Samsung Galaxy Note 8.0 Telefon(GSM) Özelliği Nasıl Açılır? Anlattık...

emrahseyfeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Merhaba, sizleri aktif gördüm o yüzden alıntılamak istedim eğer diğer arkadaşlardanda bilenler varsa onlardanda yardım istiyorum.

Bende n5105 modelini dün samsung'dan aldım ve telefon özelliğini kurmak istiyorum tableti alınca 4.2.2 oldu şimdi telefon araması olması için en güncel resmi android sürümü hangisidir acaba yardımcı olursanız sevinirim. ve hangi ülkenin firmwaresini indirmeliyim sammobileden.

omernasuhi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim cihazım 4.2.2. öncelikle 4.1.2ye mi dönmem lazım? ama öncelikle bu işlemleri yapmaya çalışmıştım olmadı. bunun bi zararı olur mu? stock romu odin ile nasıl yapıyoruz kısaca söyleyebilir misiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bilmediğimden Soruyorum
Note 8 Telefon özelliğini açtık ve kullanmaya başladık. Yada direk Yurt dışından açık şekliyle aldık geldik başladık kullanmaya bir hafta on gün sonra uydudan cihazı kitlerlermi kaçak IME diye? Kitleme olmasın diye operatöre gidip kayıtmı yaptırmak gerekiyor.

okeymax

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilmediğimden Soruyorum
Note 8 Telefon özelliğini açtık ve kullanmaya başladık. Yada direk Yurt dışından açık şekliyle aldık geldik başladık kullanmaya bir hafta on gün sonra uydudan cihazı kitlerlermi kaçak IME diye? Kitleme olmasın diye operatöre gidip kayıtmı yaptırmak gerekiyor.

1.Yurt dışından aldığın için şu şekil de olur

Senin burada taktığın hattın bilgisi operatör aracılığı ile btk ya imei gönderir sistem kayıtlımı değilmi kontrol eder kayıtlı değilse şu tarihde kapancak mesajı alırsın kayıtlıysa sıkıntı yok kullan

2. Cihazı burdan Türkiye den aldın sıkıntı yok istediğin gibi kullan

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
dark evopad m7200 3g var 7'' tablet tel fonksiyonu çalışıyor görüntülü konuşmada aktif sorun yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
4.1.2 'de görüntülü görüşme yapabiliyorken şuanda 4.2.2.'de görüntülü görüşme yapamıyorum... Sebebi ne olabilir?

YUSUFKENANBORA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
CWM menüsüne girdiğinizde install from sdcard seçeneğinden choose from sdcard' ı seçin ve cihazınıza attığınız EMk-03_N5100.zip dosyasını seçin ve yükleyiniz...

- işlem bitince cihazı reboot now diyerek yeniden başlatınız...

bunu yaptım ama cihaz markasının yazdığı ekrandan sonra açılmıyor. neden olabilir weya neyi yanlış yaptım anlamadım.
fabrika ayarlarına dönmem için hard reset yapıyorum ama olmuyor yine .
acil yardımını bekliyorum.
sad.gif
sad.gif
sad.gif
sad.gif
sad.gif
sad.gif
sad.gif
sad.gif
sad.gif
sad.gif
​
sad.gif

- - - Mesaj Güncellendi - - -

swm menüsüne ulaşıyorum orda bi sıkıntı yok rebot system now yaptığım zaman açılmıyo öle kalıyo cihaz
daha önce yine olmuştu tekrar konuşma özelliğini açayım dedim ama aynı sıkıntı tekrar oldu en başa dönebilirmiyiz lütfen.

CWM menüsüne girdiğinizde install from sdcard seçeneğinden choose from sdcard' ı seçin ve cihazınıza attığınız EMk-03_N5100.zip dosyasını seçin ve yükleyiniz...

- işlem bitince cihazı reboot now diyerek yeniden başlatınız...

bunu yaptım ama cihaz markasının yazdığı ekrandan sonra açılmıyor. neden olabilir weya neyi yanlış yaptım anlamadım.
fabrika ayarlarına dönmem için hard reset yapıyorum ama olmuyor yine .
acil yardımını bekliyorum.
sad.gif
sad.gif
sad.gif
sad.gif
sad.gif
sad.gif
sad.gif
sad.gif
sad.gif
sad.gif
​
sad.gif

swm menüsüne ulaşıyorum orda bi sıkıntı yok rebot system now yaptığım zaman açılmıyo öle kalıyo cihaz

YUSUFKENANBORA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
pars merhaba ben cihazımı tekrar eski haline döndürmek istiyorum odin üzerinden yükleyebileceğim bi link atmıştın daha önce şimdi o link sayfasına ulaşamıyorum yardımcı olurmusun

bunu vermiştin daha önce ama açılmıyor link bende biras cahil adamım kusura bakma ):

Hocam o link bayağı eski... daha sonra yeni bir link atmış olmam gerek... bakın bulursunuz şayet bulamazsanız eve gidince yeni linki atayım.

YUSUFKENANBORA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
odinde add demiyo bağlantıları yapıyorum böle bir hata veriyor. <OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> N5105JVBMC7_N5105TURBMC6_N5105JVBMC4_HOME.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 0)

yalnız bir yerde sorun var hocam... ayrıca şu an benim istemeyerek olsa da indirdiğim sürüm bu değil sanırım.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Odin sürümü degistirmek işe yarar mı acaba?

YUSUFKENANBORA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
ben dün gece baya aradım bunu buldum şimdi sam mobileden indiriyorum ama odinde add bi türlü cıkmıyo cwm yi atarken oldu bunda olmuyo cwm yi yüklediğim gibi yapıcm demi farklı bişey uygulamıyıcm odin v3.04 sürüm bu güncelmi

odin de önemli olan güncel olması değil cihaza marş yaptırabilmesi :) siz indiriyorsanız ben indirmeyi iptal edeyim... yapamaz ve uygun olursanız sahurdan sonra sesli ve görüntü bağlantısıyla hallederiz..

YUSUFKENANBORA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13

YUSUFKENANBORA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0