YUSUFKENANBORA
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
mobildeyim ve müsait değilim 1 saat sonra ancak atabilirim...
tamam linki bekliyorum ozaman
şimdiden yardımların için saol
mobildeyim ve müsait değilim 1 saat sonra ancak atabilirim...
tamam linki bekliyorum ozaman
şimdiden yardımların için saol
teşekkürederim yardımın için sorun yok şuanda .Samsung Galaxy Note 8.0 Stock Rom 4.1.2 (tıklayıp indirebilirsiniz)
aynen@marancı abi gece denediğim üzere rootu kaldırınca öğrenme merkezi ve readers hub uygulamaları çalışıyorgüle güle kullanın
Aslan hemşerim halletti yine
Rica ederim önemli değil... hiç bir şey kalmamıştır.teşekkürederim yardımın için sorun yok şuanda .
cihaza yüklediğim cwm ,kernel bunların uzantıları vb. bişeyi kalmamıştır harhalde
Root gerektiren güzel programlar kullanmıyorsanız hiç bişey olmazaynenroot kaldırmamız farklı sorunlara yol açarmı
Teşekkür ederim abi...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Rica ederim önemli değil... hiç bir şey kalmamıştır.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Root gerektiren güzel programlar kullanmıyorsanız hiç bişey olmaz
valla ben program çok kullanmıyorumböle iyi açılmayan pogralmlarad açılıd
sankı hızlandı cihaz root kapatınca
![]()
sizin yorumunuz benimiçin çok önemliydi hocam hdc kötünün iyisiymiş ama insan güvenemiyor kikusura bakmayın hocam yoğunluktan bakamadım hiç buraya ... izledim videoyu ama ben önermiyorum. tabi yine sizin bileceğiniz bir şey ama ben olsam almazdım.
sizin yorumunuz benimiçin çok önemliydi hocam hdc kötünün iyisiymiş ama insan güvenemiyor ki
kardeşim tutturdu illa bunun s4ü nü alıcam diye bende bi bakim dedim bunu gördüm adamlar 5'' note 3 yapmışlar kalemli vs şu aldık diyelim gümrük işini nasıl halledebiliriz çünkü ya s4 yada htc one çakması aldıracak banahocam şimdi tutup buna 400 lira kadar para sadece cihazı almak için verilecek... gümrükte sorun çıkar mı çıkmaz mı bilemeyiz... diyelim ki sorun çıkmadı bu cihazı kayıt ettirmeniz gerekecek ... kayıt için de para vereceksiniz hadi kayıt oldu diyelim bu cihaza nasıl güveneceğiz? Garantisi yokken nasıl kullanmayı düşüneceğiz?
kısacası vazgeçin hocam..
kardeşim tutturdu illa bunun s4ü nü alıcam diye bende bi bakim dedim bunu gördüm adamlar 5'' note 3 yapmışlar kalemli vs şu aldık diyelim gümrük işini nasıl halledebiliriz çünkü ya s4 yada htc one çakması aldıracak bana
anlıyorumda anlatamıyorumsıkıntılı olur hocam alma pişman olursun... gümrük işlemlerini tam olarak bilmiyorum ama sıkıntılı olacağı kesin
anlıyorumda anlatamıyorum
merhaba arkdaslar bende yenı aldım telefon ozellıgını acmak ıstıyorum uzagım bu konulara odın dosyası 4 tane var hangisini indirecm ve en bastakı exe dosyası linki kırık
rom yapmadanda bu tabletten mesaj atılıyo demi
Yardır hemşerim.
yedek yok mu? bende var turkcell 3g turbo sınırsız 2gb 35lira bununla ismi lazım değil kardeşimin internetimi kesmesinden etkilenmiyorum yada modemin bayılmasından yada işgüzarın modemi restart yapmasından ki komşunun internetini kullanırken onuda restart ederdi...