Samsung Galaxy Note 8.0 Telefon(GSM) Özelliği Nasıl Açılır? Anlattık...

emregunes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dediklerinizi yaptım mebü çıktı yüklemem gerekenleri sırayla yükledim en son reboot system dedim yanlız sürekli alet açılıp kapanıyor..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

işlemi tekrarlamalı mıyım acaba ?

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Wipe cache yapıp tekrar deneseniz olur. Bende de olmuştu 2. kere yapınca düzeldi. Öncesinde wipe yapın bir daha deneyin bence.

emregunes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet biraz korkuttu lakin hallettim :) önce yardım eden arkadaşlara ardından da bu güzel forum a teşekkür ederim :) yanlız 4.1.2 yi güncelleyemiyorum yazılım zaten güncel diyor :( bunun sebebi nedir acaba ?

okeymax

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet biraz korkuttu lakin hallettim :) önce yardım eden arkadaşlara ardından da bu güzel forum a teşekkür ederim :) yanlız 4.1.2 yi güncelleyemiyorum yazılım zaten güncel diyor :( bunun sebebi nedir acaba ?

Burdaki rom zaten 4.2.2 diye biliyorum yanlışım da olabilir

emregunes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4.1.2 lakin sanirim ben baska yerden indirdim yukleme dosyalarini yuksek ihtimal eski surumu yuklemis oldum..

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Rootladığımız için zaten normal yollarla güncelleme olmaz.

emregunes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hangi dosya acaba 4.2.2 ? özür dilerim cahilliğimin sınırı yok gerçekten :)

okeymax

Asistan
Reaksiyon puanı
0

emregunes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet hallettim her şeyi tekrar teşekkür ederim :) yardımcı olacak seviyeye geldim dilerseniz bilgilerim çok taze elimden geleni yaparım.. Saygılarımla...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet hallettim her şeyi tekrar teşekkür ederim :) yardımcı olacak seviyeye geldim dilerseniz bilgilerim çok taze elimden geleni yaparım.. Saygılarımla...

merhaba kardeş ya ben de burdan yaptım okuyarak ama senin gibi bende yeniyim.

androidin böyle inceliklerinden hiç anlamam ama iyiki böyle paylaşımcı güzel insanlar var özellikle pars,okeymax,marancı ve ismini hatırlayamadığım biçok kişi.....

benim sorum şu:
şimdi orjinal sürümüde indirdim ama nasıl sayacı sıfırlayacağım yani ilk günkü haline getireceğim bilmiyorum
yardımcı olabilecek biri var mı?
bir de fabrika ayarlarına sıfırla deyince herşeyi silmiyor dosyalarım bölümünde eski bazı şelerin tekrar kaldığını görüyorum
hard format nasıl atarım
wipe data cache falan mı yapcam
herkese çok selam olsun...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba kardeş ya ben de burdan yaptım okuyarak ama senin gibi bende yeniyim.

androidin böyle inceliklerinden hiç anlamam ama iyiki böyle paylaşımcı güzel insanlar var özellikle pars,okeymax,marancı ve ismini hatırlayamadığım biçok kişi.....

benim sorum şu:
şimdi orjinal sürümüde indirdim ama nasıl sayacı sıfırlayacağım yani ilk günkü haline getireceğim bilmiyorum
yardımcı olabilecek biri var mı?
bir de fabrika ayarlarına sıfırla deyince herşeyi silmiyor dosyalarım bölümünde eski bazı şelerin tekrar kaldığını görüyorum
hard format nasıl atarım
wipe data cache falan mı yapcam
herkese çok selam olsun...

ya şu arkadaşa yardım edecek bir babayiğit yok mu arkadaşlar stockrom da var artık sammobilede.
nasıl yapılır bilen yoksa yazık ya...
biler varda çıkmıyorsa o zaten hepten külli hasar

kardeş ben fazla anlamam ama sanırım afaki konuşuyorum :
şunları yaparsan tahminimce olur bu iş...
1 stock rom
2 stock recovery modu
3 o içine attığın kernel (emk 03) onun da stock olanını
4 cihaz rootlu olmalı sanırım bide rootu kaldırdıysan tekrar root yap
5 triangle away denen bi program

bu saydıklarımı bul indir sonra ilk recovery,ikinci kernel,üçüncü stock rom ...
aynı sıradan kur ve sonrada triangle away denilen programla sıfırlayıp rootu da kaldır ve servise götür.

bunları ben denemedim de yapmadım da hiç ihtiyaç duymadım ...şunuda söyleyeyim bu iştende öyle çok anlamam ama sadece soruna bi fikir olur diye yarcımcı olmak istedim umarım olur

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sayacı sıfırlamak biraz riskli. Bu konuda hemşerim pars daha sağlıklı bilgi verir. Wipe yapınca silmeli. Cwm buna engel olmamalı. Zannımca o şekilde hallolur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sayacı sıfırlamak biraz riskli. Bu konuda hemşerim pars daha sağlıklı bilgi verir. Wipe yapınca silmeli. Cwm buna engel olmamalı. Zannımca o şekilde hallolur.

