falan hiç eksiklik oluyor mu? Sizin ilk konularda yayınladığınız arama yaparkenki grafik farklı gibi geldi.

Mesajlara baktım ama 40 tane sayfa olmuş. Özür dilerim ve cevaplamanızı rica ediyorum. Saygılarımla...

Garati kapsamından çıkıyor ama geri almak mümkün değil sanırım (şu anlık).işlemleri yapınca 5100 gibi oluyor zaten 5100 rom u yüklüyoruz tablete .

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13

orada sadece yazı tipi değişmiş onu şu an bile yapabilirsiniz...
garanti dışına çıkıyor fakat sayaç sıfırlanırsa (artık sıfırlanıyor diye biliyorum) ayrıca işlemi geri almak mümkün.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Dosya henüz yüklenmemiş bu durumda bişey denemek pek mümkün değil teknik olarak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Konu ile ilgili çok sıkılmış olabilirsiniz ama sayacı sıfırlama ile ilgili de bir açıklama yapmayı düşünür müsünüz? Bazı kişiler cwn yapmadan önce (ya da yaptıktan sonra) yedek alın o zaman geri dönebilirsiniz demiş. Yedek nasıl alınıyor ki? :(

Üzerine düşmemin sebebi cihazdan bir tane alacağım ama benim şimdiye kadar elektronik eşyalarla şansım hiç iyi gitmedi. Galaxy S2 almıştım, kutuyu açtım arızalıydı hiç açılmıyordu, iade ve değişim oldu; sonrasında Note 2 aldım, ekranında problem vardı tam 3 kere ekran değişti yine de düzelmedi, yeni bir cihaz verdiler onu da kaybettim zaten. :D Şimdi eski bir nokia ile idare ediyorum. Bir yandan sabırsızlık da var yani.

mustafa938

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Konu ile ilgili çok sıkılmış olabilirsiniz ama sayacı sıfırlama ile ilgili de bir açıklama yapmayı düşünür müsünüz? Bazı kişiler cwn yapmadan önce (ya da yaptıktan sonra) yedek alın o zaman geri dönebilirsiniz demiş. Yedek nasıl alınıyor ki? :(

Üzerine düşmemin sebebi cihazdan bir tane alacağım ama benim şimdiye kadar elektronik eşyalarla şansım hiç iyi gitmedi. Galaxy S2 almıştım, kutuyu açtım arızalıydı hiç açılmıyordu, iade ve değişim oldu; sonrasında Note 2 aldım, ekranında problem vardı tam 3 kere ekran değişti yine de düzelmedi, yeni bir cihaz verdiler onu da kaybettim zaten. :D Şimdi eski bir nokia ile idare ediyorum. Bir yandan sabırsızlık da var yani.

back up al diyorlar yedek al dedikleri

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13

yaptığınız işlem sayaç ile ilgili olduğundan yedekle alakası yok...

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
romu yüklemişler indiriyorum şu an... 5 saat yazsa da azimle ilgili söz ineceğine inanmamı sağlıyor :D

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
mobil odin uygulamasının n5105e desteği olmadığından dolayı şu an maalesef n5100 yapamıyoruz :hammer:

omernasuhi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mobil odin uygulamasının n5105e desteği olmadığından dolayı şu an maalesef n5100 yapamıyoruz :hammer:
peki olsaydı bilgisayardan yüklemenin farkı ne olacaktı hocam?
birde play store da alta yorum yapsak note 8.0 kullanıcıları olarak, n5105 için istekte bulunsak nasıl olur hocam?