evet biraz korkuttu lakin hallettimönce yardım eden arkadaşlara ardından da bu güzel forum a teşekkür ederim
yanlız 4.1.2 yi güncelleyemiyorum yazılım zaten güncel diyor
bunun sebebi nedir acaba ?
4.1.2 lakin sanirim ben baska yerden indirdim yukleme dosyalarini yuksek ihtimal eski surumu yuklemis oldum..
hangi dosya acaba 4.2.2 ? özür dilerim cahilliğimin sınırı yok gerçekten![]()
evet hallettim her şeyi tekrar teşekkür ederimyardımcı olacak seviyeye geldim dilerseniz bilgilerim çok taze elimden geleni yaparım.. Saygılarımla...
evet hallettim her şeyi tekrar teşekkür ederimyardımcı olacak seviyeye geldim dilerseniz bilgilerim çok taze elimden geleni yaparım.. Saygılarımla...
merhaba kardeş ya ben de burdan yaptım okuyarak ama senin gibi bende yeniyim.
androidin böyle inceliklerinden hiç anlamam ama iyiki böyle paylaşımcı güzel insanlar var özellikle pars,okeymax,marancı ve ismini hatırlayamadığım biçok kişi.....
benim sorum şu:
şimdi orjinal sürümüde indirdim ama nasıl sayacı sıfırlayacağım yani ilk günkü haline getireceğim bilmiyorum
yardımcı olabilecek biri var mı?
bir de fabrika ayarlarına sıfırla deyince herşeyi silmiyor dosyalarım bölümünde eski bazı şelerin tekrar kaldığını görüyorum
hard format nasıl atarım
wipe data cache falan mı yapcam
herkese çok selam olsun...
Sayacı sıfırlamak biraz riskli. Bu konuda hemşerim pars daha sağlıklı bilgi verir. Wipe yapınca silmeli. Cwm buna engel olmamalı. Zannımca o şekilde hallolur.
Uzun süre sonra cihazıma geri döndüm... bakalım nasıl olacak
Gözün aydınbaşka geçmiş olsun allah bir daha note 8 siz bırakmasın
amin amin![]()
amin amin![]()
pars kardeş ilk sayfada ki işlemleri yaptıktan sonra readers hup gibi uygulamaları kullanabilmek için root işlemini nasıl kaldırıyoruz?
sana zahmet olacak ama bi anşatırsan çok memnun kalırım.
Birde siz şuanda hangi romu kullanıyorsunuz 4.2.2 mdir güncel sürümler için bizide bilgilendirirmisiniz?
Ben dün pacman in 4.4.2 kitkat romunu kurdum ancak cihaz kendi özelliklerinden çok farklı bi cihaz oldu o yüzden 4.2.2 ye dönüş yaptım anladığım kadarıyla ilk sayfada verdiğiniz 4.2.2 stock rom sadece telefon özellği kazandırılmak için oynama yapılmış ve şu anda cihaz eskiye nazaran biraz yavaş ve donmlar oluyor bu işlerle çok ilgilenemiyoruz malum iş güç ama sizin sanırım işinizde elektronik üzerine ve konuyla alakadarsınız tabletin kend stock romundan çok uzaklaşmadığı şu an için 4.2.2 den daha stabil çalışan ve daha az memory harcayacak bildiğiniz bi rom varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim
bişr diğer sorum da şu yönde s pen ayarlarında değişiklik yapıp s pen i çıkardığımızda not alma penceresi değilde tüm notların bulunduğu kısım açılsa olmazmı bunun için bi ayar v.s varmıdır
cevaplarınızı bekliyorum..
Saygılar..
- - - Mesaj Güncellendi - - -
pars kardeş ilk sayfada ki işlemleri yaptıktan sonra readers hup gibi uygulamaları kullanabilmek için root işlemini nasıl kaldırıyoruz?
sana zahmet olacak ama bi anşatırsan çok memnun kalırım.
Birde siz şuanda hangi romu kullanıyorsunuz 4.2.2 mdir güncel sürümler için bizide bilgilendirirmisiniz?
Ben dün pacman in 4.4.2 kitkat romunu kurdum ancak cihaz kendi özelliklerinden çok farklı bi cihaz oldu o yüzden 4.2.2 ye dönüş yaptım anladığım kadarıyla ilk sayfada verdiğiniz 4.2.2 stock rom sadece telefon özellği kazandırılmak için oynama yapılmış ve şu anda cihaz eskiye nazaran biraz yavaş ve donmlar oluyor bu işlerle çok ilgilenemiyoruz malum iş güç ama sizin sanırım işinizde elektronik üzerine ve konuyla alakadarsınız tabletin kend stock romundan çok uzaklaşmadığı şu an için 4.2.2 den daha stabil çalışan ve daha az memory harcayacak bildiğiniz bi rom varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim
bişr diğer sorum da şu yönde s pen ayarlarında değişiklik yapıp s pen i çıkardığımızda not alma penceresi değilde tüm notların bulunduğu kısım açılsa olmazmı bunun için bi ayar v.s varmıdır
cevaplarınızı bekliyorum..
Saygılar..
kardeşim root kaldıma olayı forumun 26. sayfasında anlatmışsınız buldum
telekkürederim boşa zahmet etmeyin diye yazayım dedim
süper su dan root kaldırma işlemini yapmadan rom manager ile istenmeyen uygulamaları kaldırsak daha sonra root işlemini kaldırsak kaldırmış olduğumuz programlar kaldırılmış olarak kalıyormu?
yada süper su kaldırdıktan sonra tekrar root yetkisi vermemiz için işlemi baştan yapmamıza gerek varmı eskiden toolkit diye bi program vardı ordan bu işlemler istenildiği gibi yapılabiliniyordu
dene gör de diyebilirsin ama cevap verirsende sevinirim