PARS kardeş ,hemşerim bu konuda bilgin var mı acaba nasıl sıfırlarız ?
bu sayfada yukardaki ilk yorumu yapan yani soran benim nası olcak bi yardımcı olabilirmisin?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mrb arkadağlar
telefonu pil için garantiye gönderecem. cihazı kullanırken pil hızlı akıyor. cihazın tel özelliğini açtım. tavsiyenizi bekliyorum. sizin tabletin şarjı nasıl gidiyor. video, oyun vs.
n5105 roma dönebilirmiyiz garantiye göndermek için.
teşekkürler

turdem67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mrb arkadaşlar.
cihazı pil için servise göndercem. pili kullanırken hızlı bitiyor. cihazda tel özelliğini açtım.
sizde video nekadar izliyorsunuz, oyun ne kadar oynuyorsunuz. eski yazılıma nasıl dönebiliriz. teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim tablette 4.2.2 yüklü bu anlattığınız telefon özelliğini açma işi 4.2.2 de de aynen böyle yapılarak yükleniyormu ve açılıyormu yoksa ilk önce 4.1.2 yi mi yüklemek lazım diğer bir sorumda tablete istediğimiz zaman stock romu odin ile kurabiliyormuyuz kurarken 5105 in stock romunumu yüklememiz gerek yoksa 5100 ün stock romunu yüklememiz gerek telefon özelliği yasal romu kurduğumuzda kullanmaya devam edebiliyormuyuz sayaçtan vazgeçmiş olsak ayrıntılı cevaplarmısınız teşekkürler bende kurmak istiyorum ama acemisi olunca bilmeyince girişim zor oluyor bilen ler yardımcı olabilirse sevinirim özellikle pars kardeşim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam iyi güzel anlatıyorsun cihazım n5105 4.2.2 versiyon cwm yi kuruyorum cihazın ekranında yüklendiğini belirten seviye doluyor öyle kalıyor bunu nasıl çözerim ?

erturkgumusdag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam şu konuyu baştan sona güncel programları ekleyerekten anlatacak bi yardım sever yokmudur bir türlü olmuyor konu başı çok eski mutlaka başta yapan arkadaşlar güncel kullanıyordur.

kartalkaya19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba
İş yerimdeki bilgisayarımdan , evdeki Note 8 tablete ulaşabileceğim + tabletteki her hangi bir uygulama ve dosyalar üzerinde işlem yapabileceğim bir uygulama varmı?
Slm.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Uzun süre sonra cihazıma geri döndüm... bakalım nasıl olacak

erturkgumusdag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

pars kardeş ilk sayfada ki işlemleri yaptıktan sonra readers hup gibi uygulamaları kullanabilmek için root işlemini nasıl kaldırıyoruz?

sana zahmet olacak ama bi anşatırsan çok memnun kalırım.

Birde siz şuanda hangi romu kullanıyorsunuz 4.2.2 mdir güncel sürümler için bizide bilgilendirirmisiniz?

Ben dün pacman in 4.4.2 kitkat romunu kurdum ancak cihaz kendi özelliklerinden çok farklı bi cihaz oldu o yüzden 4.2.2 ye dönüş yaptım anladığım kadarıyla ilk sayfada verdiğiniz 4.2.2 stock rom sadece telefon özellği kazandırılmak için oynama yapılmış ve şu anda cihaz eskiye nazaran biraz yavaş ve donmlar oluyor bu işlerle çok ilgilenemiyoruz malum iş güç ama sizin sanırım işinizde elektronik üzerine ve konuyla alakadarsınız tabletin kend stock romundan çok uzaklaşmadığı şu an için 4.2.2 den daha stabil çalışan ve daha az memory harcayacak bildiğiniz bi rom varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim

bişr diğer sorum da şu yönde s pen ayarlarında değişiklik yapıp s pen i çıkardığımızda not alma penceresi değilde tüm notların bulunduğu kısım açılsa olmazmı bunun için bi ayar v.s varmıdır

cevaplarınızı bekliyorum..
Saygılar..

pars kardeş ilk sayfada ki işlemleri yaptıktan sonra readers hup gibi uygulamaları kullanabilmek için root işlemini nasıl kaldırıyoruz?

