mustafa938
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Keşke aynı şey note 10.1 için olsaydı. Bugün alırdım
Şimdi ben bir N5105 alsam, buna romları atsam, standart N5100'den farkı oluyor mu?
Keşke aynı şey note 10.1 için olsaydı. Bugün alırdım
buyur hocamNote 8.0 4.1.2 orjinal romu varsa bir yerlere update edebilir misiniz?
buyur hocamsenin için sms ile üyeliğimi doğrulattım, yoksa misafir olarak link yazamıyormuşuz
http://rapidgator.net/file/f4faec096a357f81c16233d284f73f19/N5105JVBMC7_N5105TURBMC6_TUR.zip
mutlu haberi bekliyoruz![]()
Açık deiğilmi zaten ?
buyur hocamsenin için sms ile üyeliğimi doğrulattım, yoksa misafir olarak link yazamıyormuşuz
http://rapidgator.net/file/f4faec096a357f81c16233d284f73f19/N5105JVBMC7_N5105TURBMC6_TUR.zip
mutlu haberi bekliyoruz![]()
indiremedim bir türlü..
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bilmem hiç bakmadım ki![]()
Nasıl gidio ??
sammobile baktım az önce. Henüz yüklememişler dosyayı
Ya şimdi ????
Merhaba. Sormak istediğim birkaç şey var. Müsait olur da cevaplarsanız çok sevinirim.
1. Standart 5100'den farkı olmuyor demişsiniz, şimdi ben de alsam, grafik, düzen, yüklü programlar falan hiç eksiklik oluyor mu? Sizin ilk konularda yayınladığınız arama yaparkenki grafik farklı gibi geldi.
2. Bu işlemi yapınca garanti dışına çıkıyor mu?
3. İşlemi geri almak ve yeniden garanti kapsamına almak mümkün mü?
Mesajlara baktım ama 40 tane sayfa olmuş. Özür dilerim ve cevaplamanızı rica ediyorum. Saygılarımla...
Merhaba. Sormak istediğim birkaç şey var. Müsait olur da cevaplarsanız çok sevinirim.
1. Standart 5100'den farkı olmuyor demişsiniz, şimdi ben de alsam, grafik, düzen, yüklü programlar falan hiç eksiklik oluyor mu? Sizin ilk konularda yayınladığınız arama yaparkenki grafik farklı gibi geldi.
2. Bu işlemi yapınca garanti dışına çıkıyor mu?
3. İşlemi geri almak ve yeniden garanti kapsamına almak mümkün mü?
Mesajlara baktım ama 40 tane sayfa olmuş. Özür dilerim ve cevaplamanızı rica ediyorum. Saygılarımla...
orada sadece yazı tipi değişmiş onu şu an bile yapabilirsiniz...
garanti dışına çıkıyor fakat sayaç sıfırlanırsa (artık sıfırlanıyor diye biliyorum) ayrıca işlemi geri almak mümkün.
Konu ile ilgili çok sıkılmış olabilirsiniz ama sayacı sıfırlama ile ilgili de bir açıklama yapmayı düşünür müsünüz? Bazı kişiler cwn yapmadan önce (ya da yaptıktan sonra) yedek alın o zaman geri dönebilirsiniz demiş. Yedek nasıl alınıyor ki?![]()
Üzerine düşmemin sebebi cihazdan bir tane alacağım ama benim şimdiye kadar elektronik eşyalarla şansım hiç iyi gitmedi. Galaxy S2 almıştım, kutuyu açtım arızalıydı hiç açılmıyordu, iade ve değişim oldu; sonrasında Note 2 aldım, ekranında problem vardı tam 3 kere ekran değişti yine de düzelmedi, yeni bir cihaz verdiler onu da kaybettim zaten.Şimdi eski bir nokia ile idare ediyorum. Bir yandan sabırsızlık da var yani.
Konu ile ilgili çok sıkılmış olabilirsiniz ama sayacı sıfırlama ile ilgili de bir açıklama yapmayı düşünür müsünüz? Bazı kişiler cwn yapmadan önce (ya da yaptıktan sonra) yedek alın o zaman geri dönebilirsiniz demiş. Yedek nasıl alınıyor ki?![]()
Üzerine düşmemin sebebi cihazdan bir tane alacağım ama benim şimdiye kadar elektronik eşyalarla şansım hiç iyi gitmedi. Galaxy S2 almıştım, kutuyu açtım arızalıydı hiç açılmıyordu, iade ve değişim oldu; sonrasında Note 2 aldım, ekranında problem vardı tam 3 kere ekran değişti yine de düzelmedi, yeni bir cihaz verdiler onu da kaybettim zaten.Şimdi eski bir nokia ile idare ediyorum. Bir yandan sabırsızlık da var yani.
sammobile baktım az önce. Henüz yüklememişler dosyayı
Hocam var mı bi gelişme? İlk defa telefon özelliğini aktive edeceğim senden güzel haberler bekliyorumromu yüklemişler indiriyorum şu an... 5 saat yazsa da azimle ilgili söz ineceğine inanmamı sağlıyor![]()
Hocam var mı bi gelişme? İlk defa telefon özelliğini aktive edeceğim senden güzel haberler bekliyorum![]()
peki olsaydı bilgisayardan yüklemenin farkı ne olacaktı hocam?mobil odin uygulamasının n5105e desteği olmadığından dolayı şu an maalesef n5100 yapamıyoruz :hammer:
Merhaba arkadaşlar. Birisi şuradaki romu flashladığını ve hem telefon özelliğinin açıldığını hem de cihazın 5100 olduğunu yazmış. Sizce doğru olabilir mi?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2407752
o n5100 için n5105 için değil
Sisteme yüklemeler yapıldığında ekranın sol üst tarafında sarı ünlem görünüyor mu?
Hocam gözükmüyorsunuz ? Aklıma bişey geldi, acaba tableti n5100 romu ile flashladıktan sonra mobil odini kurup orjinal n5100 gibi yapamaz mıyız?mobil odin uygulamasının n5105e desteği olmadığından dolayı şu an maalesef n5100 yapamıyoruz :hammer: