Samsung Galaxy Note 8.0 Telefon(GSM) Özelliği Nasıl Açılır? Anlattık...

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Aslan hemşerim halletti yine

Teşekkür ederim abi...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

teşekkürederim yardımın için sorun yok şuanda .
cihaza yüklediğim cwm ,kernel bunların uzantıları vb. bişeyi kalmamıştır harhalde
Rica ederim önemli değil... hiç bir şey kalmamıştır.

aynen :) root kaldırmamız farklı sorunlara yol açarmı
Root gerektiren güzel programlar kullanmıyorsanız hiç bişey olmaz

ekapiyoldas

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Teşekkür ederim abi...

Rica ederim önemli değil... hiç bir şey kalmamıştır.

Root gerektiren güzel programlar kullanmıyorsanız hiç bişey olmaz

valla ben program çok kullanmıyorum :) böle iyi açılmayan pogralmlarad açılıd :) sankı hızlandı cihaz root kapatınca :)

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
kusura bakmayın hocam yoğunluktan bakamadım hiç buraya ... izledim videoyu ama ben önermiyorum. tabi yine sizin bileceğiniz bir şey ama ben olsam almazdım.
sizin yorumunuz benimiçin çok önemliydi hocam hdc kötünün iyisiymiş ama insan güvenemiyor ki

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
sizin yorumunuz benimiçin çok önemliydi hocam hdc kötünün iyisiymiş ama insan güvenemiyor ki

hocam şimdi tutup buna 400 lira kadar para sadece cihazı almak için verilecek... gümrükte sorun çıkar mı çıkmaz mı bilemeyiz... diyelim ki sorun çıkmadı bu cihazı kayıt ettirmeniz gerekecek ... kayıt için de para vereceksiniz hadi kayıt oldu diyelim bu cihaza nasıl güveneceğiz? Garantisi yokken nasıl kullanmayı düşüneceğiz?

kısacası vazgeçin hocam..

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
hocam şimdi tutup buna 400 lira kadar para sadece cihazı almak için verilecek... gümrükte sorun çıkar mı çıkmaz mı bilemeyiz... diyelim ki sorun çıkmadı bu cihazı kayıt ettirmeniz gerekecek ... kayıt için de para vereceksiniz hadi kayıt oldu diyelim bu cihaza nasıl güveneceğiz? Garantisi yokken nasıl kullanmayı düşüneceğiz?

kısacası vazgeçin hocam..
kardeşim tutturdu illa bunun s4ü nü alıcam diye bende bi bakim dedim bunu gördüm adamlar 5'' note 3 yapmışlar kalemli vs şu aldık diyelim gümrük işini nasıl halledebiliriz çünkü ya s4 yada htc one çakması aldıracak bana

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
kardeşim tutturdu illa bunun s4ü nü alıcam diye bende bi bakim dedim bunu gördüm adamlar 5'' note 3 yapmışlar kalemli vs şu aldık diyelim gümrük işini nasıl halledebiliriz çünkü ya s4 yada htc one çakması aldıracak bana

sıkıntılı olur hocam alma pişman olursun... gümrük işlemlerini tam olarak bilmiyorum ama sıkıntılı olacağı kesin

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
anlıyorumda anlatamıyorum

anlatıyorsun da her gün belirttiğim sıkıntılardan gelen müşteriler var :( bunun sağlığınızı dahi etkileyeceğini unutmayın hele çocuk falan kullanacaksa yeri ile zarar... 2. el bir cihaz alın anladığım kadarı ile madden bir kısıtlılık var onu da temiz 2. el cihazlarla atlatırsınız diye düşünüyorum...

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
rom değişikliğine gidiyorum yine son çıkan 4.1.2 almanya stock romunu deneyeceğim stabil ise konaklamaya devam :)

ferit_angel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkdaslar bende yenı aldım telefon ozellıgını acmak ıstıyorum uzagım bu konulara odın dosyası 4 tane var hangisini indirecm ve en bastakı exe dosyası linki kırık

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
merhaba arkdaslar bende yenı aldım telefon ozellıgını acmak ıstıyorum uzagım bu konulara odın dosyası 4 tane var hangisini indirecm ve en bastakı exe dosyası linki kırık

Link kırık değil hocam.. sol üst kısımda dosya sekmesi var oradan indire tıklayıp indirebilirsiniz odin dosyasını

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben bir kaç soru sormak istiyorum hocam.
bu telefon özelliğini aktifleştirirken n5100 ün stock romunu kullanamıyor muyuz? neden?
bizim yüklediğim romları kim yapıyor?

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
1.3 GB boyutunda yeni bir rom daha çıktı ... denedikten sonra bildirim yaparım..

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
yedek yok mu? bende var turkcell 3g turbo sınırsız 2gb 35lira bununla ismi lazım değil kardeşimin internetimi kesmesinden etkilenmiyorum yada modemin bayılmasından yada işgüzarın modemi restart yapmasından ki komşunun internetini kullanırken onuda restart ederdi...

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
yedek yok mu? bende var turkcell 3g turbo sınırsız 2gb 35lira bununla ismi lazım değil kardeşimin internetimi kesmesinden etkilenmiyorum yada modemin bayılmasından yada işgüzarın modemi restart yapmasından ki komşunun internetini kullanırken onuda restart ederdi...

maalesef yok ...