Birde siz şuanda hangi romu kullanıyorsunuz 4.2.2 mdir güncel sürümler için bizide bilgilendirirmisiniz?

Ben dün pacman in 4.4.2 kitkat romunu kurdum ancak cihaz kendi özelliklerinden çok farklı bi cihaz oldu o yüzden 4.2.2 ye dönüş yaptım anladığım kadarıyla ilk sayfada verdiğiniz 4.2.2 stock rom sadece telefon özellği kazandırılmak için oynama yapılmış ve şu anda cihaz eskiye nazaran biraz yavaş ve donmlar oluyor bu işlerle çok ilgilenemiyoruz malum iş güç ama sizin sanırım işinizde elektronik üzerine ve konuyla alakadarsınız tabletin kend stock romundan çok uzaklaşmadığı şu an için 4.2.2 den daha stabil çalışan ve daha az memory harcayacak bildiğiniz bi rom varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim

bişr diğer sorum da şu yönde s pen ayarlarında değişiklik yapıp s pen i çıkardığımızda not alma penceresi değilde tüm notların bulunduğu kısım açılsa olmazmı bunun için bi ayar v.s varmıdır

Saygılar..

erturkgumusdag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Saygılar..

Saygılar..

kardeşim root kaldıma olayı forumun 26. sayfasında anlatmışsınız buldum
telekkürederim boşa zahmet etmeyin diye yazayım dedim

süper su dan root kaldırma işlemini yapmadan rom manager ile istenmeyen uygulamaları kaldırsak daha sonra root işlemini kaldırsak kaldırmış olduğumuz programlar kaldırılmış olarak kalıyormu?

yada süper su kaldırdıktan sonra tekrar root yetkisi vermemiz için işlemi baştan yapmamıza gerek varmı eskiden toolkit diye bi program vardı ordan bu işlemler istenildiği gibi yapılabiliniyordu
dene gör de diyebilirsin ama cevap verirsende sevinirim

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
kardeşim root kaldıma olayı forumun 26. sayfasında anlatmışsınız buldum
telekkürederim boşa zahmet etmeyin diye yazayım dedim

süper su dan root kaldırma işlemini yapmadan rom manager ile istenmeyen uygulamaları kaldırsak daha sonra root işlemini kaldırsak kaldırmış olduğumuz programlar kaldırılmış olarak kalıyormu?

yada süper su kaldırdıktan sonra tekrar root yetkisi vermemiz için işlemi baştan yapmamıza gerek varmı eskiden toolkit diye bi program vardı ordan bu işlemler istenildiği gibi yapılabiliniyordu
dene gör de diyebilirsin ama cevap verirsende sevinirim

işin açığı ben rootla falan hiç uğraşmıyorum... reader hub için fazla soru sorulduğundan bakmıştık yoksa 1 kere dahi merak edipte açmışlığım yok :)

bu konu da sizin için çok çok önemliyse müsait bir zamanda kontrol ederim...
rom mevzusuna gelince ben şu an N5100XXCMJ2 4.2.2 kullanıyorum... ben telefonu rahat bıraktığımdan şu an bir sıkıntım yok :) ama arada 5 kullanıcı ekleyip delirttiğim oluyor ..

erturkgumusdag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anladım kardeşim sağolasın hallettim zaten diğer işleri root u kaldırdım ama dediğin gibi bir işe yaramıyor reader hub ben cihazı dün aldım eve geldim senin bahsettiğin gibi custom rom kurdum ama sonradan merak ettiim acaba kitap okurken s penle üzerine not alabiliyormuyuz diye, alamıyormuşuz şimdi tekrar root edicem sanırım işlemleri en baştan yapacağım bu arada ben cihazı alalı iki gün olduğu için önceden bi sürü rom çıkmıştır hangisi en stabildir diye sordum da çok da fazla rom yokmuş anladığım kadarıyla yalnız orjinal romdan çok uzaklaşmayan kitkat geçerde eline payşlaşırsan sevinirim ben bir iki tane denedim oldu fakat orjinal romdan eser yok kaldırdım

dikkatimi çeken bir nolta var bu tür cihazlarda sürekli kullandığımız son uygulamara girişi ortadaki tuşa uzun basıldığında yapmışlar hoşuma gitmedi o tuşu zaten sevmiyorum birde üzerine uzun basmak gerekiyor onu değiştirmenin yolunu bulabilirsen söyle yoksa canın sağ olsun

emeklerin için teşekkürler..